Natur-Retreat i de svenske skove
RETREAT - begrænset antal pladser
Natur-Retreat i de svenske skove
DKK 6800

Det moderne menneske har bevæget sig langt væk fra naturen og det kan ses på vores mentale og fysiske tilstand. På mit Natur-Retreat i de svenske skove kan du se frem til at komme tilbage til dig selv, til naturen og til at være en del af en helt naturlig cyklus. Jeg vil undervejs holde forskellige oplæg om helbred og hvordan du kan bruge natur, yoga, bevægelse og naturlig mad som helbredende værktøjer. Vi bor i det smukkeste hus omgivet af den vilde svenske natur og lige ned til en stor sø, hvor vi både kan bade, sejle og nyde den store stilhed.
Retreat v/Louise inkluderer: Yoga, foredrag/oplæg, vandringer, urter, bevægelse, optændt sauna ved søen og søbadning. Jeg laver al maden udelukkende baseret på planter og det bliver ypperligt (måske lidt æg og smør)! Jeg glæder mig til at forkæle jeres smagsløg og bygge jer stærkere! Der vil også være tid til bare at være med dig selv.

Onsdag d. 17/4 2024 kl. 14 - søndag d. 21/4 2024 kl. 10
Find mere information længere nede på siden.

vælg


"Det var på alle måder en super tur, som til fulde levede op til forventningerne. Louise var en perfekt "værtinde" og gjorde det super godt og fik os til at føle os godt tilpas med hendes dejlige åbne og humoristiske tilgang til det hele. "
- Jeanette, deltager på Sundhedsrejse til Madeira

Om min yoga

Min yoga er en blanding af alle stilarter og jeg er meget intuitiv i forhold til, hvad jeg laver med mine grupper. Jeg blander min yoga med mobilitet, balance, styrke og dans. Jeg er typisk udfordrende og elsker at se jer lave stillinger I ikke troede I  kunne. Jeg er både hård og blid og lytter efter jeres behov. Der er ingen krav til niveau - alle kan være med! Medbring gerne din egen yogamåtte. Jeg har ekstra måtter, hvis ikke du selv har.

Om min vandring

Vandring er ren meditation. Bare det at være i en skov sætter din produktion af stresshormoner ned. Det gør dig gladere, du sover bedre, du tænker klarere og vi er skabt til at være udenfor. Vi går typisk i et godt tempo, med mindre vi kigger efter svampe og urter. Tag nogle gode vandresko eller løbesko med.

Om min mad

Min mad er helbredende, sanselig og smagfuld. Den  er baseret på planter, urter, krydderurter, krydderier, grønt, frugt, bælgfrugter, nødder, frø og masser af kærlighed.

Tilmeld dig forløbet her

vælg

Forplejning og overnatning v/Louise Bruun inkluderer:

Morgenmad, frokost & aftensmad og drikkevarer (vand og urtethe ad libitum). Der vil også blive serveret diverse urtedrinks undervejs.

I skal selv medbringe sengetøj.

Der er mulighed for enkeltmandsværelse (udsolgt), men ellers er alle værelser med dobbeltseng.

Adresse & spørgsmål

Strömsborg, Brorsmåla
362 96 Ryd Sverige

- det tager ca 3 timer at komme derop og I kan med fordel lave samkørsel, som I selv arrangerer. Prisen inkluderer ikke transport til stedet.

Send en mail til info@louisebruun.dk hvis du har spørgsmål.

Tilmelding - bemærk der er et begrænset antal pladser

Du er sikret en plads på mit Natur-retreat, når du har: Modtaget en ordrebekræftelse på din tilmelding på e-mail.

Din tilmelding er bindende.Tilmeld dig forløbet her

vælg

"Lige hjemvendt fra den skønneste yoga- og sundhedsrejse med Louise Bruun på Madeira. Jeg er blevet sundere og meget, meget mere bevidst om, hvilke valg jeg skal træffe, for at få en lykkeligere krop. Louise har hele ugen igennem delt sin store viden med alle os deltagere, på hendes dejlige bramfrie facon :-) Vi været på de dejligste vandreture - og Louise var ikke bleg for at udfordre os, og mange grænser blev rykket. Sidst, men ikke mindst, så har vi to gange dagligt lavet den skønneste, skønneste yoga, som både gav sved på panden og stor indre ro. Tak for en fantastisk tur - jeg vender helt sikkert tilbage."
- Jeanette, deltager på Sundhedsrejse til Madeira