20. december Invitation til Min perfekte nytårskur
Louises perfekte nytårskursus om antiinflammatorisk livsstil: Foredrag og madlavning den 4/2/2017 i Hellerup. Læs mere her.
20. december Invitation til Min perfekte nytårskur - Louise Bruun

præsenter

LOUISES PERFEKTE NYTÅRSKUR 

Antiinflammatorisk kursus

Bedre fordøjelse – stabilt blodsukker - mere energi

Jeg har fået lyst til at lave et mad kursus igen – og jeg ved, at mange af jer har længtes efter det. Så nu har jeg prøvet at samle alt det, jeg er allerbedst til, fordi jeg gerne vil give det videre til jer. Jeg har nemlig lyst til at inspirere dig og motivere dig i 2017 - hvordan lyder:

4 timer med foredrag om antiinflammatorisk livsstil, urter og mad – og så skal vi i køkkenet, hvor vi skal lave maden sammen. Kom og lær, hvordan du laver denne  sunde, lækre mad på en enkel og simpel måde!

Vil du med? Min perfekte nytårskur løber af stablen den 4/2 2017 kl. 10-14 i VIP A/S' store lækre, lyse, helt nyrenoverede lokaler i Hellerup.

Og det bedste af det hele er, at godt nok kalder jeg det en nytårsKUR - hvilket det også er. Men ser vi bort fra det, er antiinflammatorisk livsstil ikke en KUR, men derimod masser af lækker, smagfuld mad og bevægelse! 

Se meget mere om mit antiinflammatoriske kursus og hvordan du sikrer dig en plads her.