KVINDER HORMONER OG FERTILITET - temadag 29/5
Kom til temadag om KVINDER, HORMONER OG FERTILITET. Få indsigt i hormonel balance, fertilitet & hvordan kost påvirker dette. Hør inspirerende historier og få serveret nærende mad.

Her er den så – min temadag for alle kvinder (og evt. mænd)

KVINDER HORMONER OG FERTILITET

Jeg har i mange år beskæftiget mig med sundhed på flere niveauer. Jeg er meget optaget af intelligent bevægelse, intelligent mad og urter. Jeg elsker tanken om det selvhelbredende menneske, og tror fuldt og fast på, at vi kan spise os raske og forebygge diverse sygdomme og ubalancer.

Jeg har arbejdet med både mænd og kvinder de sidste 12 år og fuldt dem tæt i forskellige forløb – private- samt virksomhedsforløb, på mine retreats og rejser og meget andet. Jeg har set dem alle gå gennem en forandring, der forbedrer deres livskvalitet på den ene eller den anden måde.

Igennem de seneste 8 år, har jeg hjulpet mange kvinder med at få ro i hormonerne og derved få lettere ved at blive gravide. Det er et område, der ligger mig meget på sinde, da forplantning for mange er meningen med livet. Forplantning er bare ikke så nemt længere, måske pga. livsstil, stress og ikke mindst for høj alder.

Min temadag kommer til at handle om vigtige emner som – hormoner, sundhed og fertilitet.

Du får en god basisviden omkring hormoner og hvor styrende de er for vores liv. Hvor vigtige de er i forhold til vores helbred og selvfølgelig vores fertilitet. Men også hvor let påvirkelige de er, og hvordan mange mennesker lider under svære ubalancer.

Måske 90 % af de kvinder jeg arbejder med, har rod i hormonerne, og det er både unge, midaldrende og ældre kvinder.

Hormonel ubalance kan have stor betydning for dit helbred helt generelt, men har også stor betydning for fertilitet og overgangsalder.

Jeg vil gennemgå alle de vigtige områder omkring hormoner og balance.

Jeg vil gennemgå intelligent mad og bevægelse, urter og vigtigst af alt, vil jeg fortælle jer min historie omkring min graviditet i en lidt senere alder og hvordan jeg var nødt til at gøre noget aktivt for, at det skulle lykkes mig.

Jeg har min meget dygtige kollega, Chenette Byriel, med til at fortælle sin fantastiske historie. Chenette lider af sygdommen endometriose (til dels beslægtet med PCO), som er en hormonel ubalance, der gør det meget svært at blive gravid. Hør hvordan hun kæmpede og helbredte sig selv.

Der vil selvfølgelig være tid til spørgsmål.

Du vil få serveret et måltid samt urtethe , der er helt optimalt i forhold til den selvhelbredende krop og som en god inspiration til dig.

Du vil have mulighed for at købe mine bøger, som alle indeholder mad til ro i hormonerne (til særpris denne dag).

EARLY BIRD-pris indtil 1/5 2016: 650 kr. (derefter er prisen 795 kr.).

Få alle detaljer på plads her

http://louisebruun.dk/pages/kvinder-hormoner-og-fertilitet-temadag-den-29-5-kl-10-14

OBS: Begrænset antal pladser.

Del gerne!