Mød Ida Hjorth fra vores team af gæsteundervisere på Organyogaterapeut uddannelsen
Ida Hjorth overvandt en svær hjernerystelse fra 2011. Trods tvivl helbredte hun sig med kost og yoga over 3,5 år. Som kostvejleder hjælper hun nu andre og underviser på organyoga-uddannelsen.

På uddannelsen til Organyogaterapeut har vi valgt nogle af de bedste undervisere og klogeste hoveder indenfor sundhed ud – i dagens blog præsenteres endnu en gæsteunderviser – Ida Hjorth. 

Jeg hedder Ida Hjorth og jeg hjælper mennesker igennem deres hjernerystelse. Tilbage i 2011 fik jeg en voldsom hjernerystelse og dertil langvarige følger. Lægerne troede ikke jeg kunne komme 100 % igen uden mén efter det første år - pga. de store smerter og gener jeg havde i hele kroppen. Jeg fik dommen (PCS – Post Commotionelt Syndrom – Langvarige følger af en hjernerystelse).

Men hvad de ikke vidste var, at det skal de ikke sige til mig! For er der noget jeg ikke gør, så er det at give op. Jeg ville vise dem, at det var muligt at komme tilbage. Og jeg brugte deres udtalelse, som motivation til at modbevise det. Stik imod deres odds helbredte jeg mig selv ved at arbejde med kosten (hjernemad), nervesystemet (via kosten, yoga og meditation) og alt det følelsesmæssige. I dag er jeg 100 % frisk og har ingen mén derfra.

Jeg har fordybet mig i litteratur om hjernen og har siden 2014 hjulpet mennesker igennem deres hjernerystelse. Jeg er uddannet kostvejleder og forfatter til 6 kogebøger. Se eventuelt mere om mig og mit arbejde her.

Jeg ser frem til at inspirere dig på Karen & Louises fantastiske Organyogaterapeut uddannelse. 

Hvis du vil høre mere om grunduddannelsen til Organyogaterapeut, kan du skrive til info@louisebruun.dk eller organyoga@gmail.com.