Intelligent bevægelse hver dag!
Bevæg dig intelligent hver dag: forover, bagover, side og rotation. Styrker krop og organer. Madeira-oplevelse venter!

Se video her.

Faktisk har jeg ikke lavet broen/hjulet i et stykke tid, men jeg er så opsat på at min krop og min rygsøjle skal bevæges i alle retninger hver dag - selvfølgelig modificeret min situation taget i betragtning!

Jeg elsker at bevæge min krop og har ofte fokus på min rygsøjle. Min rygsøjle er den mest centrale i mig. Rundt omkring rygsøjlen sidder alle mine vitale organer, og rygsøjlen er med til at skabe både indre og ydre sundhed og styrke. Prøv at forestil dig en rygsøjle, der altid er lettere foroverbøjet...hvordan mon der så ser ud indeni? Der vil på ingen måde være samme plads til organerne og rygsøjlen bliver usmidig og stiv af ikke at bevæge sig intelligent hver dag!

Når jeg siger bevæge mig alle retninger, mener jeg foroverbøjninger, bagoverbøjninger (som de fleste er lidt bange for), sidebøjninger og rotationer. HVER DAG!

Bagoverbøjninger kan virke grænseoverskridende for mange , da man kan have fornemmelsen af at brække ryggen, eller gøre noget helt uvant. Men de er vidunderlige, lykkebringende, bryståbnende, give mere plads til hjertet, mere plads til lungerne og du kan trække vejret dybere og mere intenst!

I dag tager jeg til en af mine yndlingsøer Madeira, som virkelig er det mest eksotiske fremmede, frodige, anderledes, autentiske, ingen turister og bare helt vidunderligt!

Der skal jeg bevæge min krop meget intelligent i 7 dage med 16 kvinder. Vi skal vandre i bjergene (jeg skal ikke med på alle turene pga maven) Vi skal dyrke vidunderlig yoga to gange om dagen, både dynamisk og roligt, vi skal spise frisk fisk og grønt og nyde solen og naturen. Jeg vil snakke meget om antiinflammatorisk livsstil, mad, urter og det selvhelbredende menneske hele ugen igennem!

Husk at bevæge dig hver dag - det er livgivende og skønt!