Sund og Naturlig Livsstil
FOREDRAG
Sund og Naturlig Livsstil

Med over 20 års erfaring i at fremme en sund og naturlig livsstil er jeg passioneret omkring at dele min viden om, hvordan sund kost og regelmæssig motion kan styrke din krop og dit helbred. Min tilgang kombinerer praktisk erfaring fra arbejdet med mennesker med dybdegående teoretisk indsigt baseret på forskning og evidens. Humor og en realistisk tilgang er kernen i mine foredrag, hvor jeg stræber efter at inspirere og engagere så mange som muligt.

Book et foredrag
Find mere information og kontaktoplysninger længere nede på siden.




Tilmeld dig min interesseliste
Få besked, når jeg holder mit næste foredrag
Ved at tilmelde dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.



Jeg tilbyder følgende foredrag:

Antiinflammatorisk Livsstil
Opdag hvor enkelt det kan være at integrere antiinflammatoriske principper i dit liv. Lær, hvordan kost- og livsstilsvalg kan styrke din krop og dit helbred på en håndgribelig måde.


Sund og Naturlig Livsstil

Udforsk hemmelighederne bag en sund livsstil, som inkluderer kost, motion, søvn og effektiv stresshåndtering. Få praktiske tips og strategier, der kan hjælpe dig med at opnå en sund balance i hverdagen.


Rod i hormonerne

Bliv klogere på overgangsalderens fysiske og følelsesmæssige udfordringer. Opdag effektive måder at håndtere symptomerne på, og få råd om kost, motion og livsstilsændringer, der kan forbedre din sundhed og velvære.

"Jeg har i gennem årene hjulpet rigtig, rigtig mange mennesker. I begyndelsen var det typisk mennesker, som gerne ville af med nogle af de overflødige kilo. Jeg erfarede tidligt, at mine klienter gennem den rigtige træning og ved at spise rigtigt, udover at tabe sig, oplevede markante forbedringer ift. fx deres gigtsmerter, deres fordøjelse, deres hormonelle ubalancer, deres hovedpine, deres smerte i kroppen (inflammationer) mm. Jeg har fx set mennesker, der har været helt nede med inflammationer, stress og depression, som kommer ovenpå igen - tilbage til livet, bare ved at spise den gode intelligente mad og ved at bevæge sig rigtigt. "
- Louise Bruun


Hvad kan du forvente?

Mine foredrag er designet til at være ikke blot informative, men også engagerende og underholdende. Jeg skaber en afslappet og inkluderende atmosfære, hvor alle deltagere er velkomne til at stille spørgsmål, dele deres erfaringer, og lære af hinanden.


Book et foredrag
Er du interesseret i at booke et foredrag, eller ønsker du yderligere information? Tøv ikke med at kontakte mig for at diskutere dine specifikke behov. Jeg ser frem til at hjælpe dig og din gruppe.

Send en mail til info@louisebruun.dk

"En sund sjæl i et sundt legeme’ – et gammelt ordsprog – men lige præcis sådan jeg havde det efter en uge på Madeira med Louise. Det har været en fantastisk uge med skøn og udfordrende yoga. Tak Louise for din fantastiske måde at undervise på – så meget energi, glæde og entusiasme. Vi har kæmpet, knoklet og været ømme (forsøgt, at være lige så kraftfuld, yndefuld, stærk og elegant som dig) – og det var bare SÅ skønt at mærke, hvordan vi blev stærkere, mere smidige og dygtigere dag for dag. Det føltes så godt og sundt. Vi har fået dejlig mad af friske råvarer og rigtig mange gode råd om god og sund kost, om at mærke efter, føle og sanse og gøre os umage med vores kost – spis ordentligt og det gør vi - inspireret af Louises lækre og gode opskrifter. Traveturene har været fantastiske – smukke og storslåede, og der er blevet snakket, grint, beundret, pustet og tænkt tanker. Stilleturen var dejlig – der nød vi bare naturen og roen. Jeg har fået så meget med hjem, MEN da jeg sidder i lufthavnen på vej hjem, går det op for mig at jeg har fået noget helt uventet med hjem. Jeg har stort set ikke har haft en eneste hedetur på turen!!!!! Jeg plejer at have mellem 5-10 om dagen! Jeg har nu været hjemme i 3 dage, har spist ordentlig og fastet og jeg har stadig ikke haft en eneste – DET er skønt! "
- Hanne, deltager på Sundhedsrejse til Madeira