Louise Bruuns Akademi
I januar startede en uddannelse i intelligent mad og bevægelse med 20 års erfaring bag. Den fokuserer på kroppens selvhelbredelse og har top gæsteundervisere. Se mere på louisebruun.dk og besøg den tilknyttede webshop.
Louise Bruuns Akademi - Louise Bruun

Her i januar startede min nye uddannelse op, hvor jeg certificerer eleverne i min filosofi omkring intelligent mad, urter og bevægelse! For derefter at kunne varetage mine helbredende retreats i udlandet og meget mere.

Jeg vil give al min erfaring og viden videre, som jeg har fået gennem de sidste 20 år, og det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Alle de mennesker jeg har hjulpet gennem årene med alt fra gigt, fordøjelses-problemer, tarmsygdomme, cancer, kolesterol, diabetes til hovedpine og konstant ømhed og smerte, har givet mig lysten og muligheden for at dele og inspirere.

Jeg er meget inspireret af tanken om at aktivere vores krops egne selvhelbredende kræfter. Det er naturen der helbreder - lægen skal bare hjælpe til.

Derudover har jeg fået de vildeste gæsteundervisere på, til at gøre undervisningen endnu mere aktuel, relevant og nuanceret.

Se mere om min uddannelse her: http://louisebruun.dk/pages/uddannelse

Og tjek min fantastiske webshop, der bugner af krydderier, urter, olier, nødder og andet til det selvhelbredende menneske http://louisebruun.dk/collections/all