10. december Müsli a la Louise
Dagens opskrift er på en sund, glutenfri müsli med kokosolie, kerner, frø og mandler, sødet med agavesirup. Perfekt til brunch eller travle morgener.
10. december Müsli a la Louise - Louise Bruun

I dag får du min version af en lækker hjemmelavet müsli/knas, som er fyldt med gode, sunde fedtstoffer fra kokosolie, kerner, frø og mandler. Den er glutenfri og uden tilsat raffineret sukker - jeg har brugt agavesirup, som har en mild, sød smag. Både jeg selv og mine 2 ældste børn elsker den. Lad den indgå i en weekend brunch eller brug den en travl hverdags-morgen. Du kan f.eks. spise den oven på skyr sammen med skivet banan, æble i tern toppet med hampeolie- eller frø! 

Opskrift på Müsli a la Louise
2 spsk. kokosolie køb her
3 dl. grovvalsede biodynamiske, glutenfri havregryn
½ dl. solsikkekerner
½ dl. græskarkerner
½ dl. chiafrø køb her
½ dl. sesamfrø
1 dl. hakkede mandler køb her
1 spsk. honning/agavesirup

Kom kokosolien på panden med havregryn og rør rundt.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland godt.
Kom det på en bageplade med (svanemærket) bagepapir og lad det køle helt af, inden det kommes på glas.

Variationer: Tilføj gojibær, tørrede tranebær eller rosiner. Er du til kanel kan du tilsætte 2 tsk. sammen med kokosolie og havregryn.