Min livsmission
Mit arbejde som mad- og bevægelsesentusiast er min livsmission. Jeg elsker smag og bevægelse, uddanner og inspirerer andre. Snart: Organyogaterapeut-uddannelse og Health & Yoga Retreats.
Min livsmission - Louise Bruun

Det lyder flot ik'? Men jeg føler, at det er sådan mit arbejde er - min livsmission. Mit arbejde er noget, der ligger mig helt utroligt naturligt, og jeg elsker det og jeg er god til det. Intelligent mad og bevægelse har interesseret mig, siden jeg var helt lille og den dag idag, gør det mig stadig helt høj, når jeg finder på nye kombinationer af smag, farve og konsistens, nye bevægelser, der føles styrkende og giver mig og mine skønne følgere glæde.

Jeg har aldrig betragtet mit arbejde som et arbejde, men som en sjov og spændende hobby og det har bragt mig mange og interessante steder hen.

Mine Health & Yoga Retreats i min ødegård, til Madeira og Kreta, mine foredrag i hele landet, mine forløb og bootcamps i bl.a. 3 mobil, DONG, Vipp etc., min Brainfood-konference hos Maersk, mine uddannelser og kurser på mit akademi - alt sammen spundet omkring min praktiske og teoretiske viden om mad, urter og yoga/bevægelse.

Jeg har brugt mange timer på at tænke over, hvordan mit arbejdsliv skal se ud - nu med 4 børn. Og jeg er vild med tanken om at koncentrere mig om at uddanne og inspirere mennesker omkring mig. Jeg elsker at undervise og give viden fra mig, inspirere og  motivere.

Min nye uddannelse til Organyogaterapeut, bliver så teoretisk velfunderet og praktisk og vil forene al den viden, jeg har tilegnet mig gennem mange år.  Sammen med min medophavskvinde, Karen Deleuran, som er en gudsbenådet underviser og også har en kæmpe viden omkring krop, sind og bevægelse, er jeg sikker på, at det bliver en af de bedste yoga-uddannelser i Danmark. 

Derudover vil jeg selvfølgelig stadig lave mine Health & Yoga Retreats med mig selv og andre som undervisere. Alt sammen i min ånd og med mine principper og koncept som omdrejningspunkt. Med den ypperligste antiinflammatoriske mad og urter, vandreture, ro og fred og fantastisk yoga.

Karen kommer til at køre et Health & Yoga Retreat i september måned omkring hormoner. Det - og de 2 fantastiske tema-retreats afholdt i min ødegård i foråret - kan du læse mere om her.

Hvor er det optur, at jeg får lov til at lave det, jeg elsker allermest. Og hvor er det fantastisk, som det hele hænger sammen, som det altid har gjort for mig - intelligent mad og bevægelse!

Hvis du er nysgerrig og vil høre mere om min Organyogaterapeut-uddannelse, kan du komme til infomøde på Stokkerup i Klampenborg den 5/4 (eller besøge vores info-tour hos Moshi Moshi Mind først i maj) - check ud hvornår her.

Og hvis du trænger til at mærke dig selv, din krop og lære en masse om dig selv og dit helbred, skal du overveje et af mine 3 kommende Health & Yoga Retreats i de svenske skove - enten her i foråret eller i september måned.

Vi laver faktisk også en tur til mit elskede Madeira i november måned - hold øje med min hjemmeside for datoer osv.