Træning og bevægelse
Træning og bevægelse: Bøger
Fri af stress med yoga
Louise Bruun
Fri af stress med yoga
Min syvende bog "Fri af stress med yoga - få ro og balance i dit liv" er blevet en personlig og virkelig god bog om yoga, mod stress og om hvordan du får en bedre fordøjelse, søvn, energi og meget mere. Du får mere end 70 øvelser, der styrker din kropsbevidsthed og hjælper dig til at finde ud af, hvordan du skal reagere på de advarselssignaler, din krop sender dig. Glæd dig til skræddersyede programmer med fokus på grundlæggende øvelser: Stress, søvn, fordøjelse, energi, hormoner og humør, koncentration og fokus samt holdning og den stærke ryg.
Detaljer
SUPER 5:2
Louise Bruun & Jerk W. Langer
SUPER 5:2
Bogen er skrevet i samarbejde med læge Jerk W. Langer og den kom hurtigt på Berlingskes Bestsellerliste indenfor livsstil. Den indeholder et 10 ugers forløb med både træning og kost samt alt om søvn, fordøjelse osv. Der er gode træningsprogrammer til begynder og øvede. Der er lækre opskrifter både til dine fastedage og til de normale dage. En meget klog bog med masser af givende info fra to forskellige verdener - Jerks og min.
Detaljer
Lykkemad
Louise Bruun
Lykkemad
Bogen er bygget op omkring min erfaring som ernæringsterapeut, hvor jeg hver dag er sammen med mennesker, som har brug for hjælp til en sundere livsstil. Kapitlerne er lavet på baggrund af de tilstande, som vi alle sammen stifter bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i vores liv – på den ene eller anden måde. Men først og fremmest er det en dejlig kogebog med smukke billeder, taget af min fætter Anders Nielsen, og en inspiration til at lave din egen mad.
Detaljer
Få en lykkelig krop på 28 dage
Louise Bruun
Få en lykkelig krop på 28 dage
Det her en meget personlig bog, da jeg giver ud af alle mine egne yndlingsritualer omkring livsstil. Jeg har brugt rigtig lang tid og meget energi på at lave den, og jeg elsker den! Du får en enkel og super god måde at komme i gang med at lave noget mad, der gør dig glad. Jeg har skrevet den til dig, der har brug for lidt hjælp til at komme i gang med den lækre livsstil og træning. Til dig der gerne vil være lidt mere lykkelig, have en fladere mave og mere energi. Den er bygget op, så du får vejledning hver eneste dag i 28 dage – lige fra din morgenmad til øvelser til aftenritualer.
Detaljer