Så du "Sundhedsmagasinet" på DR1 tirsdag aften?? Det handlede om HORMONER!
DR1's "Sundhedsmagasinet" understregede vigtigheden af kost & bevægelse for hormoner. Som praktiker ser jeg daglig folk forbedre sig via mad, urter og yoga.

Jeg ved godt, at det kan lyde ret arrogant, men jeg ved bare, at jeg har ret i forhold til mit arbejde med mad, urter og yoga - intelligent mad og bevægelse. Nogle gange tager det lang tid, før den almene offentlighed kan følge med.

Ofte bliver jeg bare betragtet som en "helse-Else" eller en "alternativ" behandler - og hvis der er noget jeg ikke er - så er det det...

Jeg arbejder med så mange mennesker hver eneste dag, både på lange individuelle forløb og på mine Health & Yoga Retreats i ødegården og i udlandet. Og mine 2 testpersoner i DR2's temalørdag om hormoner spiste og trænede sig også til en forbedret dagligdag!

Modsat mange andre meningsdannere, har jeg en kæmpe praktisk erfaring - jeg ser mennesker gå fra A>B hele tiden. Gå fra at være syge, stressede, ubalancerede, trætte, humørsvingende, overvægtige, med gigt/for højt blodtryk/med smerter/migræne og i hormonel ubalance. Især den sidste hormonelle ubalance!

Min oplevelse er, at der ikke altid skal så meget til. Jeg arbejder udelukkende med mad, urter og bevægelse bl.a. yoga. Som oftest oplever jeg på 3 dage i ødegården kæmpemæssige forbedringer i forhold til hormoner, fordøjelse og søvn. På en uge med mig i udlandet sker der de vildeste forandringer. Læs bare om Hannes oplevelse på sin Sundhedsrejse til Madeira her:

Jeg har fået så meget med hjem, MEN da jeg sidder i lufthavnen på vej hjem, går det op for mig at jeg har fået noget helt uventet med hjem. Jeg har stort set ikke har haft en eneste hedetur på turen!!!!!  Jeg plejer at have mellem 5-10 om dagen! Jeg har nu været hjemme i 3 dage, har spist ordentlig og fastet og jeg har stadig ikke haft en eneste – DET er skønt!

Det vigtigste og det som jeg altid siger er at du skal spise masser af disse tre fødevaregrupper:

Grøntsager - især de grove som kål og rødder i alle afskygninger og farver

Fedtstoffer til hormonerne - gode koldpressede olier, fiskeolie, nødder, frø og kerner

Lette proteiner - æg, fisk og kylling og vegetabilske proteiner som fx quinoa, linser, kikærter og andre bælgfrugter.

Urter - Alle krydderurter især salvie og rødkløver. Jeg har så mange krydderurter i min have, bla citronverbena, citronmelisse, salvie, rosmarin, mynte, timian, estragon, persille, purløg og jeg har det på min mad i mine the kander konstant...det er smukt og stimulerende! Og du kan også have det i vindueskarmen eller på altanen!

Hvis du også vil spise dig ud af dine hedeture og/eller forbedre din hormonelle cyklus, så anbefaler jeg dig disse 2 bøger, min Hormon-kasse (med eller uden bogtilbud) samt disse udvalgte produkter - det hele fås i min webshop:

Hedeturen går til køkkenet http://louisebruun.dk/products/hedeturen-gar-til-kokkenet?variant=5370949059

Antiinflammatoriske opskrifter til hormoner i balance http://louisebruun.dk/products/antiinflammatoriske-opskrifter-til-hormoner-i-balance?variant=16268435398

Hormon-kasse http://louisebruun.dk/products/hormon-kasse?variant=10269560835

Hormon-kasse inkl. bogtilbud (Hedeturen går til køkkenet) - spar 50 kr. http://louisebruun.dk/products/hormon-kasse?variant=10269560899

Salvie i 2 varianter – til urtethe og madlavning

http://louisebruun.dk/products/salvie-groft-skaret?variant=6381471363

http://louisebruun.dk/products/salvie?variant=9293268035

Red Hot Chili – krydderi http://louisebruun.dk/products/copy-of-red-hot-chili-curry-krydderiblanding-spicy?variant=9286666307