8. december Squat med løft - variation til Challenge
Dagens Squat-variation styrker ryggen, brystet, skuldre og arme. Perfekt til holdning og rygmuskler. Start Squat Challenge nu med 20 squats om dagen. Se mine tidligere udfordringer.
8. december Squat med løft - variation til Challenge - Louise Bruun

Godmorgen fra nisserne :-))

Se videoen her.

Så du min video fra den 1. december? Der lavede jeg en Squat Challenge for at inspirere dig (og mig:-)) til at få lidt sundhed ind i julemåneden. I dagens video viser jeg dig en variation til den, som er lidt hårdere, da du bruger dine muskler i hele den øverste del af ryggen, brystet, skuldrene og armene. Rigtig god for din holdning og styrke i rygsøjlen.

Og hvis du ikke allerede er i gang med at tage 20 squats (og måske også armbøjninger?) om dagen, så er det et godt tidspunkt at starte nu. Du vil opleve at blive stærkere og stærkere i løbet af måneden!

PSSSST. Se min Squat Challenge her og armbøjnings Challenge her