Rod i hormonerne & overgangsalderen
FOREDRAG
Rod i hormonerne & overgangsalderen
DKK 199

Det er efterhånden almen viden at sund mad, masser af bevægelse og en god nattesøvn har meget stor betydning for vores sundhedsmæssige tilstand og for vores helbred. I din overgangsalder er det om muligt endnu vigtigere, at du prioriterer at leve sundt. Ved at leve sundt i din overgangsalder, kan du nemlig selv gøre rigtigt meget for at reducere eller endda helt fjerne dine symptomer og gener fra din overgangsalder.

Torsdag d. 3/11 - kl. 18.30-20.30. iLunden på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund. Inviter din søster, veninde, kollega, mor eller ægtefælle med til en fordelagtig pris.

Tilmeld dig min interesseliste
Få besked, når jeg holder mit næste foredrag
Ved at tilmelde dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.


"Jeg har i gennem årene hjulpet rigtig, rigtig mange mennesker. I begyndelsen var det typisk mennesker, som gerne ville af med nogle af de overflødige kilo. Jeg erfarede tidligt, at mine klienter gennem den rigtige træning og ved at spise rigtigt, udover at tabe sig, oplevede markante forbedringer ift. fx deres gigtsmerter, deres fordøjelse, deres hormonelle ubalancer, deres hovedpine, deres smerte i kroppen (inflammationer) mm. Jeg har fx set mennesker, der har været helt nede med inflammationer, stress og depression, som kommer ovenpå igen - tilbage til livet, bare ved at spise den gode intelligente mad og ved at bevæge sig rigtigt. "
- Louise Bruun
Til mit foredrag vil jeg bl.a. komme igennem emner som:

Hvorfor går vi kvinder egentlig i overgangsalderen?

Hvad betyder overgangsalderen for dig og din krop? Herunder:

  • Hvorfor tager jeg på i vægt?

  • Hvorfor sveder jeg så meget?

  • Hvorfor sover jeg dårligt?

  • Hvorfor har jeg humørsvingninger?


Jeg fortæller dig om de mest almindelige gener, som vi kvinder typisk oplever når vi kommer i overgangsalderen. Men endnu vigtigere så vil jeg give dig en række enkle værktøjer til, hvad du selv kan gøre for at reducere eller endda helt fjerne dine symptomer og gener fra din overgangsalder.

Efter min mening behøver din overgangsalder slet ikke at være en periode i dit liv som belaster dig og bare skal overstås. Eller en periode i dit liv, hvor du skal tage kunstigt fremstillede hormoner. Sådan behøver din overgangsalder slet ikke at være! Jeg vil hjælpe dig med at gøre din overgangsalder til din nye overskudsalder – helt naturligt! 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget. Her vil du også få mulighed for købe et mindre udvalg af mine bøger, hvis du ønsker det.

Adresse & lokation

iLunden på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund.

Der er masser af gratis og ubegrænset parkering lige foran indgangen til iLunden (kør næsten helt ”ind på travbanen”). Se kørselsvejledning og hvor du kan parkere på kortet nedenfor.

"En sund sjæl i et sundt legeme’ – et gammelt ordsprog – men lige præcis sådan jeg havde det efter en uge på Madeira med Louise. Det har været en fantastisk uge med skøn og udfordrende yoga. Tak Louise for din fantastiske måde at undervise på – så meget energi, glæde og entusiasme. Vi har kæmpet, knoklet og været ømme (forsøgt, at være lige så kraftfuld, yndefuld, stærk og elegant som dig) – og det var bare SÅ skønt at mærke, hvordan vi blev stærkere, mere smidige og dygtigere dag for dag. Det føltes så godt og sundt. Vi har fået dejlig mad af friske råvarer og rigtig mange gode råd om god og sund kost, om at mærke efter, føle og sanse og gøre os umage med vores kost – spis ordentligt og det gør vi - inspireret af Louises lækre og gode opskrifter. Traveturene har været fantastiske – smukke og storslåede, og der er blevet snakket, grint, beundret, pustet og tænkt tanker. Stilleturen var dejlig – der nød vi bare naturen og roen. Jeg har fået så meget med hjem, MEN da jeg sidder i lufthavnen på vej hjem, går det op for mig at jeg har fået noget helt uventet med hjem. Jeg har stort set ikke har haft en eneste hedetur på turen!!!!! Jeg plejer at have mellem 5-10 om dagen! Jeg har nu været hjemme i 3 dage, har spist ordentlig og fastet og jeg har stadig ikke haft en eneste – DET er skønt! "
- Hanne, deltager på Sundhedsrejse til Madeira