Så du Tarmlørdag på DR2 igår?
I DR2's Temalørdag om tarme deltog jeg som ekspert, hvor vi diskuterede fordøjelsens vigtighed og antiinflammatorisk mad. Tak for den positive respons!
Så du Tarmlørdag på DR2 igår? - Louise Bruun

Igår handlede DR2’s Temalørdag om tarme! Og jeg var med som en af to “alternative" eksperter. Min overbevisning er jo, at fordøjelsen er vores anden hjerne – så det var  vigtig en udsendelse. Jeg har spundet hele mit arbejdsliv (kurser, uddannelser, retreats, foredrag, private kunder, TV og mm.) rundt omkring det selvhelbredende menneske og elsker tanken om at vi kan gøre rigtig meget ved at spise dejlig lækker og nærende mad.

https://youtu.be/jmejNK3hRn8

Se (eller gense) udsendelsen "Tarmlørdag på DR2 - helt ind i maven" her. Og oplev med egne øjne, hvad antiinflammatorisk mad kan. Og yoga. Kvinden som jeg havde fornøjelsen af at hjælpe/vejlede, havde fået mine 2 bøger, 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Fri af stress med yoga og opnåede fantastiske resultater meget hurtigt. Du kan se mere om alle mine bøger her.

Jeg er overvældet over al jeres positive respons. Af hjertet tak. Og ha' en fantastisk søndag!