Vil du gerne på min uddannelse i januar?
Louise Bruun lancerer ny uddannelse i mad, urter & yoga i januar. Uddannelsen kombinerer praktik og teori, med fokus på helbredstemaer. Info-aftener i september/oktober. Kontakt sanne@louisebruun.dk.

Jeg har netop afsluttet mit første hold på min nye uddannelse i mad, urter og yoga. Det var en kæmpe oplevelse for mig at følge de 10 dedikerede kvinder, som deltog. Jeg har været meget optaget af, at uddannelsen var meget praktisk såvel som teoretisk - og at alle skulle opleve, gennemprøve, tage stilling til og reflektere over alle de temaer vi kom igennem på de 6 måneder. Temaer som alle tager udgangspunkt i mad, urter og yoga - hormoner, fordøjelse, søvn, hjernen, sindet, kroppen, energi, blodsukker, faste og meget mere. Helt fantastisk at se, hvor meget de rykkede sig og selv gennemlevede og hvor meget stærkere de blev i forhold til at give videre til andre!

En uddannelse som du kan bruge i dit eget virke, i dit eget liv, i mit regi eller noget helt tredje.

Jeg starter et nyt hold op i januar og jeg vil forinden lave to info-aftener omkring, hvad I kan forvente og mulighed for spørgsmål. De kommer til at ligge i september/oktober og jeg melder ud efter sommerferien præcise datoer.

Har du spørgsmål kan du skrive til sanne@louisebruun.dk og du kan læse mere på min http://louisebruun.dk/pages/uddannelse.

Her får I lige en lille video med et lille lækkert flow, som du kan lave når du er gravid og når du ikke er! 

Se videoen her.

Du starter ud med at strække i tæerne, hvilket er smertefuldt og vidunderligt! Kommer ned i den dybe squat som smidiggør hofte, knæ og ryg og som tilmed stimulerer din fordøjelse. Direkte op i stolen, som igen styrker balder, knæ, ryg og lår - lav den så mange gange du kan - det føles virkelig dejligt i hele kroppen!

Husk min bog "Fri af stress med yoga" den har de fineste små programmer og altid gode forklaringer på hvorfor!