Yoga med kæmpe mave
Jeg har negligeret bloggen men vil dele nogle skønne yoga-øvelser, især for gravide. Selvom jeg ikke laver meget yoga, gør jeg lidt dagligt. Det er vigtigt at lytte til kroppen under graviditet.

Jeg har vist forsømt bloggen lidt og havde pludselig lyst til at vise jer, hvilke yoga-øvelser der kunne være dejlige, når du er gravid (også når du ikke er!!) De øvelser er ALTID dejlige.

Jeg laver ikke så meget yoga, men lidt hver dag. Jeg går mine ture og nyder naturen. Der er mange bevægelser der føles ubehagelige når du er gravid, og det vigtigste er, at du mærker efter, hvad der føles rart. Jeg kan fx ikke lave rotationer, det gør ondt i min lænd og jeg føler det meget ubehageligt. Derudover synes jeg ALT er hårdt..hihihi...så jeg laver det stille og roligt i mit eget tempo og er kun optaget af min egen fornøjelse!

Se video her.

Denne her dynamiske øvelse laver jeg hver dag og ca 20 gentagelser, men mærk nu efter! Måske har du lyst til at lave færre eller flere!

God fornøjelse og jeg kan stærkt anbefale min skønne yogabog "Fri af stress med yoga" som forklarer alt i dybden - både til dig der er gravid, stresset eller bare helt dig selv!