Den smukke rygsøjle
Louise værdsætter rygsøjlens rolle og fordøjelsen. Selv under graviditet, takket være sunde vaner, oplever hun ingen fordøjelsesudfordringer. Hun anbefaler naturlige produkter fra sin webshop.

Jeg elsker at tale om rygsøjlen. Det første der bliver dannet hos mennesket er dets rygsøjle. Det er på en måde det mest centrale i os og der hvor alt udspringer fra. Rundt omkring rygsøjlen sidder alle de vitale organer - deriblandt fordøjelsesorganerne. Som I jo nok ved er jeg også meget optaget af fordøjelsen og denne lille video er fantastisk for fordøjelsen og for rygsøjlen. De rotationer jeg viser her, kan laves med mere spredte ben og med hænderne helt ned på gulvet, men i min situation har jeg brug for lidt støtte i form af en stol eller hvad du nu har.

Se video her.

I min graviditet har jeg læst mig til, at fordøjelsen kan blive udfordret (læs:forstoppelse) Det har jeg på intet tidspunkt været! Heller ikke her i 33. uge, hvor jeg virkelig er stor og maven presser og der ikke er meget til plads til mig og mine organer :-)

Jeg siger det samme igen. Hvis du bevæger dig intelligent, og lytter til din krop, hvis du spiser mad, der støtter op omkring din krop og bygger dig op, så vil jeg æde min gamle hat på, at din graviditet bliver 100 gange lettere og uden store skavanker.

Jeg drikker Vita Biosa, Aloe Vera, Sure safter, mælkesyregæret grøntsags-saft, spiser surkål, masser af friske grøntsager, fiskeolie i store mængder til min og babyernes hjerne, hampeolie, Synbiotics fra PurePharma (mælkesyrebakterier) og i det hele taget bare naturlig mad!

Alle de produkter jeg lige nævnte kan du selvfølgelig få i min webshop, fordi jeg kun sælger varer, jeg selv elsker!