Certificering i Antiinflammatorisk Mad
AKADEMI & UDDANNELSE
Certificering i Antiinflammatorisk Mad
DKK 16495

På uddannelsen "Certificering i Antiinflammatorisk Mad" vil du både tilegne dig indgående viden om og få direkte anvendelige værktøjer til hvordan man kan forebygge, afhjælpe og ikke mindst helbrede en lang række livsstilssygdomme - alene gennem kosten.

Uddannelsen henvender sig både til dig, som ønsker at være med af personlige årsager, eller til dig som ønsker at bruge uddannelsen i dit professionelle arbejde fx som farmakonom, sygeplejerske, fysioterapeut, jordemoder, personlig træner, fitness-instruktør eller lignende.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i uddannelsen.

Tilmeld dig mit infomøde her
Er du nysgerrig på uddannelsen "Certificering i Antiinflammatorisk Mad"? Tilmeld dig mit infomøde, som bliver afholdt på Winthers Villa, Strandvejen 801, 2930 Klampenborg.
Ved at tilmelde dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

"Spændende højt evidensbaseret fagligt niveau formidlet på en let og levende tilgængelig og humoristisk måde. Louise er et levende og sjovt menneske med en bred erfaring, som hun tør dele ud af. "
- Alice, sygeplejerske og muskulær zoneterapeut
"Jeg har beskæftiget mig med sundhed og velvære i en række år. Da jeg faldt over Louise Bruuns uddannelse, vidste jeg, at jeg havde fundet noget rigtigt, aktuelt og brugbart. Uddannelsen er et semi-holistisk studie i helbred og sundhed med fokus på den gode mad, der heler, balancerer, gavner og glæder. Louise er en pioner på sundhedsområdet, og har en stor viden som, hun deler og diskuterer. Undervisningen var altid givende, inspirerende og lærerig, og jeg oplevede Louise som en glad, dedikeret, sjov og kærlig underviser. "
- Eva, sundhedscoach og tidligere deltager på uddannelsen

NEDERST PÅ SIDEN KAN DU LÆSE, HVAD ANDRE TIDLIGERE DELTAGERE, HAR FÅET UD AF AT VÆRE MED PÅ MIN UDDANNELSE CERTIFICERING I ANTIINFLAMMATORISK MAD.

Hvad kan du forvente dig at få ud af uddannelsen?

Du får direkte anvendelig teoretisk viden om forebyggelse og helbredelse af en lang række livsstilssygdomme.

Du vil lære om madens betydning ift. bl.a. fordøjelse, energi, søvn, hormoner, stress og stofskiftet.

Du vil lære at guide mennesker igennem forandringsprocesser og udfordre dem i forhold til vanens magt.

Du får muligheden for at arbejde sammen med mig i et køkken og lære, hvordan man sammensætter det optimale måltid ud fra Tallerkenmodellen. Vi vil arbejde med den antiinflammatoriske mad, og hvordan den kan forebygge og helbrede. Derudover skal vi arbejde med sanser, farver, konsistenser, tilberedning, årstider, lokalitet og smag.

Du får redskaber til at arbejde med dine klienters anamnese (deres ”sygdomshistorie”) og hvordan du fører journal. Vi arbejder med udvikling, læring og hvordan du motiverer dine klienter til at nå deres mål. 

Uddannelsen vil give dig mulighed for at 

Arbejde med din egen sundhed for at realisere dit fulde potentiale.

Vejlede og hjælpe andre til at opnå et stærkere helbred og en bedre livskvalitet gennem antiinflammatorisk mad.

Opnå evnen til at tolke dine klienters udfordringer ud fra en holistisk og ernæringsmæssig synsvinkel.

Få indsigt i hvordan maden påvirker vores fordøjelse, energi, søvn, hormoner, hjernen mm. - og hvordan netop maden kan være dit vigtigste redskab til helbredelse/forebyggelse.

Uddannelsens forløb

Uddannelsen består af 4 moduler á 2 undervisningsdage. 

Modul 1
D. 24.10 - 25.10 - 2024

Modul 2
D. 14.11 - 15.11 – 2024

Modul 3
D. 12.12 – 13.12 – 2024

Modul 4
D. 16.01 – 17.01 - 2025

Vi kommer igennem temaer som fx inflammation, fordøjelsen, køkkenøvelse(r), hormoner, stress og søvn – hele tiden med maden som omdrejningspunkt. 

Mellem modulerne arbejder du hjemme med forskellige temaer bl.a. fordøjelsen, hormoner, inflammationer, søvn. Du får også hjemmeopgaver (case-arbejde med en selvvalgt klient, udvikling af nye måltider etc.).

Alt undervisningsmaterialet får du adgang til elektronisk.

Som deltager på uddannelsen får du også mine 2 seneste bogudgivelser om den antiinflammatoriske livsstil - 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Din grønne rejse - en sund og stærk krop med plantebaseret kost.

Eksamen

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen. Den mundtlige eksamen tager udgangspunkt i en skriftlig case-baseret eksamensopgave baseret på en selvvalgt case-person og dennes helbredsmæssige udfordringer (fx vægttab, hormonelle ubalancer, diabetes, udfordringer med fordøjelsen eller lignende). 

Eksamen afholdes d. 27.01 – 28.01 – 2025

Du vil efter uddannelsen modtage et certifikat ved bestået eksamen.

Gæsteundervisere

Mit håndplukkede hold af gæsteundervisere, læge og forfatter, Tobias Schmidt Hansen, samt psykoterapeut og coach, Dorte Helene Dam, vil bidrage med indlæg på uddannelsen.

Moduloversigt


Modul 1
Du får et klart billede af min filosofi: Det selvhelbredende menneske og hvordan jeg har levet og åndet denne livsstil hele mit liv.

Du lærer principperne bag den antiinflammatorisk livsstil, og hvordan inflammationer driver mange livsstilssygdomme.

Du lærer at bruge tallerkenmodellen, som et fantastisk værktøj til at gøre livsstilsændringen mere overskuelig og forståelig. Vi snakker om makronæringsstoffer og hvad de enkelte elementer betyder for dit helbred.

Du lærer at arbejde med en journal, både i forhold til dig selv og i forhold til mennesker, som du gerne vil hjælpe. Vi laver øvelser, der giver dig indsigt i hvordan du spørger ind til din klients udfordringer og hvordan du tolker svar, så du kan planlægge den bedst mulige proces.

Du lærer, hvordan du sætter langtidsholdbare mål, bryder forhindringer og lægger en klar plan med dine klienter - blot ved at stille de rigtige spørgsmål.

Du bliver introduceret til mit køkken, og jeg vil vise jer rundt i råvarer, tilberedningsteknikker og optimale sammensætninger – alt sammen i forhold til helbred.


Modul 2
Du lærer hvor vigtig en del af vores helbred fordøjelsen er, og hvordan den hænger sammen med stort set alle vitale processer. Fordøjelsen er vores anden hjerne og vi skal både arbejde med din fordøjelse og hvordan du kan optimere og forbedre.

Du lærer hvordan vi bryder med gamle vaner og mønstre. Vi arbejder med mad og følelser og hvordan der ligger meget mere i en livsstilsændring end bare en kostændring.

Du lærer hvordan du implementerer nye vaner på en mere selvkærlig måde og ikke udfra restriktive regler og principper.


Modul 3
Du lærer at bruge værktøjer til at håndtere stress og til at afkode alle de forskellige tilstande af stress.

Du lærer hvordan stofstiftet fungerer og hvorfor flere og flere lider af ubalancer i stofskiftet.

Du lærer at hormoner er signalstoffer og at de dermed er styrende for mange vitale processer i vores kroppe. Vi kommer både igennem fertilitet, PMS og overgangsalder hos kvinder og mænd.


Modul 4  
Du kommer med mig i køkkenet, men i dag skal du selv lave maden. Du bliver stillet overfor udfordringer og øvelser, der gør din vej i køkkenet mere naturlig og kreativ.

Du får værktøjer til at forstå søvnen og hvor vigtig en brik den er i forhold til et stærkt helbred.


Tidsrum/dage
Kl. 08.30-15.30 (torsdag og fredag).

Eksamen (mundtlig - afholdes fysisk el. via Zoom)
    

Louise Bruuns Akademi forbeholder sig ret til at ændre i modulbeskrivelsen samt de oplyste gæsteundervisere. Jf. i øvrigt information i forhold til de foreløbige undervisningsdatoer under "Det med småt". 

Tilmelding & interesseliste

Send en mail til louise@louisebruun.dk med din tilmelding

Bemærk at din plads på uddannelsen først er sikret, når din overførsel af tilmeldingsgebyr er modtaget på vores konto og du har modtaget en bekræftelse pr. mail.

Tilmeld dig min interesseliste her og få besked, når vi åbner for mit næste hold af Certificering i Antiinflammatorisk Mad.

Betaling

Uddannelsens pris er 16.495 kr.

Betalingen afvikles på følgende måde:

Tilmeldingsgebyr: 4.495 kr. Indbetales ved tilmelding (sikrer dig en plads). 

Rate 1: 6.000 kr.

Rate 2: 6.000 kr.

Kontakt os hvis du har brug for en ekstra rate, så finder vi ud af det.

Bankoplysninger
Nordea Bank
Reg. nr.: 2148
Konto nr.: 8983926852 

Uddannelsessted

Uddannelsessted er "Winthers Villa"

Uddannelsen afholdes i den smukkeste gamle villa "Winthers Villa" i Klampenborg lidt nord for København. Villaen ligger helt unikt omringet af den fineste gamle have og med Dyrehaven til den ene side og Øresund til den anden side.

Winthers Villa
Strandvejen 801
2930 Klampenborg

Der er gratis parkering kun 2 minutters gang fra Winthers Villa.

Det med småt

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ved framelding i op til 8 uger inden uddannelses opstart. Fra 8 uger før uddannelsesopstart og frem er din tilmelding til uddannelsen er bindende.

Beregn få udgifter til fælles frokostordning samt råvarer til den praktiske køkkenøvelse (madhold på skift / 1 dag pr. modul og øvelsen på modul 4). 

Der serveres udvalgte spændende urtetheer og vand ad libitum.

"Den største glæde og ”gave” i denne uddannelse er at opleve og være sammen med Louise. Den passion, glæde, iver og entusiasme som hun konstant udviser, er så inspirerende, livsbekræftende og meget smittende, og hun deler så meget af den ekstreme viden som hun har med os på en spændende, forstående og livlig måde. Man er ikke i tvivl om hvad hun brænder for, hvad hendes budskab er og hvad hun ønsker at vi forstår og får med os. Men samtidig gør hun det på så fin en måde, at der stadig er plads til at ”falde i” en gang imellem, at kød ikke er djævlen selv, og at alle selv skal finde deres vej og måde at implementere denne livsstil på. Jeg har ikke andet end rosende og varme ord, samt de bedste anbefalinger."
- Catherine, tidligere deltager på uddannelsen
"Jeg har været på en magisk og givende rejse hos Louise Bruun gennem et kursus om antiinflammatorisk mad med både teoretisk og praktisk givende og inspirerende undervisning. Et kursus hvor jeg blev suget ind i Louises forunderlige verden, hvor man brænder for maden, og den healing og helbredelse den kan give, hvis man kommer ind i en dybere forståelse for hvordan krop, mad og sjæl arbejder sammen. Jeg er blevet beriget med så megen ny viden, som jeg har taget til mig og integreret på en naturlig måde i min og min families hverdag. Vi spiser sundere, mere plantebaseret og jeg nyder den nemmere og mere naturlige tilgang jeg har fået til nye madvaner og madsammensætninger, jeg er blevet introduceret for hos Louise. Jeg har generelt fået en større interesse for både mad og madlavning, og jeg elsker at min familie også har taget mine nye tanker og tiltag til sig. Eksempelvis er min datter stor fan af den nye overnight oats eller chiagrød jeg laver hver morgen samt alle de nye linser og frø som er blevet tilført vores kost. Og min mor, som var min case-story til min eksamen, har tabt sig 7 kg ved at omlægge sin kost og spise sundere! Gennem viden og ændrede madvaner er jeg blevet fri for tilbagevendende smerter i maven, hvilket er en kæmpe lettelse for mig og har givet mig en langt bedre føling med min egen krop."
- Tine, tidligere deltager på uddannelsen
"Spændende højt evidensbaseret fagligt niveau formidlet på en let og levende tilgængelig og humoristisk måde. Louise er et levende og sjovt menneske med en bred erfaring, som hun tør dele ud af. "
- Alice, sygeplejerske og muskulær zoneterapeut
"Jeg har beskæftiget mig med sundhed og velvære i en række år. Da jeg faldt over Louise Bruuns uddannelse, vidste jeg, at jeg havde fundet noget rigtigt, aktuelt og brugbart. Uddannelsen er et semi-holistisk studie i helbred og sundhed med fokus på den gode mad, der heler, balancerer, gavner og glæder. Louise er en pioner på sundhedsområdet, og har en stor viden som, hun deler og diskuterer. Undervisningen var altid givende, inspirerende og lærerig, og jeg oplevede Louise som en glad, dedikeret, sjov og kærlig underviser. "
- Eva, sundhedscoach og tidligere deltager på uddannelsen
"Min oplevelse med uddannelsen, har vendt mit liv i en positiv og sundere retning. Det har været en fantastisk rejse. Jeg havde længe drømt om at gøre en forskel for mig selv og min familie. Min travle hverdag, havde givet mig en delvis usund livsstil. En af de bedre oplevelser, var at vi sammen med Louise afprøvede det teoretiske indhold på egen krop, så vi oplevede hvordan det virkede. For første gang i mange år, har jeg en anden lethed i kroppen. Oplevelsen af hvor lidt der skal til for at ændre til den gode livsstil, er overraskende nem, ikke kun for mig, men hele min familie."
- Karin, tidligere deltager på uddannelsen
"Jeg har beskæftiget mig med sundhed og velvære i en række år. Da jeg faldt over Louise Bruuns uddannelse, vidste jeg, at jeg havde fundet noget rigtigt, aktuelt og brugbart. Uddannelsen er et semi-holistisk studie i helbred og sundhed med fokus på den gode mad, der heler, balancerer, gavner og glæder."
- Eva, tidligere deltager på uddannelsen