Byg en stærk krop og et sundt helbred med den antiinflammatoriske livsstil


Der er kick off på forløbet d. 13/11 2023 - men vi starter allerede d. 6/11 med 7 dages forberedelse - pris 895,00 kr.

LÆS HVAD BIRGITTE, SUSANNE OG METTE HAR FÅET UD AF AT VÆRE MED PÅ MIT 28 DAGES ONLINE FORLØB MED ANTIINFLAMMATORISK MAD OG BEVÆGELSE.

"En status fra de forgangne 4 uger: minus 4 kg, minus 6 cm i taljen. Ingen hævede fingerled eller ankelsmerter. Lethed i kroppen og mere energi. Bedre fordøjelse. Sover bedre."
- Birgitte
"Tak for et super godt forløb. Godt planlagt og guidet. Er næsten kommet i mål. Har tabt 2.5 kg og 8 cm i taljen. Min psoriasis er meget pænere, hudkræften er i ro og ingen ondt i maven mere. Det er såååå godt!!! Har heller ikke nogen hedeture mere. Det er helt fantastisk."
- Susanne

"Jeg afprøvede det da mange af mine patienter har talt enormt godt om forløbet: Vægttab, markant mere energi og mange er kommet af med deres symptomer på overgangsalderen eller har fået reduceret symptomerne betragteligt. Kolesterolet er også faldet når vi har kontrolleret dette. Jeg følte mig rimelig sund og normalvægtig forud for forløbet, men jeg må sige det har været helt utroligt at mærke forandringen. Motionen har jeg ikke fulgt ud over et par vanlige løbeture. Tiden er knap med mindre børn og det praktiserende lægearbejde. Vægttab på 4 kg men mest af alt en helt utrolig lethed i kroppen, og en enorm energi og mindsket søvnbehov efter den første rædselsfulde uge med hovedpine og sygdomsfølelse i kroppen. Mange af principperne fortsætter her i hjemmet, nok 80/20,. Jeg er fan og jeg vil klart anbefale forløbet! Tak."
- Mette, Praktiserende læge

Nederst på siden kan du læse, hvad endnu flere tidligere deltagere, har fået ud af at være med på mine antiinflammatoriske online forløb. 

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - D. 6. nov. 2023

Vil du også gerne passe bedre på dig selv og dit helbred?

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv og på dit helbred? Drømmer du også om at bygge en stærk krop og et modstandsdygtigt immunforsvar.  Ønsker du også at ændre livsstil til en sund og helbredsopbyggende livsstil fuld af næringsrig mad og masser af bevægelse? 

På mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at ændre livsstil og få et stærkt helbred samtidig med, at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer.

Jeg har de sidste 20 år hjulpet mere end 10.000 kvinder og mænd med at finde frem til den absolut bedste udgave af dem selv – til at blive gladere, stærkere og sundere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det, jeg kalder den antiinflammatoriske livsstil. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Antiinflammatorisk livsstil er sund logik – ikke kompliceret videnskab

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende budskaber. Det skal det ikke være. Jeg vil, igennem forløbets 28 dage, på en simpel og overskuelig måde guide dig til at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad, som bygger din krop og dit helbred op. Og så skal du ikke måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 28 dage vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbet 28 dage inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag.

Det er mit mål på bare 28 dage at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden. Mit mål er, at den antiinflammatoriske livsstil bliver til din nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere.

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - D. 6. nov. 2023

På mit antiinflammatoriske 28 dages online forløb får du adgang til
  • Min E-bog - nu også som lydbog - om grundprincipperne bag intelligent mad og bevægelse

  • Lækre favorit-opskrifter med én 7 dages simpel madplan til at komme nemt fra start, en 28 dages madplan samt vejledende indkøbslister, tips til foodprepping og basislager

  • Motiverende video-trænings-programmer til både begyndere og øvede: du får et styrketrænings-program, et konditionstrænings-program og et yogaflow. Alt kan laves derhjemme, i naturen, på jobbet eller når du er på farten. Hvis du synes, at løb er en udfordring, så fortvivl ikke – du kan sagtens være med alligevel

  • Mail hver dag i alle 28 dage med inspiration og tips til din nye sunde antiinflammatoriske livsstil 

  • Adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af dine ”med-online forløbsdeltagere” og kan stille spørgsmål til mig og mit team

  • Udfordringer fra mig undervejs

  • Mulighed for at monitorere din udvikling indenfor fordøjelse, søvn, hormonbalance, smerter i led samt aktivitetsniveau i mit Antiinflammatoriske Barometer

Det sker der efter din tilmelding

Efter din tilmelding vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb samt en mail med praktisk information omkring forløbet forud for opstart.

Ved spørgsmål skriv til louise@louisebruun.dk

Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - D. 6. nov. 2023

"Jeg har længe haft et ønske om at blive den bedst udgave af mig selv. I december besluttede jeg derfor, at den 1. januar skulle være starten på mit “nye liv”. Målsætninger var der mange af bl.a. 10/10/100 * Vægttab minimum 10 kg * Livvidde minimum 10 cm * Ingen slik, kager og alkohol i 100 dage. * Mere overskud, mere energi i hverdagen, samt bedre søvn. Jeg kan i dag på dag 50 siden starten på mit nye liv se følgende resultater: * Vægttab -7,5 kg * Livvidde -7,5 cm * Jeg har ikke en eneste gang spist slik, kager eller drukket alkohol. Dog har jeg nogle dage dulmet sukkertrangen med kakaodadler * Træning ca. 6 dage hver uge: Loop, cykle 25 km, Loop, Cykle 25 km, osv… I alt 40 gange på 50 dage. * Jeg har fået markant mere energi, overskud og alm. velbefindende Jeg lever ca. 75% efter AI, hvilket virker supergodt for mig. En del opskrifter er blevet lavet flere gange, og der er fortsat mange som jeg glæder mig til at prøve. Alt i alt er jeg superglad for min nye livsstil. Dagligt reflekterer jeg over at gevinsten ved dette, langt overstiger savnet af gamle vaner. “Kogt ned” så er det ved at blive en integreret del af mit nye liv."
- Martin, januar 2023
"Jeg spurgte min kæreste i går, om han kunne mærke/se forskel på mig, siden jeg startede dette vidunderlige forløb..... "OM jeg kan", svarede han. "Du er blevet meget gladere - også for dig selv. Du er fuld af energi og der er sket noget med dit hår. Og så har du fået røde negle" – Smiley! Louise – jeg er fuld af taknemlighed over dit drive, dine opskrifter, din gejst, din viden og din inspiration. Jeg har ikke alle de nye vaner på plads endnu, men det havde jeg heller ikke forventet. Men jeg kan virkelig mærke, at det her er vejen for mig til et endnu sundere, 'lettere', mere smidigt og stærkt liv. Jeg vender tilbage for ny inspiration på et tidspunkt og har i mellemtiden kastet mig over et par af dine bøger. Du er skidego' - motiverende og inspirerende."
- Ann-Dorte, januar 2023
"Min umiddelbare tanke er: hvorfor har jeg dog ikke gjort det her noget før! Jeg er nu i mit livs bedste form; på vej mod de 58 år, fri for overgangsaldergener (smerter i ryg og led), fuld af energi og glæde, 6 kg lettere og SÅ klar på at fortsætte med min nye livsstil. Godt og klogt guidet af Louise Bruun. Jeg har ikke tal på de gange, jeg har rost og anbefalet konceptet – og AI som livsstil. Så tak for følgeskabet - er klar til selv at tage roret nu."
- Charlotte, januar 2023
"TAK! Dette forløb har virkelig gjort en forskel. En stor en af slagsen. Efter at have fået diagnosticeret en autoimmun sygdom i efteråret, blev jeg for første gang i mit liv INDRE motiveret til at lave livsstilsændringer. VARIGE ændringer, vel at mærke. Netop samtidig "opdagede" jeg dig og dine bøger, forløb osv. Det var HELT perfekt timing, og jeg fik dit forløb i julegave af min mand. De sidste 8 uger er på nogle måder bare fløjet afsted, og jeg har virkelig taget den nye livsstil til mig. Sådan helt under huden. Udover at have tabt ca. 5 kg og 7 cm i taljen, så har jeg mindsket muskel- og ledsmerter, ingen hovedpine og har en HELT anderledes energi i mit system. En GOD en! Jeg er fuldkommen overbevist om, at jeg vil fortsætte, og jer er vild med din 80/20-anbefaling, som netop gør, at jeg tror på, at det her nok skal lykkes fortsat. Du er SEJ! Du er inspirerende og KNALD-dygtig! Tak for det hele – og vi "ses" igen. Jeg har sendt mine allerbedste anbefalinger ud i hele mit netværk og vil fortsat gøre det. TAK for de sidste 8 uger - men allermest TAK for resten af mit liv"
- Mette, januar 2023
"Efter 5 år med småbørn, der sover virkelig dårligt, for tidlig overgangsalder med alle tænklige symptomer, syge forældre og virkelige dårlige spisevaner, kronisk forstoppelse og manglende selv-omsorg, så er det her forløb sgu noget af det bedste der er sket for mig og min familie. Jeg har ikke tabt mig på vægten, men 3 cm om livet. Min energi er blevet helt utrolig bedre, jeg sover bedre og jeg har tænkt mig at fortsætte, så kroppen får tid nok til at give slip på overskydende kilo. Men sukker er som et stof og når jeg er træt og slidt, kan jeg tydelig mærke at trangen til et ‘quick fix’, kortvarigt, dukker op…. Så spiser jeg en banan og en håndfuld mandler og fortsætter. Tak for et fint forløb Louise."
- Mette, februar 2023
"Har døjet med smerter de sidste 3 år i hofterne. Scanninger, røntgenbilleder, blokader – intet hjalp. Ikke været fysisk aktiv pga. smerter og der var derfor røget et par kilo på. Status efter 28 dage – ingen smerter længere. Min mand er også med og tager ikke sin astmamedicin længere – vildt. TAK"
- Christina, februar 2023
"7 kg mindre og 10 cm i livet. Vil helt klart fortsætte og lande på 80/20. Tak for øjenåbner, dejlig mad, bedre søvn, mere energi, mere velvære i kroppen og masser af gå på mod."
- TINE, februar 2023
"Jeg må bare sige Tak fordi du havde dette kursus Louise Bruun. Det har gjort alverden for mig, åbnet mine øjne for en anden tilgang til mad og min krop. Jeg har bedre søvn, bedre kondi, endnu mere energi, bedre humør, føler lethed og ikke mindst, så var alle mine led fulde af inflammation, nydiagnosticeret leddegigt. Derfor hoppede jeg med hér. Jeg fik en løbetid på 2 mdr. Derefter skulle jeg i medicinsk behandling. … Det skal jeg IKKE nu. Ingen anfald, ingen ømhed, ingen gener, overhovedet. Der er ikke noget at komme efter.. AI er min nye ven. Tak for inspiration og lækre opskrifter."
- Anne, Februar 2023
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - D. 6. nov. 2023
"Jeg var med i et forløb før sommeren, og følger fortsat AI. Er med igen for at få mere inspiration og flere opskrifter. Min mand var IKKE begejstret, da jeg startede op på AI forløb i maj – han skulle i hvert fald ikke spise "sådan noget med nødder og kerner og andre mærkelige ting”, han ikke kendte til. Så han startede ud med at bestille Årstiderne til sig selv og børnene. Det blev han dog hurtigt træt af. Nok mest fordi det var for besværligt. Så vi er nu alle på samme kost – om aftenen i hvert fald. I denne uge har jeg så været væk to aftener, hvor de selv skulle sørge for mad. Det er blevet til pasta, kød og burger. Men det var ikke den store succes, og han brød sig ikke rigtigt om det, særligt ikke den tunge fornemmelse i kroppen bagefter. Så han er lykkelig over at jeg nu er tilbage ved "kødgryderne" igen. Den største modstander er blevet totalt omvendt. Han elsker maden og synes aftensmåltidet er en fest hver dag! Han roser det SÅ meget. Det siger lidt om hvor lækker maden er og hvad den gør af gode ting for vores kroppe. "
- Hanne, august 2022
"Har tidligere altid prioriteret sund kost og motion, men de seneste par år er det gået galt, af mange grunde. Resultat: for lidt søvn, for lidt motion og for meget sukker. Derudover fik jeg konstateret gigt i storetå og ankel – havde smerter hver dag, og det blev bare være og være. Tilmeldte mig derfor Louises forløb med antiinflammatorisk kost og gik 100% ind i det. Status efter 28 dage: - Ingen gigtsmerter i tå og ankel. - Sover bedre. - Ingen sukker trang. - Tabt 4 kg. - 10 cm mindre om maven. Det kan man vist kalde en succes! Jeg forsætter de gode vaner "
- Connie, oktober 2022
"Tager hatten af for dit meget velorganiserede program, kære Louise. Jeg har været under Chris MacDonalds kyndige hænder i tre måneder i 2009, og indtil nu har intet kunne måle sig. Det kan dit Louise Bruun – stor respekt fra min side af. Vi ses i januar. "
- CHRISTINA, OTOBER 2022
"Status herfra: Væk er - hovedpine og indre uro - træthed fra kl. 11 om formiddagen - 7,5 cm om livet - 5,5 kg Jeg er fan og vi ses igen. Denne gang fik jeg ikke taget fat på motionen. Det gør jeg næste gang. Tak til dig Louise. Du er fantastisk "
- Lotte, oktober 2022
"Tusind tak Louise for dig og dit smittende gå-på-mod! Det har været skønt med et spark bagi. Jeg har levet 95% AI og fået det bedre med mig selv, mere energi, bedre søvn og smidt 3,5 kg. Jeg var ikke stor i forvejen, men havde for meget om maven og hofterne, og kan nu passe mine gamle jeans fra før tre fødsler Igen mange tak - også for dine videoer om overgang til 80-20-princippet, som jeg helt sikkert vil følge!"
- Maria, Juni 2022
"Var top motiveret til at få ændret min til dels usunde livsstil og hjælpe min krop til at få det bedre og som bonus, at kunne tabe mig og det har virkelig været de bedste uger af mit liv for både krop og sjæl. Jeg har Morbus Crohn og er opereret to gange, får fast biologisk medicin intravenøst hver 7. uge, samt andre Morbus Crohn relaterede mediciner og håber ved ændring af livsstil, at komme af med noget af medicinen. Under hele forløbet har jeg ikke spist så meget som et stykke slik eller chips, hvilket førhen var noget jeg indtog relativt ofte. Har ikke savnet det og er SÅ glad for de resultater jeg kan se og mærke på kroppen indtil videre: Tabt 5,6 kg - mindsket bryst, talje og hofter med i alt 15 cm tilsammen - fået mere energi og et bedre søvnmønster. Tak for inspiration til lækker mad, god træning og at ændre mindset."
- Marlene, Juni 2022
"Sikke en fantastisk oplevelse det har været. Har blandt andet lært så meget om mit spisemønster og om hvornår jeg reelt er sulten og behøver mad og om hvornår det omhandler trøstespisning og ‘kedsomhed’ Besluttede mig fra dag 1 at holde mig til de 3 hovedmåltider om dagen og udelukkede mine mellemmåltider, for virkelig at kunne føle efter hvad det handlede om, når jeg fik trang til noget at spise. Det har virket optimalt hos mig og jeg har ikke haft brug for mere mad end de 3 gange om dagen. Er også begyndt at træne igen efter mange års pause og det virker fantastisk også på mit humør at vende tilbage til noget som jeg førhen brugte rigtig mange timer på og som jeg nød meget. Ydermere har jeg fået en meget bedre søvn og har jeg tabt små 6 kilo og små 20 cm i omkreds rundt på kroppen. Så jeg er SÅ glad og tager lige 4 uger mere med Louises madplan og dernæst vil jeg så selv få lavet mine egne opskrifter efter samme princip, for det slipper jeg ikke igen. Så tusinde tak Louise for den kæmpe inspiration du har givet mig under dette forløb!"
- Lene, Juni 2022
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - D. 6. nov. 2023
"Også en tak til Louise herfra. Det har været et godt forløb, og selvom jeg ikke har været så flittig med motionsdelen - det er primært blevet til gåture, så har jeg alligevel smidt 6,5 kg på de 28 dage. Jeg fortsætter på egen hånd med den gode mad og vil gerne få gang i motionen. Min hælspore er næsten væk, hævelser i knæene er mindre og diverse føleforstyrrelser og sovende arme og ben også mindsket. Huden er pænere og hovedpiner færre. Alt sammen fantastiske motivationsfaktorer."
- Rikke, Marts 2022
"Tusinde tak for et fantastisk forløb. Jeg er med for 3. gang og havde fra start en god grundviden om principperne. Dejligt med nye opskrifter og videoer og fornemmelsen af at blive holdt i hånden. Træningsmæssigt har jeg altid været aktiv så mit fokus har været maden, lave nye opskrifter og forberede mig på dagen og ugen. Jeg er blevet meget bevidst om de “fristelser” jeg dagligt udsættes for i form af kage / hyggeslik / mad der ikke giver energi. De første 5 dage er hårde, men har også lært det ikke er farligt at være sulten og at jeg ofte spiser med følelserne. Livmålet siger minus 6 cm hvilket er helt vildt. Tusind tak for en god gruppe. Tak Louise."
- Mai-Britt, Marts 2022
"Det har været fantastisk at være del af, jeg har lært så meget, som f.eks. tallerkenmodellen, simpelt men fantastisk, for man bliver afhængig af den, alt smager nærmest bedre, friskere og jeg har været mæt hele dagen... Tusind tak, det har været vildt godt og glæder mig til dit næste forløb."
- Pia, Marts 2022
"Tak for et lærerigt forløb, jeg startede med corona samtidig med opstarten, det var lidt hårdt ved mig, men spiste efter tallerken modellen fra dag 1, skønne velsmagende retter, nye smags sammensætninger. Jeg er først lige begyndt på bevægelsesdelen, jeg har lavet yoga de fleste uger, men er nu startet på styrke træning. Jeg har tabt ca. 4,5 kg føler mig godt tilpas i min krop, min fordøjelse er lidt træg, men det tror jeg kommer. Tænker 80/20 i fremtiden."
- Rita, Marts 2022
"Jeg startede i august med at melde mig til Louises forløb, og dette er 4 gang. Jeg synes selv at jeg har fundet rytmen med maden, jeg spiser 3 dejlige måltider om dagen og har brugt meget tid på maden. Men går ikke og småspiser. Jeg har forhøjet blodtryk og kolesterol og har i mange år fået medicin. Desuden har jeg titaniumstativ i ryggen. Jeg har nu opnået at min læge er tilfreds med at min kolesteroltal, og min medicin er blevet halveret. Jeg har ikke tabt så meget denne gang selvom jeg gerne vil af med nogen kilo. Men jeg har ikke taget på og min største lettelse er at jeg ikke vejer min mad og fået mere energi. Så tak til Louise og din gode måde at formidle tingene på og sikken energi du har."
- Annette, Januar 2022
"Tusind tak for denne gang, min tredje. Jeg har det som mange andre også bedre. Mindre stive led når jeg vågner, mindre tør hud og læber og mere ro fra den evige snack-afhængighed. Den sidste arbejder jeg videre med. Der er tale om en impulsting, altså noget der bare sker medmindre jeg beslutter, at det ikke sker. Så jeg tilgår det med samme mindset som ved rygestop. Tak Louise Bruun for måden du sætter forløbet sammen på og den tilretning og justering du laver fra gang til gang. Tak for at være til stede undervejs. Det betyder, at jeg som deltager ikke føler jeg har købt en masseproduceret pakke, der lever sit eget liv år efter år. Det er afgørende for min følelse af at få value for money og for at holde mig til ilden. Apropos value er vi meget højt på skalaen. Tusind tak for muligheden for at deltage igen til halv pris. Det er for mit vedkommende vigtigt at kunne deltage flere gange, så opskrifter og livsstil bliver naturligt integreret i mit liv. Tak i øvrigt for måden du tackler kritik fra andre kosteksperter. Når andre peger fingre, lytter du åbent og fortsætter så det du ved virker. Vi er mange, der mærker, at det virker! Tak for åbenhed, delinger og højt humør her i gruppen og held og lykke videre frem til jer alle. Tak for denne gang."
- Lisbeth, Januar 2022
"Sikke en oplevelse at være med! Havde kigget på forløbet flere gange i efteråret 21. Er så glad for at jeg gjorde det. Jeg har fulgt det 100%, dog byttet lidt rundt på nogle retter. Jeg er blevet meget mere fortrolig med maden/ opskrifterne, som jeg synes var noget udfordrende til en start. Food prepping har gjort det så nemt at tage noget op til mig, og så ellers supplere til familien. Jeg føler mig nu lettere, stærkere og i bedre humør. Elsker at afprøve nye opskrifter og nyder de mange smagsoplevelser, som familien også er nysgerrig på det. Mine gigtsmerter er minimeret gevaldigt, jeg føler mig aldrig oppustet mere. Jeg sover endnu ikke optimalt, men det kommer nok. Min psoriasis har reageret med større udbrud - men igen tror jeg at det falder på plads med tiden. Motionen er fantastisk - jeg trænede også i forvejen. Minus 4 kg og 4 cm - kan godt se mig selv som genganger - det har været så godt med FB gruppen. 1000 tak til jer alle - og dig Louise Bruun for sparring og fantastiske mails/ opslag hele vejen igennem."
- Else, Januar 2022
"Mange tak for denne gang. Dette var mit tredje forløb siden jeg stemplede ind første gang i maj i år. Jeg havde nok allerede indset at gluten ikke gjorde mig noget godt, men havde svært ved selv at “holde det ude”. Har prøvet flere forskellige “kure” og forsøgt kostomlægninger for at vende min stigende vægt. Gik som regel fint de første 4-5 kg for der efter at give op og tage det samme på + lidt ekstra. Nu er der gået 7 måneder, har tabt 22 kg og er blevet 16 cm mindre omkring livet. De første 8 uger skete den største forandring med -12 kg og 10 cm. Nu sker fremskridtene i roligere tempo, de sidste 4 uger -2 kg og 4 cm. Rent vægttabsmæssigt har det virkelig været nøglen. Opskrifter og kostplan bruger jeg mest til inspiration, freestyler for det meste som det passer mig bedst, spiser rigtig meget fisk og grønsager. Jeg kommer helt sikkert til at leve efter 80/20 princippet og håber at kunne holde den rigtige balance. Ellers ved jeg hvor jeg kan søge fællesskab for at komme på sporet igen. Jeg er mæt, glad og tilfreds. Det er mine led i den grad også, både knæ, hofter og skuldre er helt klart mere mobile og mindre smerte. Træning er ikke et problem, er fysisk meget aktiv. Går Strong walk flere gange om ugen dyrker yoga og funktionel styrke træning. Men det er en sand fornøjelse at mærke store fremskridt i min yoga træning, både mobilitet og balance, for ikke at sige bedre plads til bevægelse når “dunken” ikke fylder! På helt sikkert gensyn."
- Fjóla, November 2021
"Sidste dag i forløbet... status: Det har været SUPER godt! Jeg har fået nogle virkelig gode redskaber med. Bl.a. "prepper" jeg rigtig meget - så der altid er nemme - sunde måltider - daal i fryseren - quinoa eller perlebyg og snittet kål på køl osv. Jeg har min sport - er vild med mtb og yoga og er stille og roligt ved at få bygget styrketræning med. For mig var det 2. forløb i træk- det har været godt at have længere tid med inspiration og daglig motivation 1.000 TAK Louise Bruun. Jeg vender tilbage efter mere inspiration og motivation. Lige nu skal jeg have alle de gode ting endeligt integreret og på rygraden - føler allerede det er godt på vej. TAK for jeres dejlige opslag og inspiration i denne gruppe."
- Ruth, November 2021
Tilmeld dig forløbet her

dato

Opstart - D. 6. nov. 2023
"Mange tak for denne gang. Det her var mit første forløb. Jeg startede AI livsstil den 4/11-21 og har virkelig opnået utrolig meget. Bedre søvn, mindre uro i krop, meget mere frisk hele dagen igennem, mindre behov for søvn, ingen smerter i kroppen mere, mere roligt sind, mere tålmodighed med min 3 årige, fået lettere ved at mærke når jeg er mæt/sulten. Jeg har eksperimenteret lidt med at faste for første gang i mit liv, og det føles godt. Jeg er mere positiv, og lidt mere “klar” i hovedet. Sukkertågen er væk. Jeg er mere glad og er mere fysisk aktiv end før (dog stadig plads til forbedring). Fået enorm glæde til stærk/krydret mad og nyder virkelig AI mad. Pænere hud, bedre afføring … ikke oppustet i maven mere. Vægttab på 7,5 kg siden 4/11. Jeg er glad. Tak til alle og tak Louise Bruun, din entusiasme smitter."
- Bonnie, November 2021
"Tak for et super godt forløb. Godt planlagt og guidet. Er næsten kommet i mål. Har tabt 2.5 kg og 8 cm i taljen. Min psoriasis er meget pænere, hudkræften er i ro og ingen ondt i maven mere. Det er såååå godt!!! Har heller ikke nogen hedeture mere. Det er helt fantastisk."
- Susanne
"I tre måneder havde jeg haft hovedpine hver dag, oplevet flere daglige og pludselige "træthedsattacks", enormt spændt i muskler og led og en indvendig "ild". Generelt følt mig influenzaramt. Tre dage inde i forløbet havde jeg ingen af de nævnte symptomer mere. Samtidig har jeg tabt fem af de 15 kilo som jeg havde taget på de seneste tre år. Glæder mig til at besøge min læge på mandag for at få tjekket mit kolesteroltal nu, hvor jeg ikke har taget kolesterolmedicin i fem uger. Så tænker jeg at holde motivationen ved at satse på 2x5 uger mere for at styrke den varige livsstilsændring. Mange tak til Louise og hendes team og til jer andre deltagere for at inspirere. I har gjort forskellen. Held og lykke på jeres videre færd."
- Jesper, Oktober 2021
"Der har været fantastisk inspiration i dette forløb til hvordan jeg, der lever med Hashimotos (en stofskiftesygdom) kan optimere det jeg allerede er i gang med, og føje nyt til der påvirker mit helbred positivt. Det jeg er mest oppe og køre over er faktisk den øgede kropsbevidsthed i forhold til kost. At jeg nu tydeligt kan mærke hvilke fødevarer mine tarme reager negativt på. Det har altid været et diffust billede for mig, som om jeg reagerede på mange forskellige ting - hvilket har betydet at jeg oplevede forsøg på udredning som en uoverskuelig jungle at finde vej i. Nu, efter dette forløb er jeg godt på vej til at have et overblik over de fødevarer jeg skal holde mig langt væk fra. Det er de bedste penge jeg har givet ud i årevis. Tak Louise for virkelig overskueligt og meget brugbart indhold. Pøj pøj til jer alle sammen med livet på den antiinflammatoriske vej. Den er bare smukkere."
- Hanna, Oktober 2021
"Tak for et godt og kærligt skub i den rigtige retning - dette er tredje og sidste gang jeg har forsøgt mig med en kostomlægning. For nu hvor både min mand og jeg har været igennem forløbet, har vi fundet rytmen og motivationen til at holde fast. Der er så mange åbenlyse fordele ved at fortsætte for os begge. Vi har tabt os mere end 8 kg. hver. Der er røget adskillige cm rundt om maven, lår, numse, arme og bryst. Vi er mætte på en lettere måde og motionen er sat i system."
- Annette, Oktober 2021