GØR DIN OVERGANGSALDER TIL DIN OVERSKUDSALDER

DER ER KICK OFF PÅ FORLØBET D. 19/8 2024 - MEN VI STARTER ALLEREDE OP D. 12/8 MED 7 DAGES FORBEREDELSE - PRIS 1195,00 KR.


BEMÆRK AT DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.LÆS HVAD PERNILLE, METTE, SIGNE, MARIA OG PIA HAR FÅET UD AF AT VÆRE MED PÅ MIT ONLINE FORLØB 'GØR DIN OVERGANGSALDER TIL DIN OVERSKUDSALDER'.

"Efter tre dage på antiinflammatorisk kost var mine fingre pludselig helt tynde - havde slet ikke tænkt over at væskeophobning som en gene i overgangsalderen. Efter en uge på forløbet var humøret tilbage og hjernetågen lettet, har tabt 1,3 kg (nok mest væske) og nu er smerterne i leddene også aftaget meget - har fået mit liv tilbage. "
- Pernille, marts 2024
"Vil lige dele at jeg nu vågner frisk og veludhvilet før vækkeuret ringer. Jeg kan næsten ikke få armene ned, for det har jeg ikke prøvet i snart 2 år."
- Mette, marts 2024
"Sover bedre, har mere energi hele dagen, går tidligt i seng og står tidligt op. Føler mig frisk og har tabt 8 cm i taljen og 4,5 kg. Er mindre oppustet og mindre stresset. Jeg fortsætter! Tak for alle de gode opskrifter, jeg er klar til en sund december."
- SIGNE, OKTOBER 2023

"Minus 5,5 kilo. 1 str. ned i bukser. Stoppet med at tage vanddrivende medicin. Færre og mindre voldsomme hedeture. Mindre hovedpine. Bedre søvn. Mere energi. Bedre fordøjelse. Bedre humør. Jeg kan kun give forløbet min allerstørste anbefaling. Det var lige det jeg manglede da jeg stod midt i alt det kaos som perimenopause og overgangsalderen har ført med sig. Efter en vægtøgning og 1000 mislykkedes forsøg med diverse forløb og slankekure havde jeg faktisk helt opgivet håbet om en få min gamle krop tilbage. Lige meget hvor få kalorier jeg indtog og hvor meget motion jeg dyrkede, tog jeg bare på. Og den enorme træthed om dagen og manglende søvn om natten som perimenopause medførte gjorde det svært at holde fokus og snuden lige i sporet hvad angår kost. Louise og Annamettes forløb gjorde det så nemt at det faktisk var for godt til at være sandt. Det kræver at man holder ved, men det er ikke svært når maden er så lækker. Og det er nemt at følge forløbet uanset om ens familie spiser med eller ej. Foodprepping er vejen frem og det sikrer samtidig også at man får taget de gode kostvalg alle dage. En aften ude med for meget alkohol og sukker kunne mærkes med det samme og derfor er jeg ikke i tvivl om at Louises tilgang til kosten er en gave for os kvinder i perimenopause og overgangsalderen. Det er ganske enkelt medicin for krop og sjæl. For med færre symptomer/gener kommer mere overskud og glæde tilbage i hverdagen og dét er endnu en bonus man får med i forløbet. TAK - bare tak! De her 28 dage har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig "
- MARIA, AUGUST 2023
"Er fyldt med taknemmelighed efter dette forløb. Ingen hedeture siden dag 2, sover bedre og små 3 kg tabt. Har ikke kørt 100%, men 80/20. Kunne simpelthen ikke fungere uden min morgenkaffe og fyldte også lige 50 midtvejs i forløbet. Men blev på sporet og sådan vil jeg forsætte. For kan virkelig mærke, når jeg spiser "forkert". Så herfra meldes alt godt og tusind tak for denne gang. "
- PIA, AUGUST 2023

NEDERST PÅ SIDEN KAN DU LÆSE, HVAD ENDNU FLERE TIDLIGERE DELTAGERE, HAR FÅET UD AF AT VÆRE MED PÅ VORES ONLINE FORLØB 'GØR DIN OVERGANGSALDER TIL DIN OVERSKUDSALDER'. 

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024

Gør din overgangsalder til din overskudsalder

Drømmer du også om en overgangsalder uden alt for mange gener og begrænsninger? Drømmer du også om mere energi, færre hedeture, mindre tågehjerne, bedre søvn og færre kilo på sidebenene? Samtidig med at du bygger et sundt helbred, en stærkere krop og et mere modstandsdygtigt immunforsvar? Så er du havnet det rigtige sted.

På vores 28-dages online forløb “Gør din overgangsalder til din overskudsalder” vil vi tage dig i hånden og guide dig til en sund og helbredsopbyggende livsstil. En ny livsstil, der reducerer eller endda helt fjerner nogle af dine gener i overgangsalderen. 

Annamette Fuhrmann har på egen krop mærket, hvordan kosten har gjort en kæmpe forskel i sin overgangsalder. Annamette har i knap et års tid spist efter mine (Louise Bruun) antiinflammatoriske principper, og i den periode har Annamette reduceret eller endda helt sluppet mange af generne relateret til sin overgangsalder. Annamette har blandt andet opnået en bedre søvn, hun har væsentligt færre hedeture, hun har fået mere energi og overskud, en krop der ikke binder væske, hun har fået ro på sit nervesystem (mindre stress) og så har hun opnået et vægttab på hele 18 kilo. 

På vores helt nye 28-dages online forløb “Gør din overgangsalder til din overskudsalder” vil vi gøre vores bedste for også at hjælpe dig med at reducere eller endda helt slippe af med mange af generne relateret til din overgangsalder. Vi vil hjælpe dig med at få styr på din kost på en enkel og overskuelig måde. Målet er, at du også kommer til at mærke, hvor stor en forskel kosten kan gøre - at du også får mere energi, har færre hedeture, mindre tågehjerne og at du også begynder at slippe nogle af de overskydende kilo. Vi ønsker, at den antiinflammatoriske livsstil bliver din nye livsstil, og at du også kommer til at opleve en overgangsalder uden alt for mange begrænsninger og gener. 

Vi ved at du gennem kostændringer kan reducere eller endda helt slippe nogle af generne relateret til din overgangsalder. Vi ved også godt, at enkelhed og overskuelighed er to vigtige ingredienser, når du står midt i din overgangsalder. Derfor har vi gjort forløbet helt simpelt og helt ligetil at gå til -  du kan godt glæde dig!

Derudover har du adgang til et lukket fællesskab på Facebook med de andre deltagere på forløbet. Det er her du kommer helt tæt på Annamette og mig, og selvfølgelig også alle de andre deltagere på forløbet.  

Vi er med dig hele vejen under forløbet, og vi vil gøre vores bedste for at støtte og heppe på dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med en ny livsstil.

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024

På online forløbet ”Gør overgangsalderen til din overskudsalder” får du bl.a. adgang til:
  • Daglige mails hvor Louise og Annamette tager dig i hånden og guider dig til en ny og sund livsstil – en livsstil der i dén grad gavner dine gener i overgangsalderen. Du får masser inspiration og tips til den mad du skal spise, men også andre emner som blandt andet hvad kosten gør for din hormonbalance, din søvn, dit helbred i al almindelighed mm.  

  • Masser af lækre opskrifter specielt udviklet til kvinder i overgangsalderen. Du får en 28 dages madplan, som du kan følge måltid for måltid igennem hele forløbet. Har du behov for at gøre det helt simpelt i starten af forløbet, har vi lavet en simpel 7 dages madplan. Til hver madplan får du selvfølgelig vejledende indkøbslister, tips til foodprepping og en liste over hvad du skal have i dit basislager.

  • Adgang til et lukket overgangsalder-fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af de forløbsdeltagere og kan stille spørgsmål til Louise og Annamette. 

  • Louise Bruuns E-bog (el. lydbog) - om den antiinflammatoriske livsstil. 


  • Udfordringer fra os undervejs.

  • Mulighed for at holde øje med din udvikling, der vedrører din energi, fordøjelse, søvn, hormonbalance og meget andet i vores “Overgangsalderbarometer”.

  • Mulighed for at kigge dig selv dybt i øjnene med vores “Kærlighedskontrakt”.Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024
Det sker der efter din tilmelding

Efter din tilmelding vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb samt en mail med praktisk information omkring forløbet forud for opstart.

Vi glæder os helt vildt til at ændre livsstil sammen med dig!

Ved spørgsmål skriv til louise@louisebruun.dk eller til annamette.fuhrmann@gmail.com

HVIS DU ER I TVIVL, OM ONLINE FORLØBET "GØR DIN OVERGANGSALDER TIL DIN OVERSKUDSALDER" ER NOGET FOR DIG, HÅBER JEG, AT DU KAN FINDE INSPIRATION I, HVAD ET LILLE UDPLUK AF DELTAGERNE PÅ FORLØBET, PÅ EGEN KROP, HAR OPLEVET:

"Tak til Louise Bruun og Annamette Fuhrmann for et fint forløb med skønne opskrifter, gode daglige mails og inspiration. Tak, især også til jer med-kursister her i Facebook gruppen, for super inspiration, hjælpsomhed og gode indlæg. Det har faktisk været en uforventet ekstra bonus, som har holdt mig oppe og motiveret mig, når jeg havde brug for det. Det vil jeg komme til at savne nu, jeg selv skal stå for motivationen. Jeg har været super positiv overrasket over hvor dejlig maden har smagt mig. Kombinationen af frugt & kål, nødder/frø, linser har gjort det nemt at freestyle alverdens gode salater. Glæden over at åbne køleskabet og finde 2-3 salater, bøtter med kogt spelt/boghvedekerner og bælgfrugter, samt en 2-3 flasker med hjemmelavede dressinger, kogte æg og fisk er helt fantastisk. Det er faktisk den bedste motivation for mig til at fylde op undervejs, når noget begynder at mangle. "
- Lise, Marts 2024
"Tusind tak til jer Louise Bruun og Annamette Fuhrmann. Sikke et fantastisk forløb! Jeg havde et ønske om lidt ny inspiration og pep-talk, hvorfor jeg meldte mig til det her forløb. Det blev indfriet og jeg synes virkelig, vi har fået meget for pengene. I har gjort det dejligt overskueligt med opskrifterne, indkøbslisterne og de daglige mails som peptalk. "
- Mille, Marts 2024
"Tak for et super inspirerende forløb. Omend mit udgangspunkt inden starten på forløbet var ganske fint, har jeg opnået større velvære ved bl.a. helt at undvære mælkeprodukter og drikke mindre koffeinholdig kaffe - min fordøjelse har sjældent fungeret bedre."
- Anne, Marts 2024
"Tusind tak for et rigtig godt forløb! Jeg synes det har været inspirerende og nemt at gå til og jeg tror ikke det bliver svært at fortsætte denne livsstil. Det hjælper også at familien er med og bakker mig 100% op. Jeg oplever at sove fantastisk og mine hedeture er næsten væk."
- Lola, marts 2024
"Tak for et super godt forløb. Jeg kan især godt lide alle de gode forklaringer og holdninger der ikke fordømmer, det er ikke enten eller, men både og."
- Laila, marts 2024
"Tak for et dejligt og lærerigt forløb! Jeg har været superglad for opskrifterne, tallerkenmodellen og alle de gode tips og ideer!! Jeg har opnået at få mindre ondt i leddene, ingen oppustet mave, bedre fordøjelse og et mere positivt sind! Jeg har også tabt mig 3 kg. Min familie og jeg har fået smag for vegetarretter og retter med fisk - noget vi ikke var så gode til at spise."
- Merete, marts 2024
"Min sexlyst er kommet tilbage. Jeg sover bedre og mere sammenhængende. Dog Det er så skønt at føle dette i kroppen. Føler mig på en eller anden måde mere lækker."
- Lykke, marts 2024
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024
"Opskrifterne på dette forløb er simpelthen så lækre! "
- Randi, marts 2024
"Et begejstret opslag: Efter tre dage på antiinflammatorisk kost var mine fingre pludselig helt tynde - havde slet ikke tænkt over at væskeophobning som en gene i overgangsalderen. Efter en uge på forløbet var humøret tilbage og hjernetågen lettet, har tabt 1,3 kg (nok mest væske) og nu er smerterne i leddene også aftaget meget - har fået mit liv tilbage. "
- Pernille, marts 2024
"Vil lige dele at jeg nu vågner frisk og veludhvilet før vækkeuret ringer. Jeg kan næsten ikke få armene ned, for det har jeg ikke prøvet i snart 2 år."
- Mette, Marts 2024
"Jeg vil dele noget vildt: jeg lider meget af åreknuder på begge ben. I den første halvanden uge, jeg har været i gang med denne skønne kost, er mine åreknuder blevet meget kønnere at se på. Jeg ved godt de ikke går væk, men det er da en mega optur!"
- Lykke, marts 2024

"Tak for forløbet. Det der selvkærlighed skal også på taknemmelighedslisten. Taknemmelighed over at vi gør noget, tager skridtet i en anden retning og ikke finder os i at lade stå til. I mange år har jeg levet usundt, så det med at huske at Rom ikke blev bygget på en dag er godt."
- CHARLOTTE, OKTOBER 2023
"Jeg vil også sige tusind tak til jer begge. Jeg har fulgt principperne, men ikke kostplanen. Jeg har oplevet så mange positive ting, så jeg fortsætter i dén grad. Jeg føler faktisk for første gang, at det er mig, der styrer min kost og ikke omvendt. Det lyder som en kliche, men det er virkelig det bedste jeg har gjort for mig selv meget længe."
- TANJA, OKTOBER 2023
"Meget mindre uro i ben, bedre søvn og bedre fordøjelse."
- ANNE-METTE, OKTOBER 2023
"Jeg har i mere end 25 år døjet med træg mave og på dag tre kom der gang i “sagerne” og så har det ellers kørt siden. Har i øvrigt tabt 4 kilo. Fremadrettet vil jeg spise minimum antiinflammatorisk morgenmad og frokost i hverdagen og så bare flette gode ting ind når det er muligt. Tror også at jeg kommer til at fortsætte med urtethe og mindre kaffe. Det var hårdt, men det hele værd. TAK!"
- TINA, OKTOBER 2023

"Sover bedre, har mere energi hele dagen, går tidligt i seng og står tidligt op. Føler mig frisk og har tabt 8 cm i taljen og 4,5 kg. Er mindre oppustet og mindre stresset. Jeg fortsætter! Tak for alle de gode opskrifter, jeg er klar til en sund december."
- SIGNE, OKTOBER 2023

"Kilo forsvundet, meget renere hud, mindre uro i ben, lidt færre muskelsmerter og mere overskud."
- ANNE, OKTOBER 2023
"Jeg føler mig lettere og ikke længere oppustet og tung i maven. Det er også som om, hoftebøjerne er blevet smurt, for min gang er lettere og så har jeg haft væsentligt færre migræneanfald denne måned."
- LISBETH, OKTOBER 2023
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024
"Har oplevet totalt ro i maven, jeg sover bedre og mit atopiske eksem er blevet lidt bedre og vigtigst: meget mere energi om eftermiddagen, hvor jeg normalt er “til tælling” efter en travl arbejdsdag - og så må den store vinelsker (mig) tilstå, at det på en måde har været befriende at være alkoholfri."
- ELISABETH, OKTOBER 2023
"Flere nætter med god søvn. Min hud har det meget bedre - ikke så tør, og eksem på hænderne forsvundet. Ikke mindst, og den primære grund til at jeg startede på forløbet, så er mit bihuleproblem på retur."
- ANETTE, OKTOBER 2023
"Tusind tak for dejlige 28 dage, hvor jeg har lavet og smagt mad, jeg aldrig har prøvet før. Jeg har både fået mere energi, sover en smule bedre, fået skruet op for træning og arbejder på at få de 5 kilo af. Kort sagt - lever sundere. Den sidste måned er en god start og mest af alt, så er den antiinflammatoriske kost mere holdbart og muligt at se som livsstil. Jeg glæder mig til at fortsætte med at lave, både de afprøvede og de opskrifter, jeg endnu ikke har prøvet. Tak og held og lykke til os alle."
- JANNIE, OKTOBER 2023
"Jeg sover bedre, og først og fremmest nyder jeg at have mindre hjernetåge. Har tabt både cm og kilo og oplever generelt at have lettere ben og krop."
- LENE, OKTOBER 2023

"Mit udgangspunkt for at tilmelde mig forløbet var langvarig stress og udbrændthed. Da jeg blev sygemeldt primo august var jeg så udmattet, at jeg ikke engang kunne overskue at gå i bad eller lufte hund! Det var Annamettes erfaringer med AI (på IG), der inspirerede mig. Mit mål var at få energi men mest af alt, at slippe af med den forbandede uro, der 24/7 fulgte med stressen (eller OA?!) Jeg har ikke fulgt madplanerne men plukket og freestylet, og startede allerede i forberedelsesugen. Jeg besluttede fra starten at: 1) Det skulle være let af hensyn til min ikke-eksisterende energi. Jeg spiser gerne det samme hver dag for enkelhedens skyld og valgte feks at købe skyllet og færdigsnittet spids-/grønkål hvis jeg ikke havde overskud til selv at snitte 2) jeg skulle have mere nydelse ind i mit liv og det betød at jeg afveg AI med 1 kop kaffe og 1 lille humpel god ost på daglig basis. Og jeg nød hver enkelt af dem 3) Hvis bare morgenmad og frokost fungerede så gik jeg af og til på kompromis med aftensmaden (pga familien) Resultater: - I dag er min 7. dag i træk uden uro. Det er en KÆMPE befrielse! - Jeg går ca 5 km daglig - Træner 2-3 gange om ugen - Har tabt 3 kg (for første gang i 100 år) - Har fået et nyt ‘kærlighedsforhold’ til mango og krydderurter - Skal starte på arbejde igen om 2 uger Psst: Mango smager uforskammet godt med overnight chia/havregrød - det er nærmest en dessert Tusind tak for super fin viden og kærlige indspark i de daglige mails til Louise og Annamette Tak til alle jer andre seje madam’er for den fælles rejse - vi ses på den anden ‘kanal’"
- Anette, august 2023

"Minus 5,5 kilo. 1 str. ned i bukser. Stoppet med at tage vanddrivende medicin. Færre og mindre voldsomme hedeture. Mindre hovedpine. Bedre søvn. Mere energi. Bedre fordøjelse. Bedre humør. Jeg kan kun give forløbet min allerstørste anbefaling. Det var lige det jeg manglede da jeg stod midt i alt det kaos som perimenopause og overgangsalderen har ført med sig. Efter en vægtøgning og 1000 mislykkedes forsøg med diverse forløb og slankekure havde jeg faktisk helt opgivet håbet om en få min gamle krop tilbage. Lige meget hvor få kalorier jeg indtog og hvor meget motion jeg dyrkede, tog jeg bare på. Og den enorme træthed om dagen og manglende søvn om natten som perimenopause medførte gjorde det svært at holde fokus og snuden lige i sporet hvad angår kost. Louise og Annamettes forløb gjorde det så nemt at det faktisk var for godt til at være sandt. Det kræver at man holder ved, men det er ikke svært når maden er så lækker. Og det er nemt at følge forløbet uanset om ens familie spiser med eller ej. Foodprepping er vejen frem og det sikrer samtidig også at man får taget de gode kostvalg alle dage. En aften ude med for meget alkohol og sukker kunne mærkes med det samme og derfor er jeg ikke i tvivl om at Louises tilgang til kosten er en gave for os kvinder i perimenopause og overgangsalderen. Det er ganske enkelt medicin for krop og sjæl. For med færre symptomer/gener kommer mere overskud og glæde tilbage i hverdagen og dét er endnu en bonus man får med i forløbet. TAK - bare tak! De her 28 dage har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig "
- MARIA, AUGUST 2023

"Jeg blev væltet omkuld med alle mulige symptomer på perimenopause i begyndelsen af året. Jeg frygtede sklerose (efter at en vagtlæge plantede ideen i mit angstplagede hoved), diverse kræftformer og andre uhyrligheder. Da alle alvorlige muligheder var afvist, begyndte jeg at læse om overgangsalder og tiden op til, ikke mindst på din IG, Annamette, og alle mine symptomer gav mening. Det føltes som det første skridt til at tage magten tilbage, og siden har der været mange forskellige små og store skridt både i den rigtige og forkerte retning... men man må jo prøve sig frem! Dette anti-inflammatoriske forløb har for mig været et stort skridt i den rigtige retning. Min krop har, næsten fra begyndelsen, vist vejen og tydeligt givet udtryk for, at det her var godt for den og skruet ned for overgangs-symptomerne, både hvad angår hyppighed og intensitet. Til gengæld har kroppen også vist vejen væk, når jeg indimellem kom på afveje - kontant afregning ved kasse 1: Jeg var f.eks. til gin-festival i går; det var ikke synderligt populært, kan jeg afsløre! På den anden side er det jo også om at finde den rigtige balance. Under alle omstændigheder vil jeg gerne sige tak for det her kærlige skub både til Louise og Annamette - og alle jer andre skønne kvinder... Jeg fortsætter både med AI og i Alumni-gruppen"
- Anne Sofie, August 2023
"Tak for ny og brugbar viden. Jeg kom kun semi i gang - men jeg er i gang. Især i mit mindset. Tak. Tænker ikke jeg er alene om det? Der er altid flere typer - Dem der ‘tyvstarter’, dem der starter på dagen og dem der følger trop før eller siden. Alle gør det på deres måde. Intet er forkert! Bare det at have tilmeldt sig er vel et skridt i en ny retning. Intet er spildt for mit vedkommende. Jeg er hoppet over i den nye gruppe og glæder mig til at følge med der og sprede god karma og energi. Så kom med og giv en hepper for de hotte Quinder. ‘Sammen kan vi flyve’ Kram Lotte"
- Lotte, August 2023
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024
"Æææææælsker det her forløb og maden. I morgen skal jeg prøve at faste for første gang. Nåede kun gruppen her i 12 dage, men kan mærke at det er det bedste startskud. Tabt 3 kilo, fået mere energi og bare mere glad. Tak Louise Bruun og Annamette Fuhrmann"
- MAria, august 2023
"Nøj hvor har de 28 dage fået mig tilbage til alle de gode vaner og fundet glædet med AI mad igen. Jeg er mega stolt over mig selv, at jeg nu selv styrer de dårlige vaner og de ikke overtager. Så glad for, at kende til “knapperne” jeg kan styre. Så stor forbedring i mine gener, både vægttab, styr på sukkertrang, ømme led er meget mindre. Har god energi og får gjort så mange gode ting for mig selv – og får handlet på dem. Hvor de før druknede lidt i hjernetåge og ubeslutsomhed. Tak til jer Louise Bruun og Annamette Fuhrmann - fællesskabet her på FB"
- Pia, august 2023
"Er fyldt med taknemmelighed efter dette forløb. Ingen hedeture siden dag 2, sover bedre og små 3 kg tabt. Har ikke kørt 100%, men 80/20. Kunne simpelthen ikke fungere uden min morgenkaffe og fyldte også lige 50 midtvejs i forløbet. Men blev på sporet og sådan vil jeg forsætte. For kan virkelig mærke, når jeg spiser "forkert". Så herfra meldes alt godt og tusind tak for denne gang. "
- PIA, AUGUST 2023
"Min begrundelse for at deltage var hovedsageligt at slippe for svedeturene. Det har jeg desværre fortsat til gode at opleve, men til gengæld: Har jeg tabt 6 kilo og det til trods for jeg ikke er decideret overvægtig. Jeg har lagt min migrænemedicin på hylden. Jeg har skåret melatoninen ned fra 10 til 5 mg. Jeg er ikke så oppustet længere. Sidst men ikke mindst føler jeg mig bare sundere. Jeg har holdt mig rimelig tro til madplanen. Ikke spist noget forbudt overhovedet. Holdt mig til de 3 hovedmåltider og fokuseret på det godt kan gå an at være sulten. De par gange jeg har spist ml. måltiderne har det været et stykke frugt eller nogle nødder. Der er afgjort ting jeg savner, ikke mindst vores bagers 70% kerne rugbrød, Pepsi max og kaffe, som jeg tog en kold tyrker på og ikke har rørt nu i 3 uger. Det gav hovedpine der var tæt på at få mig til at smide håndklædet i ringen, men på 3. dagen kl. 19 forsvandt det som dug for solen. Der er rigtig mange ting jeg vil tage med mig videre – ingen tvivl om det. Tak til Louise Bruun og Annamette Fuhrmann"
- SARA, AUGUST 2023
"Tak for denne gang. Jeg fortsætter helt 100 med principperne og Louise's opskrifter! Det har givet en dejlig lethed i kroppen, er stort set sluppet for at være oppustet og jeg føler en anden ro i min krop - jeg tænker, at der med tiden kommer til at ske flere dejlige ting i min krop. Mine kindben er blevet mere tydelige, så jeg tror, at jeg har tabt mig, men jeg vil IKKE fokusere på tallet på vægten, mit fokus er, hvordan JEG har det! "
- Vivi, august 2023
"1000 tak, jeg har stadig vildt mange hedeture, men sover bedre og er ikke så sulten mere. Jeg tror også at en lille top af min hjertebanken er smuttet sammen med grøntsagerne og sort eller rød quinoa (det smager altså vildt godt). Mærker mig selv bedre - men er også megafølsom og sensitiv - hvilket er virkelig belastende. Har svært ved at håndtere mental stress. I morges sagde vægten at jeg har tabt 3,5 kg… altså det tror jeg er i overkanten, men jeg håber på vægten er venlig igen i morgen Tak for jeres forløb. I er to dejlige kvinder. Fedt I har sat jer samme om dette forløb, så man både har madinspiration og fakta samt Annamette Fuhrmanns personlige overgangsaldererfaringer. Vi ses nok igen"
- Dorthe, august 2023

"Tak for ny og brugbar viden. Jeg kom kun semi i gang - men jeg er i gang. Især i mit mindset. Tak. Tænker ikke jeg er alene om det? Der er altid flere typer - Dem der ‘tyvstarter’, dem der starter på dagen og dem der følger trop før eller siden. Alle gør det på deres måde. Intet er forkert! Bare det at have tilmeldt sig er vel et skridt i en ny retning. Intet er spildt for mit vedkommende. Jeg er hoppet over i den nye gruppe og glæder mig til at følge med der og sprede god karma og energi. Så kom med og giv en hepper for de hotte Quinder. ‘Sammen kan vi flyve’ Kram Lotte"
- Lotte, August 2023
"Jeg vil også gerne sige tusind tak for forløb og gruppe. Det lykkedes mig ikke at følge madplanerne trods gode intentioner uge 1, men bare det at have truffet beslutningen, holde fokus og ikke være alene om nye vaner, var supermotiverende. Jeg kendte de store syndere i forvejen, sukker og alkohol, men jeg kan klart mærke, at hverken hvede, mælk eller rødt kød (eller kaffe, desværre) er noget min krop bryder sig om. Jeg er fast besluttet på at fortsætte den gode stil. Ønsker jer allesammen dejlige dage, god helse og masser af power."
- Rikke-Julie

"Et af mine mål var at komme den pludselig opståede fløderand omkring maven til livs. Gik også rigtig godt i de første 3 uger, hvor vægten blev reduceret med 3,8 kilo"
- Susanne, august 2023
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 12. august 2024