24. december Flow til fordøjelsen & glædelig jul
24. december: Et yogaflow til fordøjelsen - en skøn måde at styrke kroppen og føle sig smidig. Tak for at følge min julekalender. Glædelig jul og godt nytår!
24. december Flow til fordøjelsen & glædelig jul - Louise Bruun

Igen i dag får du et fif til, hvordan du kæler for din fordøjelse - her i form af et yogaflow. Jeg elsker bevægelsen her og det graciøse i at bevæge armen og benene på den måde og i et flow - det føles stærkt og smidigt. Det er vidunderligt at strække hele siden fra top til tå og der er stor styrke til skuldre og arme. Virker godt på fordøjelsen ved at krølle sammen og strække dig ud. 

Her på "falderebet" vil jeg skynde mig at takke dig, fordi du fulgte med i min julekalender anno 2016. Måske har du taget mine fysiske udfordringer op, fulgt mine opskrifter eller hvad det nu måtte være. Og nu er der så bare tilbage at ønske dig en rigtig glædelig jul (samt naturligvis også et lykkebringende nytår)!