Organyogaterapeut-uddannelsen er skudt i gang/mød Emilie Schack
Louise Bruuns Akademi starter Organyogaterapeut-uddannelse med Emilie Schack, tidligere ved Det Kongelige Teater, nu yogi og ejer af Yama.dk.

I sidste weekend blev grunduddannelsen til Organyogaterapeut på Louise Bruuns Akademi skudt i gang. Som tidligere nævnt her på bloggen har vi hyret nogle af de bedste undervisere og klogeste hoveder indenfor sundhed som gæsteundervisere på uddannelsen. I dagens blog har vi fornøjelsen af at præsentere endnu en af dem – mød Emilie Schack. 


Mit navn er Emilie Schack. Og jeg er vist det, man kalder en gøgler af guds nåde. 

Jeg startede på Det Kongelige Teater, da jeg var 5 år og har brugt det meste af min ungdom der.  Undervejs blev jeg dybt forelsket i yogaen og har nu adskillige uddannelser bag mig efterhånden. 

Jeg har en stor passion for bevægelse på alle måder. Er kæmpe fan af alt, hvad der minder om Vinyasa yoga. Men hvis jeg ikke husker mit yin, så bliver der ubalance - derfor betyder Yin yoga rigtig meget for mig!

Jeg har mit eget mærke Yama.dk og er medejer af YO STUDIOS KBH, som ligger på Islands Brygge.  

Når jeg ikke arbejder, nyder jeg min lille dreng på snart 2 år og familien. 

Jeg glæder mig rigtig meget til at kigge forbi og undervise deltagerne på Organyogaterapeut-uddannelsen i Yin yoga.