Natur-Retreat i de svenske skove
RETREAT - FÅ PLADSER
Natur-Retreat i de svenske skove
DKK 6800

Det moderne menneske har bevæget sig langt væk fra naturen og det kan ses på vores mentale og fysiske tilstand. På mit Natur-Retreat i de svenske skove kan du se frem til at komme tilbage til dig selv, til naturen og til at være en del af en helt naturlig cyklus. Jeg vil undervejs holde forskellige oplæg om helbred og hvordan du kan bruge natur, yoga, bevægelse og naturlig mad som helbredende værktøjer. Vi bor i det smukkeste hus omgivet af den vilde svenske natur og lige ned til en stor sø, hvor vi både kan bade, sejle og nyde den store stilhed.
Retreat v/Louise inkluderer: Yoga, foredrag/oplæg, vandringer, urter, bevægelse, optændt sauna ved søen og søbadning. Jeg laver al maden udelukkende baseret på planter og det bliver ypperligt (måske lidt æg og smør)! Jeg glæder mig til at forkæle jeres smagsløg og bygge jer stærkere! Der vil også være tid til bare at være med dig selv.

Onsdag d. 2/10 2024 kl. 14 - lørdag d. 5/10 2024 kl. 10
Find mere information længere nede på siden.

vælg

"På retreat med Louise Bruun kan man bare læne sig tilbage og suge til sig af den skønne og vilde energi Louise har. Vild fordi det kan gå hurtigt og vild fordi hun rundhåndet deler ud om ALT det vilde vi kan bruge naturen og maden til. At være omgivet af vild natur og få lækre naturlige Louise måltider serveret er simpelthen en udsøgt luksus. Louise skaber et smukt ’kvinderum’ med den bedste yoga hvor der er tid til både fordybelse og grin. Man er hensat til en anden verden og genfødt efter bare få dage med Louise."
- Louise, april 2024
"5 /5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan varmt anbefale Louises retreat - dage fyldt med yoga i den flotte yoga sal, bade i skovsøen,saunagus- love it - Vandre i den smukke skov, som huset er omgivet af. Der blev serveret Louise mad - skønne, smukke anti-inflammatorisk retter. Mad der gør kroppen glad. Elsker Louises livsglæde, humor og dejlige glade energi- Louise er pure Walk The talk. 100% tro mod det hun står for. Deler ud af hendes stor viden om hvad anti- inflammatorisk kost gør for kroppen og sindet. Et Varmt og givende kvindefælledskab formår hun at skabe. Det har på alle måder været nogle skønne og livsbekræftende dage♥️ Hun får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af mig "
- Marianna, april 2024
"Siger det bare. Det er fuldstændig fantastisk, givende og inspirerende, at være med på tur med Louise Bruun. Eller det jeg fra nu af vil kalde et holistisk ophold. Og hold da op hvor jeg trængte til at komme afsted - midt i overgangsalder, børn der flytter hjemmefra, et super travlt arbejdsliv og en løbekrop der ikke vil det samme som tidligere. Men jeg kan mærke de fire dage helt ind i sjælen og kroppen, her en uge efter. Opholdet er nærmest en træningslejr i gode og sunde vaner, lige fra sengetid, vegansk lykke mad, 2 gange yoga om dagen, flere vandreture, saunagud, kolde dyp og meningsfulde samtaler og inspiration fra Louise der øser ud af sin enorme viden om sunde mad vaner. Og jeg har taget næsten det hele med hjem 🙂 Tidligere i seng, mere vand og the i løbet af dagen, mindre kaffe, mindre sukker, mindre kød, flere vitaminer, mere joga, flere gåture. Og resultatet er allerede efter en uge, en meget bedre nattesøvn og en følelse af en krop der faktisk stadig er stærk, og meget mere i balance. Det er vildt som jeg mærker forskellen. Tak er et fattigt ord for at være med på sådan et ophold, der sætter sig. Også selvom der ingen kaffe og vin er på opholdet. Og man skal i seng kl. 21.00. Men.... det giver så meget mening at slippe det, for at mærke rigtigt efter. "
- Louise, april 2024

Om min yoga

Min yoga er en blanding af alle stilarter og jeg er meget intuitiv i forhold til, hvad jeg laver med mine grupper. Jeg blander min yoga med mobilitet, balance, styrke og dans. Jeg er typisk udfordrende og elsker at se jer lave stillinger I ikke troede I  kunne. Jeg er både hård og blid og lytter efter jeres behov. Der er ingen krav til niveau - alle kan være med! Medbring gerne din egen yogamåtte. Jeg har ekstra måtter, hvis ikke du selv har.

Om min vandring

Vandring er ren meditation. Bare det at være i en skov sætter din produktion af stresshormoner ned. Det gør dig gladere, du sover bedre, du tænker klarere og vi er skabt til at være udenfor. Vi går typisk i et godt tempo, med mindre vi kigger efter svampe og urter. Tag nogle gode vandresko eller løbesko med.

Om min mad

Min mad er helbredende, sanselig og smagfuld. Den  er baseret på planter, urter, krydderurter, krydderier, grønt, frugt, bælgfrugter, nødder, frø og masser af kærlighed.

Tilmeld dig forløbet her

vælg

Forplejning og overnatning v/Louise Bruun inkluderer:

Morgenmad, frokost & aftensmad og drikkevarer (vand og urtethe ad libitum). Der vil også blive serveret diverse urtedrinks undervejs.

I skal selv medbringe sengetøj.

Der er mulighed for enkeltmandsværelse (udsolgt), men ellers er alle værelser med dobbeltseng.

Adresse & spørgsmål

Strömsborg, Brorsmåla
362 96 Ryd Sverige

- det tager ca 3 timer at komme derop og I kan med fordel lave samkørsel, som I selv arrangerer. Prisen inkluderer ikke transport til stedet.

Send en mail til info@louisebruun.dk hvis du har spørgsmål.

Tilmelding - bemærk der er et begrænset antal pladser

Du er sikret en plads på mit Natur-retreat, når du har: Modtaget en ordrebekræftelse på din tilmelding på e-mail.

Din tilmelding er bindende.Tilmeld dig forløbet her

vælg

"Lige hjemvendt fra den skønneste yoga- og sundhedsrejse med Louise Bruun på Madeira. Jeg er blevet sundere og meget, meget mere bevidst om, hvilke valg jeg skal træffe, for at få en lykkeligere krop. Louise har hele ugen igennem delt sin store viden med alle os deltagere, på hendes dejlige bramfrie facon :-) Vi været på de dejligste vandreture - og Louise var ikke bleg for at udfordre os, og mange grænser blev rykket. Sidst, men ikke mindst, så har vi to gange dagligt lavet den skønneste, skønneste yoga, som både gav sved på panden og stor indre ro. Tak for en fantastisk tur - jeg vender helt sikkert tilbage."
- Jeanette, deltager på Sundhedsrejse til Madeira