Stress
Stress: Blogindlæg
Sur skønhed

Sur skønhed

Citrusfrugter er skønne - fyldt med saft, smag og sundhed! Der er ingen tvivl om, at citrusfrugter spiller en vigtig rolle i en sund kost.
Læs mere
Stress: Bøger
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Louise Bruun & Jerk W. Langer
21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost
"21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" er en bog, der lærer dig noget om din fordøjelse, dit blodsukker, din energi og om mad, der smager skønt og er nemt at lave - helt naturligt. Jeg har levet efter de principper i stort set hele mit liv - masser af grønt, gode fedtstoffer og lette proteiner, og jeg har erfaret at min krop er stærk og sund, især her i denne periode hvor jeg har været gravid med tvillinger, født dem naturligt, haft efterfølgende udfordringer og min krop har restitueret helt utroligt.
Detaljer
Din grønne rejse - en sund og stærk krop med plantebaseret kost
Louise Bruun & Tobias Schmidt Hansen
Din grønne rejse - en sund og stærk krop med plantebaseret kost
Baseret på den nyeste forskning og flere års praktisk arbejde med kost og ernæring, viser ernæringsterapeut Louise Bruun og læge Tobias Schmidt Hansen, hvordan du kan bruge maden som et helbredende værktøj. Lær at lytte til din krop og bliv begejstret over de svar, du får, når du begynder at leve grønt og antiinflammatorisk. Bogens 60 lækre opskrifter er 100% plantebaserede og sammensat, så du får dækket alle kroppens behov. Din grønne rejse er vejen til bedre søvn, bedre fordøjelse, mere energi, færre smerter – og måske også ligefrem et bedre sexliv.
Detaljer
Sund og slank med 5:2
Louise Bruun & Birdie Bjerregaard
Sund og slank med 5:2
I de seneste år har jeg tænkt meget over et specifikt mønster, som gør sig gældende hos rigtig mange mennesker: At vi spiser alt for meget mad, i forhold til hvad vi egentlig har brug for. Det er også min egen motivation for i perioder at leve efter 5:2. Din krop belastes ved at spise for meget og i værste fald giver det sig til udtryk i både livsstils-sygdomme, men også i alment ubehag, vægtøgning, dårlig energi og søvn osv. Bogen, som jeg har udgivet sammen med Birdie Bjerregaard, giver dig en let indførelse i 5:2 samt spændende, lækre opskrifter til fastedagene.
Detaljer
Fri af stress med yoga
Louise Bruun
Fri af stress med yoga
Min syvende bog "Fri af stress med yoga - få ro og balance i dit liv" er blevet en personlig og virkelig god bog om yoga, mod stress og om hvordan du får en bedre fordøjelse, søvn, energi og meget mere. Du får mere end 70 øvelser, der styrker din kropsbevidsthed og hjælper dig til at finde ud af, hvordan du skal reagere på de advarselssignaler, din krop sender dig. Glæd dig til skræddersyede programmer med fokus på grundlæggende øvelser: Stress, søvn, fordøjelse, energi, hormoner og humør, koncentration og fokus samt holdning og den stærke ryg.
Detaljer
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Louise Bruun & Jerk W. Langer
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Bogen kan hjælpe alle, som vil have det bedre i dagligdagen, lindre skavanker og symptomer, forebygge sygdomme og arbejde aktivt med at modvirke tidlig aldring. Mennesker med gigtsygdomme, type-2-diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol, tarmbetændelse, hormonforstyrrelser og eksem kan på kort tid opnå dramatiske forbedringer. Ny energi og større velvære, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse, vægttab uden sult, god nattesøvn, færre smerter, sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin - det er blandt de mange gevinster.
Detaljer
Lykkemad
Louise Bruun
Lykkemad
Bogen er bygget op omkring min erfaring som ernæringsterapeut, hvor jeg hver dag er sammen med mennesker, som har brug for hjælp til en sundere livsstil. Kapitlerne er lavet på baggrund af de tilstande, som vi alle sammen stifter bekendtskab med på et eller andet tidspunkt i vores liv – på den ene eller anden måde. Men først og fremmest er det en dejlig kogebog med smukke billeder, taget af min fætter Anders Nielsen, og en inspiration til at lave din egen mad.
Detaljer
Sund med chokolade
Louise Bruun & Torben Kitaj
Sund med chokolade
Vidste du, at mørk choolade...
Har en positiv effekt på blodomløbet og hjertet - og også dit tarmsystem?
Er god for din hjerne og hukommelse? Gør dig gladere? 75 forførende lækre overskrifter med chokolade i centrum: Bogen her er guf for alle chokoladeelskere! Opskrifterne er udviklet af kostekspert Louise Bruun, der tryller de bedste smage frem i både morgenmad, salater og aftenretter samt desserter og snacks til hele familien. For chokolade er super velegnet til alle slags madoplevelser!
Detaljer
SUPER 5:2
Louise Bruun & Jerk W. Langer
SUPER 5:2
Bogen er skrevet i samarbejde med læge Jerk W. Langer og den kom hurtigt på Berlingskes Bestsellerliste indenfor livsstil. Den indeholder et 10 ugers forløb med både træning og kost samt alt om søvn, fordøjelse osv. Der er gode træningsprogrammer til begynder og øvede. Der er lækre opskrifter både til dine fastedage og til de normale dage. En meget klog bog med masser af givende info fra to forskellige verdener - Jerks og min.
Detaljer
Hedeturen går til køkkenet
Louise Bruun, Birdie Bjerregaard & Søs Wollesen
Hedeturen går til køkkenet
En skøn kogebog, særligt målrettet til kvinder, der gerne vil mindske generne ved overgangsalderen på en naturlig måde. Men du behøver ikke at være i overgangsalderen for at have glæde af bogens mange skønne opskrifter. I princippet er bogen skrevet til alle kvinder, som livet igennem er styret af deres hormoner og hvad det giver af op og nedture. Skrevet i samarbejde med Birdie Bjerregård og læge Søs Wollesen.
Detaljer
Lækkermad - sund og stærk med 80/20
Louise Bruun
Lækkermad - sund og stærk med 80/20
Livet skal nydes i fulde drag og med stor glæde – det samme gælder maden, som i den nye kogebogsrevolution har fået tvangsfjernet smag, naturlige ingredienser og livsvigtig næring. 80/20 genfinder glæden ved lækker mad med saft og sanselighed. Princippet 80/20 er ikke en ny vidunderdiæt, men betyder, at du 80 % af tiden glæder dig selv og din familie med sunde og fornuftige retter, mens de sidste 20 % rummer retter og lækre desserter med plads til massiv selvforkælelse, som stimulerer både smagsløg og sjæl.
Detaljer
Få en lykkelig krop på 28 dage
Louise Bruun
Få en lykkelig krop på 28 dage
Det her en meget personlig bog, da jeg giver ud af alle mine egne yndlingsritualer omkring livsstil. Jeg har brugt rigtig lang tid og meget energi på at lave den, og jeg elsker den! Du får en enkel og super god måde at komme i gang med at lave noget mad, der gør dig glad. Jeg har skrevet den til dig, der har brug for lidt hjælp til at komme i gang med den lækre livsstil og træning. Til dig der gerne vil være lidt mere lykkelig, have en fladere mave og mere energi. Den er bygget op, så du får vejledning hver eneste dag i 28 dage – lige fra din morgenmad til øvelser til aftenritualer.
Detaljer