18. december Mangler du en julegave ide eller et ønske?
18. december: Mangler du julegaveideer? Se mine bøger og hæfter med antiinflammatoriske opskrifter til hormoner, søvn og fordøjelse. Intelligent mad og bevægelse. Se mere her.
18. december Mangler du en julegave ide eller et ønske? - Louise Bruun

Måske mangler du stadig at få nogen julegaver på plads - eller du mangler et ønske til dig selv? Jeg håber, at jeg kan inspirere dig! I dagens julekalender introducerer jeg mine bøger samt 3 hæfter med de antiinflammatoriske opskrifter til tilstandene hormoner, søvn og fordøjelse.

Alle mine bøger - og hæfter - er bygget op omkring min filosofi omkring det selvhelbredende menneske - prøv det, jeg lover, at intelligent mad og bevægelse rykker for vildt!  

Check videoen ud - og se mere om mine bøger her. Jeg kan stadig nå at sende din bestilling afsted inden jul.

Glædelig 4. søndag i advent:-)

Se video her.