2. december Armbøjnings Challenge
2. december Armbøjnings Challenge: Jeg er ikke færdig med challenges. Armbøjninger og squats er øvelser, du kan lave overalt. De styrker hele kroppen - en start til at komme igang!

Se videoen her.

Jeg er ikke helt færdig med challenges... Jeg tager jo altid udgangspunkt i mig selv, og håber I vil følge med. Lige præcis armbøjninger og squats er to øvelser, som du kan lave over det hele, og som ikke kræver andet end dig og din krop. Den styrker hele kroppen og er en fin start til at komme igang - både for mig og for jer!

Armbøjninger er hårde og hvis du bare kan lave 1, så gør du det - du skal bare lave dem, som jeg gør på videoen. Tænk på at suge kønsbenet op under dig og holde maven aktiv og ryggen ret! Kom så langt ned du kan (helt ned og kysse babyen).

20 armbøjninger hver dag! Kom så:-))

PS: Bare rolig, hele min julekalender kommer ikke udelukkende til at handle om træning og Challenges – i morgen kan du se frem til en opskrift!