Maden er min medicin!
Fordøjelsen er vital for helbredet. Ved at kombinere mad, urter og yoga, hjælper jeg folk med diverse udfordringer. DR2's udsendelse fremhæver madens helbredende kraft. Intelligent mad og bevægelse er essentielt!
Maden er min medicin! - Louise Bruun

Jeg har i lang tid, været meget optaget af fordøjelsen. Det er stort set altid det jeg starter med når jeg har klienter, som kommer til mig med alt fra stress, gigt, sukkersyge, fordøjelsesproblemer, vægtproblemer, hormonelle ubalancer osv. Fordøjelsen er vores anden hjerne og betyder sindssygt meget for vores helbred. Hvis fordøjelsen ikke fungerer, optager du ikke vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater eller fedtstoffer og det har en direkte virkning på dit helbred. Og når jeg skriver helbred mener jeg dit immunforsvar, din søvn, din energiomsætning, din fordøjelse, dit hormonspejl, dit humør, din stress-tærskel og jeg kunne blive ved.

Maden, urter og yoga er mine fornemste værktøjer, når jeg hjælper folk til et bedre helbred. Jeg elsker at det er den naturligste vej og for mig den mest logiske måde at starte helbredelsen på, og det er for vildt at se, hvor hurtigt og hvor godt det virker. Maden kan meget mere end du aner! Intelligent mad og bevægelse!

Jeg lavede i foråret denne udsendelse med DR2 omkring fordøjelsen og det er så vildt, så mange mennesker, der lider med en dårlig fordøjelse og hvor meget det forringer deres liv. Se med her, og se hvor skønt det er at du kan helbrede dig selv, selvom du har fået at vide at maden ikke har nogen betydning.

https://youtu.be/PgbmbedO3Zw