Antiinflammatorisk mini-kursus - HELT GRATIS
Antiinflammatorisk mini-kursus - HELT GRATIS

Bliv meget klogere på, hvad den antiinflammatoriske livsstil er for noget, og ikke mindst, hvad den antiinflammatoriske livsstil kan gøre for dig  og for dit helbred.

Det er HELT GRATIS. 

Mit antiinflammatoriske mini-kursus er en smagsprøve på alt det, vi arbejder med på mine antiinflammatoriske online forløb. 


Tilmeld dig her
Skriv dig op og prøv mit antiinflammatoriske mini-kursus - HELT GRATIS!
Ved at tilmelde dig, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

"Jeg synes, det er helt vildt at opleve, hvad antiinflammatorisk kost og bevægelse har kunnet gøre for/inde i mig. Min hud er væsentligt pænere, mine humørsvingninger og 12 timers vanvittig hovedpine op til menstruationsstart er elimineret - whaaat?! Smerter i led ved løb er fuldstændig væk. Derudover føler jeg mig lettere, gladere og friskere, fra alarmen ringer om morgenen, til jeg går i seng om aftenen. Jeg syntes selv, jeg var ret sund før, men hold da op, en kæmpeforskel de seneste uger har gjort."
- Karen

"Jeg afprøvede det da mange af mine patienter har talt enormt godt om forløbet: Vægttab, markant mere energi og mange er kommet af med deres symptomer på overgangsalderen eller har fået reduceret symptomerne betragteligt. Kolesterolet er også faldet når vi har kontrolleret dette. Jeg følte mig rimelig sund og normalvægtig forud for forløbet, men jeg må sige det har været helt utroligt at mærke forandringen. Motionen har jeg ikke fulgt ud over et par vanlige løbeture. Tiden er knap med mindre børn og det praktiserende lægearbejde. Vægttab på 4 kg men mest af alt en helt utrolig lethed i kroppen, og en enorm energi og mindsket søvnbehov efter den første rædselsfulde uge med hovedpine og sygdomsfølelse i kroppen. Mange af principperne fortsætter her i hjemmet, nok 80/20,. Jeg er fan og jeg vil klart anbefale forløbet! Tak."
- Mette, Praktiserende læge

"Tager hatten af for dit meget velorganiserede program, kære Louise. Jeg har været under Chris MacDonalds kyndige hænder i tre måneder i 2009, og indtil nu har intet kunne måle sig. Det kan dit Louise Bruun – stor respekt fra min side af. Vi ses i januar. "
- CHRISTINA, OKTOBER 2022