Solen skinner på mig og min morgenmad
Efterårets guld, havtorn, er naturens gave fyldt med C-vitamin og sundhed. Selvom de er besværlige at plukke, er deres smag værd at arbejde for.

I efteråret plukkede jeg havtorn langs kysterne. Dette fuldstændigt fortryllende bær, som strutter af C-vitaminer og særegne plantefedtstoffer og har en sundhedsfremmende virkning, og meget mere end andre bær. De smager af sol og sommer, meget syrlige og springer af saft inde i munden.

De er til gengæld virkelig irriterende at arbejde med. De er fyldt med torne og meget besværlige at få af grenene. Det tog mig to timer at få en skål halv fyldt...det må være derfor de er SÅ sunde!

Jeg kom dem på min morgenmad i morges og hvilken luksus i dette solskinsvejr.

Jeg blandede min skyr med et revet æble og kom havtorn, hampefrø og tørrede blåbær på og det smagte så fuglene sang!

Hampefrø indeholder de fineste fibre og essentielle fedtstoffer og du kan få dem i min webshop - selvfølgelig!

De tørrede blåbær kan du også få i min webshop, og smager vidunderligt! Mine unger elsker dem som snack sammen med mandler.

Resten af havtornene skal jeg bruge til at lave en kompot/marmelade på lime, ingefær og kokospalmesukker - opskrift følger! Hvis du vil smage denne ypperlige marmelade, skal du komme til min "yoga-release" party 27/2 hos Moshi Moshi Mind på Østerbro, for der vil jeg servere den for jer allesammen!

Hav en dejlig solskins-søndag!