Gæsteunderviser på vores uddannelse til "organyoga" terapeut
Ida Hjorth overvandt en alvorlig hjernerystelse fra 2011, trods lægernes tvivl. Med fokus på kost, yoga og meditation helbredte hun sig selv over 3 1/2 år. Nu, som uddannet kostvejleder og forfatter, hjælper hun andre med hjernerystelser og ser frem til at undervise på organ yogaterapeut uddannelsen.
Gæsteunderviser på vores uddannelse til "organyoga" terapeut - Louise Bruun

Jeg hedder Ida Hjorth og jeg hjælper mennesker igennem deres hjernerystelse. 


Tilbage i 2011 fik jeg en voldsom hjernerystelse og dertil langvarige følger. Lægerne troede ikke jeg kunne mig 100% igen uden mén efter det første år, pga. de store smerter og gener jeg havde i hele kroppen. Jeg fik dommen (PCS – Post Commotionelt Syndrom – Langvarige følger af en hjernerystelse).

Men hvad de ikke vidste var, at det skal de ikke sige til mig! For er der noget jeg ikke gør, så er det at give op. Jeg ville vise dem, at det var muligt at komme tilbage. Og jeg brugte deres udtagelse, som motivation til at modbevise det. Stik imod deres odds efter 3 1/2 år helbredte jeg mig selv ved at arbejde med kosten (hjernemad), nervesystemet (via kosten, yoga og meditation) og alt det følelsesmæssige. I dag er jeg 100% frisk og har ingen mén derfra. Jeg har fordybet mig i litteratur om hjernen og har siden 2014 hjulpet mennesker igennem deres hjernerystelse.

Jeg er uddannet kostvejleder og forfatter til 6 kogebøger.

Jeg ser frem til at inspirere dig på Karen & Louises fantastiske organ yogaterapeut uddannelse.