23. december Organur i forhold til fordøjelse
23. december: Organur og fordøjelse. Deler hvordan jeg styrker fordøjelsen med mælkesyrebakterier gennem grøntsager, kosttilskud og frø. God fordøjelse!
23. december Organur i forhold til fordøjelse - Louise Bruun

I dagens video fortæller jeg om fordøjelse i forhold til organuret. Jeg er normalt rigtig optaget af fordøjelse, men i øjeblikket er jeg også optaget af mine babyers fordøjelse. Det er så vigtigt, at de får gode mælkesyrebakterier, som er med til at skabe balance i deres tarmflora og med til, at deres fordøjelse fungerer optimalt. 

Det er logik for mig, at hvis min tarm får gode mælkesyrebakterier, så giver jeg det videre til mine babyer. Måden jeg gør det på er ved at spise masser af grøntsager, for det er med til at sikre, at jeg producerer mælk med gode mælkesyrebakterier. 

For at booste det yderligere så spiser jeg mælkesyrede grøntsager f.eks. surkål samt drikker mælkesyregæret grøntsags saftVita Biosa og Aloe vera. Jeg spiser også Synbiotics fra PurePharma. 

Jeg gør dog ikke tingene på samme tid – en ting af gangen. Jeg drikker en hel flaske Vita Bioasa (ikke på én gang), før jeg fx vælger at drikke fx Aloe vera i en periode. 

Jeg bruger også bukkehornsfrø, som jeg enten opbløder i vand og spiser dagen efter (husk at tygge rigtig godt). Eller jeg kværner dem og opbløder dem i et glas med kogende vand.

Jeg spiser også en masse frø og kerner - både til/i min morgenmad, i mit bagværk og i mine salater. For fibrenes skyld – de hjælper nemlig kroppen til at danne flere mælkesyrebakterier.

God fordøjelse!

se Video her.