Helbredende Kulinarisk Retreat til Sydspanien
RETREAT
Helbredende Kulinarisk Retreat til Sydspanien
DKK 9500

Lær at leve bedre, mere sanseligt og glædesfyldt.

Lær at tilberede mad, der virker helbredende og styrkende.

Vi befinder os i Sydspanien, i bjergområdet, hvor de lokale lever længere og sundere end de fleste andre steder i verden. Hvordan? De nyder naturlig lokal mad, bevæger sig naturligt i bjergene, har nære relationer og lever et liv uden stress og jag. Enkelt!


Torsdag d. 24/10 2024 - søndag d. 27/10 2024

Find mere information længere nede på siden.

Prisen er per person i delt dobbeltværelse. Prisen inkluderer fælles transfer fra og til Malaga lufthavn, alle måltider i Casa Dona Angela excl alkohol.


"Det var på alle måder en super tur, som til fulde levede op til forventningerne. Louise var en perfekt "værtinde" og gjorde det super godt og fik os til at føle os godt tilpas med hendes dejlige åbne og humoristiske tilgang til det hele. "
- Jeanette, deltager på Sundhedsrejse til Madeira

Om vores Retreat

Aldringsforskning peger netop på nogle områder (mad, bevægelse, stress og søvn), som moderne mennesker kunne lære af, hvis vi ønsker at undgå livsstilssygdomme, stress og ubalancer. På dette helbredende kulinariske retreat vil I blive inspireret af mig, der afholder forskellige oplæg omkring longevity og en antiinflammatorisk, sund og naturlig livsstil.

Jeg vil lære jer at lave mad med lokale fødevarer. Vi skal plukke granatæbler, krydderurter, hibiscusblomster, avocadoer og mangoer, og vi laver alle måltider sammen. I får mulighed for selv at være i køkkenet med mig, og I vil se mig lave mad. Jeg lover, at alle måltider bliver ypperlige, sanselige og helbredende.

Om Naturen & bevægelse

Vi skal på forskellige vandreture i området, herunder en opstigning af et af de lokale bjerge, El Fuete, (cirka 4 timer). Alt er selvfølgelig frivilligt.

Under dette helbredende retreat får du rig mulighed for at nyde naturen, der beriger og healer dig med sine kræfter. Blomster, frugter og afgrøder giver en næsten bedøvende duft, som spanierne kalder Azahar. Nyd farver, former, dufte og lyde – alle sanser skal være i spil. Lyset er magisk, og solen skinner oftest fra en skyfri himmel.

Vi skal have givende og nærende samtaler omkring spisebordet, og vi skal mærke ro og nærvær med hinanden og naturen.

Book din plads her
Stine Heilmann

Helt exceptionelt har jeg fotograf Stine Heilmann med, som vil give jer en minimaster i fotografi ved brug af iPhone for at stimulere sanserne, bruge øjnene og tænke kreativt. Et kursus, hvor Stine deler ud af sin store ekspertviden efter mere end 30 års erfaring som fotograf.

Foreløbigt program


Torsdag:

 • Velkomst med snacks og urter

 • MiddagFredag:

 • Morgengymnastik

 • Morgenmad

 • Minimaster med Stine Heilmann

 • Fotosafari i naturen

 • Frokost

 • Vandretur i området

 • Aftensmad

 • Oplæg med Louise

Lørdag:

 • Morgengymnastik

 • Morgenmad

 • Vandretur i bjergene

 • Frokost

 • Oplæg med Louise

 • Aftensmad

Søndag:

 • Afgang tidlig morgen

Book din plads her
Opholdet på Casa Dona Angela

Der vil være morgengymnastik hver morgen ved poolen med mig, hvis du har lyst.

Hvis du har behov, kan du også få en 1-1 konsultation med mig, hvor du får en særlig indsigt i din eventuelle ubalance og redskaber til at finde din vej til en helbredende livsstil.

Vi bor i Casa Dona Angela, et luksus Bed & Breakfast i de andalusiske bjerge, hvor vi både bor og arbejder. Vi lover, at du bliver forkælet i løbet af tre intense, inspirerende og lærerige dage.

Retreatet er uden alkohol, men det kan købes på stedet. Alle måltider er vegetariske, men der kan forekomme ost og æg.

Praktisk info

Dato: 24/10-27/10 - 2024

Pris: 9500,- DKK per person i delt dobbeltværelse.

Max 12 deltagere

Prisen inkluderer fælles transfer fra og til Malaga lufthavn, alle måltider i Casa Dona Angela excl alkohol.

Du sørger selv for flytransporten. Vi anbefaler flyforbindelser med Norwegian torsdag morgen og hjem søndag morgen.

"En sund sjæl i et sundt legeme’ – et gammelt ordsprog – men lige præcis sådan jeg havde det efter en uge på Madeira med Louise. Det har været en fantastisk uge med skøn og udfordrende yoga. Tak Louise for din fantastiske måde at undervise på – så meget energi, glæde og entusiasme. Vi har kæmpet, knoklet og været ømme (forsøgt, at være lige så kraftfuld, yndefuld, stærk og elegant som dig) – og det var bare SÅ skønt at mærke, hvordan vi blev stærkere, mere smidige og dygtigere dag for dag. Det føltes så godt og sundt. Vi har fået dejlig mad af friske råvarer og rigtig mange gode råd om god og sund kost, om at mærke efter, føle og sanse og gøre os umage med vores kost – spis ordentligt og det gør vi - inspireret af Louises lækre og gode opskrifter. Traveturene har været fantastiske – smukke og storslåede, og der er blevet snakket, grint, beundret, pustet og tænkt tanker. Stilleturen var dejlig – der nød vi bare naturen og roen. Jeg har fået så meget med hjem, MEN da jeg sidder i lufthavnen på vej hjem, går det op for mig at jeg har fået noget helt uventet med hjem. Jeg har stort set ikke har haft en eneste hedetur på turen!!!!! Jeg plejer at have mellem 5-10 om dagen! Jeg har nu været hjemme i 3 dage, har spist ordentlig og fastet og jeg har stadig ikke haft en eneste – DET er skønt! "
- Hanne, deltager på Sundhedsrejse til Madeira
"Lige hjemvendt fra den skønneste yoga- og sundhedsrejse med Louise Bruun på Madeira. Jeg er blevet sundere og meget, meget mere bevidst om, hvilke valg jeg skal træffe, for at få en lykkeligere krop. Louise har hele ugen igennem delt sin store viden med alle os deltagere, på hendes dejlige bramfrie facon :-) Vi været på de dejligste vandreture - og Louise var ikke bleg for at udfordre os, og mange grænser blev rykket. Sidst, men ikke mindst, så har vi to gange dagligt lavet den skønneste, skønneste yoga, som både gav sved på panden og stor indre ro. Tak for en fantastisk tur - jeg vender helt sikkert tilbage."
- Jeanette, deltager på Sundhedsrejse til Madeira