GØR DIN OVERGANGSALDER TIL DIN OVERSKUDSALDER

DER ER KICK OFF PÅ FORLØBET D. 30/10 2023 - MEN VI STARTER ALLEREDE OP D. 23/10 MED 7 DAGES FORBEREDELSE - PRIS 1195,00 KR.


BEMÆRK AT DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 23. oktober 2023

Gør din overgangsalder til din overskudsalder

Drømmer du også om en overgangsalder uden alt for mange gener og begrænsninger? Drømmer du også om mere energi, færre hedeture, mindre tågehjerne, bedre søvn og færre kilo på sidebenene? Samtidig med at du bygger et sundt helbred, en stærkere krop og et mere modstandsdygtigt immunforsvar? Så er du havnet det rigtige sted.

På vores 28-dages online forløb “Gør din overgangsalder til din overskudsalder” vil vi tage dig i hånden og guide dig til en sund og helbredsopbyggende livsstil. En ny livsstil, der reducerer eller endda helt fjerner nogle af dine gener i overgangsalderen. 

Annamette Fuhrmann har på egen krop mærket, hvordan kosten har gjort en kæmpe forskel i sin overgangsalder. Annamette har i knap et års tid spist efter mine (Louise Bruun) antiinflammatoriske principper, og i den periode har Annamette reduceret eller endda helt sluppet mange af generne relateret til sin overgangsalder. Annamette har blandt andet opnået en bedre søvn, hun har væsentligt færre hedeture, hun har fået mere energi og overskud, en krop der ikke binder væske, hun har fået ro på sit nervesystem (mindre stress) og så har hun opnået et vægttab på hele 18 kilo. 

På vores helt nye 28-dages online forløb “Gør din overgangsalder til din overskudsalder” vil vi gøre vores bedste for også at hjælpe dig med at reducere eller endda helt slippe af med mange af generne relateret til din overgangsalder. Vi vil hjælpe dig med at få styr på din kost på en enkel og overskuelig måde. Målet er, at du også kommer til at mærke, hvor stor en forskel kosten kan gøre - at du også får mere energi, har færre hedeture, mindre tågehjerne og at du også begynder at slippe nogle af de overskydende kilo. Vi ønsker, at den antiinflammatoriske livsstil bliver din nye livsstil, og at du også kommer til at opleve en overgangsalder uden alt for mange begrænsninger og gener. 

Vi ved at du gennem kostændringer kan reducere eller endda helt slippe nogle af generne relateret til din overgangsalder. Vi ved også godt, at enkelhed og overskuelighed er to vigtige ingredienser, når du står midt i din overgangsalder. Derfor har vi gjort forløbet helt simpelt og helt ligetil at gå til -  du kan godt glæde dig!

Derudover har du adgang til et lukket fællesskab på Facebook med de andre deltagere på forløbet. Det er her du kommer helt tæt på Annamette og mig, og selvfølgelig også alle de andre deltagere på forløbet.  

Vi er med dig hele vejen under forløbet, og vi vil gøre vores bedste for at støtte og heppe på dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med en ny livsstil.

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 23. oktober 2023
På online forløbet ”Gør overgangsalderen til din overskudsalder” får du bl.a. adgang til:
  • Daglige mails hvor Louise og Annamette tager dig i hånden og guider dig til en ny og sund livsstil – en livsstil der i dén grad gavner dine gener i overgangsalderen. Du får masser inspiration og tips til den mad du skal spise, men også andre emner som blandt andet hvad kosten gør for din hormonbalance, din søvn, dit helbred i al almindelighed mm.  

  • Masser af lækre opskrifter specielt udviklet til kvinder i overgangsalderen. Du får en 28 dages madplan, som du kan følge måltid for måltid igennem hele forløbet. Har du behov for at gøre det helt simpelt i starten af forløbet, har vi lavet en simpel 7 dages madplan. Til hver madplan får du selvfølgelig vejledende indkøbslister, tips til foodprepping og en liste over hvad du skal have i dit basislager.

  • Adgang til et lukket overgangsalder-fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af de forløbsdeltagere og kan stille spørgsmål til Louise og Annamette. 

  • Louise Bruuns E-bog (el. lydbog) - om den antiinflammatoriske livsstil. 


  • Udfordringer fra os undervejs.

  • Mulighed for at holde øje med din udvikling, der vedrører din energi, fordøjelse, søvn, hormonbalance og meget andet i vores “Overgangsalderbarometer”.

  • Mulighed for at kigge dig selv dybt i øjnene med vores “Kærlighedskontrakt”.Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 23. oktober 2023

Det sker der efter din tilmelding

Efter din tilmelding vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb samt en mail med praktisk information omkring forløbet forud for opstart.

Vi glæder os helt vildt til at ændre livsstil sammen med dig!

Ved spørgsmål skriv til louise@louisebruun.dk eller til annamette.fuhrmann@gmail.com

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - 23. oktober 2023