Vil du med på min uddannelse?
Spændende uddannelse i intelligent mad, yoga og urter. Louise Bruun deler sin viden om holistisk sundhed og velvære. Tilmeld dig nu!
Vil du med på min uddannelse? - Louise Bruun

Jeg tog springet og har lavet min egen uddannelse, hvor jeg certificerer eleverne i min lykkemad og yoga - en uddannelse for livet!

Jeg har længe drømt om at give min viden videre under en mere struktureret form. De sidste 15 år har jeg tilegnet mig en viden omkring intelligent mad og bevægelse, som jeg har givet videre i mine 7 bøger fra Politikens Forlag og Gyldendal, på mine retreats i min ødegård, på mine sundhedsrejser til udlandet, på mine foredrag , workshops og til alle mine private klienter.

Det er en fantastisk uddannelse, og jeg synes virkelig den har sin berettigelse i verden, da den kombinerer både yoga, urter og mad. Jeg elsker tanken om det stærke selvhelbredende menneske, og hvordan vi ved hjælp af naturen kan helbrede og forebygge og støtte vores helbred uden brug af kemi!

Den giver eleverne en bredere viden omkring intelligent mad og bevægelse, så de kan helbrede, forebygge gennem yoga, urter og mad.

Den består af 6 moduler og det bliver mig der står for al undervisning, men jeg har allerede flere gæste-undervisere på, som jeg mener kan bidrage med spændende og relevant viden indenfor de givne undervisningsområder.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil have bredere og dybere viden inden for intelligent mad og bevægelse. Du er en person, der brænder for at lære om, hvordan mad og bevægelse kan helbrede. Måske er du i forvejen behandler eller underviser. Måske ikke. Uddannelsen stiler 2 veje, der er dig, der ønsker at tage uddannelsen med et mål om at arbejde for mig og evt varetage mine retreats på Madeira/Grækenland/Sicilien. Og der er dig, der som udgangspunkt tager uddannelsen for dig selv.

Jeg glæder mig helt vildt til at følge mit første hold, som starter i januar - der er stadig pladser.

Læs mere her