Yoga Flow
Graviditet ændrede min tilgang til fitness. Fra intens træning til en rejse i kropsbevidsthed, fandt jeg ro i blide gåture og stræk. Dette yogaflow styrker og giver smidighed.

Da jeg blev gravid, var jeg i virkelig god form. Jeg havde forestillet mig at jeg skulle lave armbøjninger hver dag, jeg skulle lave hård yoga, så jeg kunne holde formen ved lige. Men jeg blev hurtigt klogere. For det første havde jeg det virkelig svagt de første 3 måneder - var træt og kvalm og kunne mærke at mine gåture var det eneste der duede. Droppede hurtigt alle mine tanker om daglige styrkeøvelser, og fandt egentlig også ud af at det var totalt underordnet og på ingen måde noget min krop havde brug for. 

Jeg blev mere optaget af min egen kropsbevidsthed og bevidstheden om hvad kroppen i virkeligheden havde brug for. Jeg havde brug for at gå stille og roligt i naturen, lave stille og rolige stræk og ikke så meget andet - skønt!

Men lidt armbøjninger laver jeg nu alligevel. Stille og roligt og kontrolleret og med en bevægelse af at krølle mig sammen og strække mig ud. Elsker dette lille flow. Virker stimulerende for hele rygsøjlen, som godt kan være lidt udfordret i disse dage. God for arme, skuldre og bryst. Men mest af alt elsker jeg bevægelsen i flowet. Prøv den ligegyldig om du er gravid eller ej!

Se video her.

Jeg bruger selv min yogabog "Fri af stress med yoga" fra Gyldendal, når jeg skal huske på gode bevægelser og stræk. En yogabog til alle, der gerne vil have mere kropsbevidsthed!