Antiinflammatoriske gurkemeje fiberboller, der smager virkelig godt!
Opdag disse ernæringsrige boller, som er lige så lækre, som de er sunde. Med en kombination af frø, nødder og krydderier, leverer de en energiboost og mætter godt.
Antiinflammatoriske gurkemeje fiberboller, der smager virkelig godt! - Louise Bruun

Se video her

Disse ypperlige boller smager vidunderligt og er fyldt med fibre, mineraler, gode fedtstoffer, proteiner og antiinflammatoriske krydderier. De er meget enkle og nemme at lave og du kan variere dem i det uendelige. Jeg spiser dem lune med tandsmør, fordi smør er alt for lækkert!

I denne portion er der til ca 15-20 boller og jeg skynder mig at fryse dem ned, fordi ellers kommer jeg til at spise dem allesammen:-)


Ingredienser

  • 100 g hørfrø

  • 100 g græskarkerner

  • 100 g solsikkekerner

  • 150 g mandler

  • 50 g hampefrø

  • 2 spsk kokosolie

  • 4 æg

  • 1 spsk gurkemeje

  • 1 spsk kanel

  • HUSK (til at samle massen med)

  • 4-5 små gulerødder (skrællede og revet groft)

  • 40 min. på 150 grader


Fremgangsmåde

Se videoen for hvordan og hvorledes :)

VELBEKOMME