Laks med en duft af mellemøsten
Lavede mad hele dagen for foto! Aftenens menu? Antiinflammatorisk laks krydret med pinjekerner, krydderurter og mere. Brug "råbet fra oasen" blandingen for nemhed.
Laks med en duft af mellemøsten - Louise Bruun

Jeg har lavet mad hele dagen til foto. Jeg har lavet kål, krydderurter, krydderier i alle afskygninger, og har arbejdet med farver, former, konsistenser, smagsvariationer, dufte og fyret den af med dejlige mennesker!

I aften fyrer jeg helt op for det antiinflammatoriske med rester af kål og krydderurter, med denne laks. En laks der har lavet af øko-foder og levet et ustresset liv.

Jeg har krydret den med en blanding af pinjekerner, mynte, persille, hvidløg, gomasio og hvidløg - og hvis du ikke selv gider at lave den blanding kan du købe den færdig, og den hedder "råbet fra oasen" - frækt!

Jeg kommer masser af citron saft på, og ind i ovnen på 200 grader i ca 20 min.

Spis med masser af kål!

Jeg tror jeg laver en af grønkål, rød quinoa og solsikker!

Velbekomme og god aften!