Smuk hud helt naturligt!
Kvinders hud er et fokus. Selv med skønhedsfejl lærte jeg at elske min hud. Sund hud starter indefra. Balanceret kost og naturlige produkter som hirsegrød, Aloe Vera, og KARMAMEJU er nøglen.

Vi kvinder går op i vores hud. Vi vil gerne se friske, naturlige, glatte, rene og fine ud i huden uden nogen bumser, knopper, eksem, rynker, tørhed eller andet. Vi vil gerne bare være flotte - altid!

Jeg går også op i min hud og har besluttet mig for at elske den, ligegyldig hvordan den opfører sig. Jeg har rynker og en bums fra tid til anden, men generelt set, er min hud sund og naturlig. Fordi jeg arbejder med den indefra og ud! Jeg ved, at dyre cremer, serum og andet ikke hjælper en dyt, hvis ikke også du plejer den indefra. Huden er et direkte spejl på, hvordan der ser ud inden i dig. Fx hvordan dine vitale organer har det, din fordøjelse, din lever, dine nyrer, dine lunger osv...Derfor arbejder jeg altid med mad og urter for at finde en form for balance - både hormonelt og helbredsmæssigt. Det lyder måske højtravende, men jeg ved det virker.

Sukker, for meget kaffe, mælk og andre raffinerede produkter fratager din krop for en masse ressourcer, fordi den bruger kræfter på at skille sig af med af med det, som den betragter som affald. Og når den bruger en masse kræfter på at skille sig af med affald, er der mindre tid til at danne nye smukke celler og holde din krop sund og stærk! Og så også din hud..

Her er en lille guide til hvad jeg gør for at smøre og balancere min hud:

Jeg spiser hirsegrød lavet af hel hirse - fyldt med kisel, som er fantastisk for hud, tænder og hår.

Mange af de ting jeg foreslår kan du købe i min webshop. Jeg tænker det kan virke meget salgsagtigt, men min webshop indeholder jo netop alt det jeg elsker, så selvfølgelig kan du få det meste der.

Jeg drikker Aloe Vera, som smører min tarmslimhinde og heler den indefra - alt hvad der er godt for tarmslimhinden, er godt for huden! http://louisebruun.dk/products/aloe-vera-juice?variant=5512153283

Jeg drikker Vita Biosa, som ligesom mælkekefir tilfører mælkesyrebakterier til min fordøjelse. http://louisebruun.dk/products/vita-biosa-original?variant=9091196739

Jeg drikker mælkekefir, som er godt for fordøjelsen. Når din fordøjelse fungerer, vil det afspejle sig i en smuk hud. (Det kan dog tage sin tid, og kræver også et arbejde med maden).

Jeg elsker olier, balms og lotion fra KARMAMEJU - både til krop og ansigt - elsker dem alle, fx http://louisebruun.dk/products/peace-body-lotion-02?variant=5514595907.

Jeg smører mig med cremer fra Amazing Space - helt rene og uden brug af kemikalier og andet.

Jeg laver mine egne blandinger af mandelolie og æteriske olier af bl.a.: Lavendel, fennikel, rosmarin, citrongræs og geranium. http://louisebruun.dk/products/mandelolie-1?variant=5511279491

Jeg smører mig kokosolie, som faktisk beskytter let mod solen. Elsker at blande den med masser af rosmarin og masserer den ind i min hovedbund. Virker stimulerende for hårvækst og dufter fortryllende. Brug kun kokosolie om sommeren, ellers kan det størkne på huden, hvis det er koldt. Det føles ret underligt:-) http://louisebruun.dk/products/kokosolie-extra-virgin?variant=5429682243

Jeg smører mig i olivenolie, som også beskytter mod solen - i let grad. Og du bliver dejligt fedtet. Typisk noget jeg gør i weekenden, når jeg bare er hjemme. http://louisebruun.dk/products/copy-of-okologisk-ekstra-jomfru-olivenolie?variant=9290824579

Hvis jeg har nogle former for rødmen, knop, for meget sol, eller andet bruger jeg ALTID mirakelsalven fra Traumeel’s. Mine unger kalder den for mirakelcremen, og de bruger den til ALT... De elsker den og den hjælper på de sjoveste ting. Min datter havde haft noget ansigtsmaling på og havde reageret med røde knopper og udslet - på med Traumeel’s og det var væk dagen efter. Jeg bruger den også til tørre læber! http://louisebruun.dk/products/traumeels-salve-mirakelsalven?variant=5544110787

Tilia bivoks kommer direkte fra de græske øer og er den lækreste fedeste reneste og mest naturlige creme til alt fra tørre kinder, albuer til læberne. Den har jeg altid med mig, men jeg er også typen der elsker at være lidt fedtet ind.. Hi hi… http://louisebruun.dk/products/tilia-bivoks-10-ml?variant=9294269443

Grøn the (med eller uden pebermynte) indeholder høje doser antioxidanter, og antioxidanter holder og unge, smukke og spændstige... Mere af det! http://louisebruun.dk/products/acti-green-original-green-tea-powder-okologisk?variant=5484798659

En anden meget vigtig ting for mig er, at jeg går i havet sommer og vinter - elsker fornemmelsen af saltvand på min krop og jeg betragter det som balsam for min hud og hår. Inden jeg går i havet skrubber jeg med min fantastiske børste fra KARMAMEJU for at fjerne døde hudceller, men også for at stimulere hele mit lymfesystem, som holder mig rask http://louisebruun.dk/products/recharge-ionisk-torborste?variant=5514572099. Derefter smører jeg mig i en dejlig olie.

Men produkterne i min guide virker kun, hvis du også prioriterer den dejlige mad! Vi smører indefra og ud!