Mit "nye" koncept - Health & Yoga Retreats
Denne sæson fusionerer jeg retreats til "Health & Yoga Retreats". Efter 10 år er konceptet finjusteret. Ny "Lykkemad & Yoga Certificering" lanceret.
Mit "nye" koncept - Health & Yoga Retreats - Louise Bruun

Denne sæson vil mine retreats i ødegården og mine sundhedsrejser til Syden tage en lille navne-forandring til "Health & Yoga Retreats" under ét.

Egentlig er det jo bare mit fantastiske oprindelige koncept "Lykkemad og Yoga "Retreats".

Det har jeg gjort, fordi jeg nu har gennemtestet og arbejdet mit koncept 100 % igennem, finpudset og optimeret igennem de seneste 10 år. Jeg har haft mange dejlige mennesker med mig, og har haft de mest vidunderlige oplevelser. Set dem gå fra at være trætte, stressede og hormonelle, til pludselig at kunne mærke sig selv, mærke kroppen, mærke livet og se dem få en lyst til at fortsætte med den gode intelligente mad og bevægelse. I princippet handler det om kropsbevidsthed og evnen til at reagere på de alarmsignaler, som kroppen sender. Health & Yoga Retreats er en lille uddannelse i at lære at mærke din krop.

Min uddannelse, Lykkemad- & Yoga Certificering, som jeg netop har startet i januar i år med de første 10 deltagere, går forrygende. En uddannelse og indførelse i min filosofi omkring intelligent mad og bevægelse - mad, urter og yoga. Det er lige så vildt at følge alle deltagerne på uddannelsen og se deres udvikling igennem de 6 moduler, der handler om bl.a. fordøjelse, hormoner, søvn, hjernen og alt sammen i forhold til mad, urter og yoga. Igennem de 6 måneder, som uddannelsen tager, vil jeg håndplukke undervisere til mine Health & Yoga Retreats, som jeg står 100 % inde for. De har været alt det igennem, der skal til for at kunne imødekomme de behov, der opstår på turene. Undervisere der er dygtige til at formidle både mad, sundhed og yoga og som har deres helt egen stil indenfor mit koncept.

HEALTH & YOGA RETREAT EVENT D. 10. MAJ 2016 KL. 18-19.30
Lokation: Spies i Ørestaden (v/Fields)

Kom med til en aften, hvor jeg præsenterer mit "nye" koncept og to nye undervisere på mine ture. Se billeder, hør skønne beretninger fra tidligere deltagere og få en fornemmelse af, hvad der sker og om det kunne være noget for dig. Fokus denne aften vil være på Health & Yoga Retreats til syden. 

Du vil ikke fortryde det - og det er gratis at deltage!

Tilmelding på sanne@louisebruun.dk  senest den 6. maj 2016.

 NYE DATOER FOR HEALTH & YOGA RETREATs i 2016
Sverige - i min ødegård:

2 - 4/9 2016 (uge 35) v/Marianne Elsass (kun 3 ledige pladser)

30/9 - 2/10 2016 (uge 36) v/Kristine Bernhoft

Check in fredag kl. 12 - check ud søndag kl. 10.

Pris 2.900 kr.

Se mere her http://louisebruun.dk/pages/health-yoga-retreat-sverige.

 

Madeira - i samarbejde med Spies Rejser: 

12 - 19/9 v/Marianne Elsass

Pris pr. person 8.995 kr.

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Prisen i et enkeltværelse er 9.368 kr.

Se mere her http://louisebruun.dk/pages/health-yoga-retreat-madeira.

Tilmelding og mere info her http://spies.dk/sport/louise-bruuns-health-yoga-retreat.