Giv din krop en velfortjent pause - dit helbred vil elske dig for det!


KOM MED PÅ MIT 21 DAGES ANTIINFLAMMATORISKE FASTE FORLØB OG FÅ MASSER AF INSPIRATION TIL EN SUNDERE LIVSSTIL.    


DER ER KICK OFF PÅ FORLØBET MANDAG D. 12. AUGUST 2024 - PRIS 495 kr.

Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 12. august 2024

Sund livsstil med antiinflammatorisk faste

Faste handler helt enkelt om, at man bevidst afholder sig fra al mad og de fleste drikkevarer i en bestemt periode. Når man faster, får kroppen en pause fra den konstante proces med at bearbejde, fordøje, spalte og optage den mad, vi i vores moderne liv, alt for ofte indtager for meget af.

Forskning viser, at regelmæssig faste har adskillige sundhedsmæssige fordele. Faste reducerer blandt andet inflammation i kroppen, øger kalorieforbrændingen og forbedrer koncentrationsevnen. I sundhedsfaglige kredse er der således udbredt enighed om, at regelmæssig faste bidrager til:

 • Reduktion af kropsinflammation

 • Forbedret kalorieforbrænding

 • Stabilisering af blodsukkerniveau

 • Øget koncentration og fokus

 • Forbedret cellefunktion, hvilket kan føre til en længere og sundere levetid

 • Antiinflammatoriske effekter og forbedret evne til at eliminere affaldsstoffer og optage næringsstoffer

Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 12. august 2024

Giv din krop en velfortjent pause – din krop og dit helbred vil elske dig for det!

Forestil dig at vågne op hver dag med mere energi, klarere tanker og en følelse af lethed i kroppen. Forestil dig at kunne fokusere bedre på arbejdet og have et mere stabilt humør hele dagen. Regelmæssig faste kan hjælpe dig med at opnå dette og meget mere. Ved at reducere inflammation i kroppen, kan du mindske risikoen for kroniske sygdomme, forbedre din kalorieforbrænding og opnå en sundere kropsvægt. Samtidig kan faste stabilisere dine blodsukkerniveauer, hvilket giver dig en mere jævn energiforsyning og bedre koncentrationsevne. Faste er en helt naturlig måde at give din krop en velfortjent pause på – en pause som styrker din krop og dit helbred, både fysisk og mentalt.


Om forløbet
På mit 21-dages fasteforløb vil jeg guide dig gennem de tre mest almindelige former for faste. Vi bygger fasten stille og roligt op, så både du og din krop kan nå at tilpasse jer. Gennem hele forløbet vil jeg være der for dig og støtte dig – både når du støder på mentale og fysiske udfordringer. Du får selvfølgelig også madplaner med de lækreste antiinflammatoriske opskrifter til både fastedage og almindelige spisedage.

"Hvor jeg glad for, at jeg meldte mig til. Tusind tak for et virkelig gennemtænkt, motiverende og professionelt afviklet forløb. Hvad jeg har fået ud af 28 dage med antiinflammatorisk livsstil: Det bedste er at jeg er ude af min sukkertrang. Jeg er fri! Fri for at forhandle med mig selv om aftenen – skal/skal ikke. 10 cm mindre på maven. Mit tøj sidder åbenlyst pænere. Jeg er kommet i bedre form og kan gå op ad trapper uden at hive efter vejret. På nær én øvelse i konditionsprogrammet for begyndere, kan jeg nu gennemføre hele programmet uden ekstra pauser. Min søvn er blevet bedre. Jeg har næsten ikke flere muskelsmerter. Jeg afveg er par gange undervejs - to gange med mad i påsken (lam og hvide ris) og alkohol til en fredagsbar. Uden yderligere afstikkere kom jeg hurtigt tilbage på sporet. Motion føles ikke længere drænende. Min kropsbevidsthed er i den grad styrket. Hvad har overrasket mig: At jeg ikke har “lidt” større afsavn. At jeg kan hygge mig med min familie uden at kæmpe med ikke at spise sukker. At jeg har fået mere lyst til planter og mindre lyst til kød. Hvor kreativ jeg er blevet med “egne” opskrifter. At jeg de fleste dage kan klare mig helt fint med 3 måltider. Yes! Og endnu engang tak. "
- Nina, april 2024

Hvad du får på mit 21-dages faste forløb:

 • Daglige e-mails: Få masser af viden om fastens positive indvirkninger på dit helbred, samt inspiration og tips til, hvordan du bedst integrerer fasten i dit liv.

 • Madplan til 21 dage: Lækre antiinflammatoriske opskrifter til både fastedage og almindelige spisedage. Du får også en vejledende indkøbsliste, tips til foodprepping og forslag til, hvad du skal have i dit basislager.

 • Motiverende styrketræningsprogrammer og yoga-videoer til både begyndere og øvede.

 • Adgang til et lukket Facebook-fællesskab: Bliv motiveret og inspireret af dine med-deltagere og få svar på spørgsmål fra mig og mit team.

 • Monitorering af din udvikling: Brug det antiinflammatoriske barometer til at følge din udvikling indenfor fordøjelse, søvn, hormonbalance, ledsmerter og aktivitetsniveau.

Tilmeld dig forløbet her

dato

Kick off - d. 12. august 2024

Det sker der efter din tilmelding

Efter din tilmelding vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb, samt en mail med praktisk information om forløbet forud for opstart.

Har du spørgsmål? Skriv til louise@louisebruun.dk

"Jeg startede i august med at melde mig til Louises forløb, og dette er 4 gang. Jeg synes selv at jeg har fundet rytmen med maden, jeg spiser 3 dejlige måltider om dagen og har brugt meget tid på maden. Men går ikke og småspiser. Jeg har forhøjet blodtryk og kolesterol og har i mange år fået medicin. Desuden har jeg titaniumstativ i ryggen. Jeg har nu opnået at min læge er tilfreds med at min kolesteroltal, og min medicin er blevet halveret. Jeg har ikke tabt så meget denne gang selvom jeg gerne vil af med nogen kilo. Men jeg har ikke taget på og min største lettelse er at jeg ikke vejer min mad og fået mere energi. Så tak til Louise og din gode måde at formidle tingene på og sikken energi du har."
- Annette, Januar 2022
"Mange tak for denne gang. Det her var mit første forløb. Jeg startede AI livsstil den 4/11-21 og har virkelig opnået utrolig meget. Bedre søvn, mindre uro i krop, meget mere frisk hele dagen igennem, mindre behov for søvn, ingen smerter i kroppen mere, mere roligt sind, mere tålmodighed med min 3 årige, fået lettere ved at mærke når jeg er mæt/sulten. Jeg har eksperimenteret lidt med at faste for første gang i mit liv, og det føles godt. Jeg er mere positiv, og lidt mere “klar” i hovedet. Sukkertågen er væk. Jeg er mere glad og er mere fysisk aktiv end før (dog stadig plads til forbedring). Fået enorm glæde til stærk/krydret mad og nyder virkelig AI mad. Pænere hud, bedre afføring … ikke oppustet i maven mere. Vægttab på 7,5 kg siden 4/11. Jeg er glad. Tak til alle og tak Louise Bruun, din entusiasme smitter."
- Bonnie, November 2021