Virkelig intens lækker tomatsuppe
Leder du efter en lækker tomatsuppe? Prøv denne skønne opskrift med Datterino tomater og krydderier fra Louise Bruuns webshop. Velbekommen!

I øjeblikket har jeg virkelig lyst til tomater, nok på grund af deres syrlighed og sødme...mmmm hvor smager det bare godt.

Jeg ved godt de ikke er helt i sæson, men du kan få de smukkeste økologiske Datterino tomater i Irma...de er gode!

Jeg har også meget lyst til suppe, og det skulle så blive til en tomatsuppe. Jeg brugte 600 g Datterino tomater, som jeg bagte i ca. 2 timer på 125 grader. Bare på en bageplade med bagepapir. Efterfølgende grillede jeg to peberfrugter, så jeg kunne flå skindet af dem. Tænkte de ville skabe en endnu mere intens sødme og lækkerhed til suppen.

Jeg er begyndt at få en grøntsagskasse fra Kiselgården, og jeg elsker den! I den fik jeg timian, porrer, gulerødder i alle regnbuens farver, løg og masser af andet lækkert.

Jeg ville bruge nogle af grøntsagerne fra Kiselgården og gik i gang og her får du opskriften til 4 personer:

600 g Datterino tomater

2 røde peberfrugter

2 gulerødder

2 porrer

4 skalotteløg/2 alm. løg

5 fed hvidløg

1/2 flaske mosede tomater fra Urtekram

1 spsk. Red Hot Chili fra min webshop (verdens bedste krydderier)

1 spsk Bella Bouillon (verdens bedste reneste og sundeste bouillon, uden tungmetaller osv.)

1 bundt timian

Vand så det dækker og er nok til din suppe

2 spsk. balsamico

3 dadler

3 spsk. god olivenolie (jeg bruger Rhyton fra min webshop, som er alt for vild!!!!)

 Havsalt - smag suppen til

 

Bag tomaterne i 2 timer på lav varme, ca. 125 grader. Grill peberfrugterne, så du kan flå skindet af dem. Skær løg, hvidløg, gulerødder, porrer og kom i en varm gryde sammen med "red hot chili" og lidt smør. Steg og rør til det dufter dejligt. Tilsæt tomater, peberfrugter, de mosede tomater, timian, dadler, bouillon og vand. Lad simre i ca 30 minutter under svag varme. Fisk timiankvistene op og kom suppen i en blender sammen med balsamico og olivenolie.

Den smager seriøst helt fortryllende. Har lige spist resten til frokost med salvie blade ovenpå.

Velbekomme!

Indkøbsguide til min webshop:

Red Hot Chili http://louisebruun.dk/products/copy-of-red-hot-chili-curry-krydderiblanding-spicy?variant=9286666307

Bella Bouillon http://louisebruun.dk/products/bella-bouillon-rent-og-helt-uden-tilsaetningsstoffer?variant=9208990851

Dadler http://louisebruun.dk/products/dadler?variant=5428166339

Rhyton olivenolie http://louisebruun.dk/products/copy-of-okologisk-ekstra-jomfru-olivenolie?variant=9290824579

Tine K skål http://louisebruun.dk/products/keramikskal-cebowl17-blue?variant=5570039171