Den smukkeste luksus te
Lav en luksus te med hibiscus, lakridsrod og kanel. Den er vital, lindrende for hjertet og god for hormoner og fordøjelse. Lad den trække i kogende vand i mindst 20 minutter, eller nyd den kold.
Den smukkeste luksus te - Louise Bruun

Her får du opskriften på en rigtig luksus te, som tilmed er smuk og dufter af hygge! Den smager efter min mening, så englene synger og er tilmed sund og vital - læs nedenfor, hvad den er god for.

Til en kande luksus the skal du bruge:

3 spsk. hibiscus

1 spsk. lakridsrod

1 hel kanelstang

Hæld kogende vand over og lad theen trække i minimum 20 min., men gerne længere!

Tip: Meget dejlig at drikke kold også.

Hibiscus er den smukkeste Hawaiiblomst, der virker meget vital og energigivende, og tilmed lindrende på hjertet samt slimløsende. Den har en frisk og syrlig smag, smager af sol og sommer og er tilmed en fryd for øjet med dens smukke, helt røde farver.

Lakridsrod smager dejligt, giver en sød smag og virker hormon-afbalancerende, stressnedsættende, slimløsende, afførende, opkvikkende og har en stabiliserende virkning på dit blodsukker.

Kanel kan bruges som et appetitstimulerende middel og til at lindre fordøjelsesbesvær. I de senere år er kanel også blevet kendt for dets blodsukker-regulerende egenskaber samt evne til at stabilisere kolesterolniveauet i blodet.