Yogainstruktør uddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse 2021-2022

 

Louise Bruuns Akademi tilbyder 

"Yogainstruktør uddannelse med fokus på intelligent mad og bevægelse"

Opstart d. 7-8/10 2021

9 moduler á 2 dage

(135 undervisningstimer samt ca. 25 timers forberedelse)


Formålet med uddannelsen

Formålet med uddannelsen til Yogainstruktør med fokus på intelligent mad og bevægelse er, at du får værktøjerne til at skabe et bedre fundament for et stærkt helbred i fysisk og psykisk balance, for både dig selv og dine eventuelle klienter.
På basis af vores årelange erfaring, har vi skabt en velfunderet teoretisk uddannelse baseret på den nyeste viden indenfor bevægelse og sundhed, så det passer til en nutidig livsstil.Hvem bliver jeg undervist af?

Du vil blive undervist af Louise Bruun og Sisse Siegumfeldt, som begge er meget passionerede undervisere og har særlig forkærlighed for yoga og mad, som helbredende middel. Derudover vil vi præsentere et hold af håndplukkede gæsteundervisere: Anemone Jørgensen, Tobias Schmidt Hansen og Dorte Helene Dam. 

Hvilke værktøjer vil jeg få?

På uddannelsen giver vi dig konkrete værktøjer at arbejde med. Vores udgangspunkt er den fysiske krop og vores helbred. Vi er optaget af den indre sundhed, og med en holistisk tilgang til den selvhelbredende krop, arbejder vi os igennem fordøjelsen, hormonerne, søvn, åndedræt, fysioneurologi, inflammationer og hvordan det enkelte organ kan styrkes. Ved at arbejde sådan har vi erfaret, at du kan opnå en afbalanceret fysisk og mental tilstand.  

Hvad kan yoga?

Yoga er en stresshåndteringsteknik der gennem bevidst, detaljeret arbejde med
kroppen kan styrke sindet. Du kan opleve at blive roligere og mere klar i hovedet, og du giver dit nervesystem grundstenene til at blive mere modstandsdygtigt over for stress. Yderligere kan du opleve, at din krop retter sig ud, bliver stærkere og smidigere.

…kombineret med mad!

I kombination med maden, når du langt!
Maden er et fantastisk værktøj til helbredelse og nydelse og med få ændringer, kan du gøre en kæmpe forskel for dig selv og dem du arbejder med.

Hvad lærer du?

Uddannelsen er både praktisk og teoretisk, og giver dig alle de bedste værktøjer til at kunne arbejde med fysisk og mental balance hos dine klienter. 


Uddannelsens indhold

Med en holistisk tilgang til den fysiske krop kommer du igennem 9 moduler á 2 dages varighed. På hvert modul er der praktisk yogaundervisning. I vil danne studiegrupper, som I arbejder med mellem hvert modul, med lektier, forberedelse, sparring og prøvekaninhold. 

Download modulbeskrivelsen her

 

Praktisk information

Hvem er du?

Der er ingen specifikke adgangskrav for at starte på uddannelsen.

Vi forventer dog, at du tidligere har stiftet bekendtskab med yogaens univers – f.eks. ved at du har gået til yoga i din fritid – og derfor ved hvad yoga handler om. Om du er øvet eller mindre øvet, er for så vidt underordnet – det vigtigste er, at du har en oprigtig interesse i at dykke ned i yogaens fantastiske univers, og ikke mindst at du har viljen og lysten til at dygtiggøre dig både fysisk såvel som vidensmæssigt.

Uanset om du har ambitioner om at bruge uddannelsen som Yogainstruktør som en ekstra facet i dit nuværende professionelle virke f.eks. som fysioterapeut, coach, psykolog, psykoterapeut, jordemor, sygeplejerske, zoneterapeut, massør eller hvilken som helst anden behandler, eller om du ønsker at tage uddannelsen af personlige årsager – f.eks. fordi du bare gerne vil have en bedre forståelse for din krop, så er uddannelsen som yogainstruktør noget for dig. 

Max. antal deltagere på uddannelsen er 20. 

 

Undervisningsdatoer

Modul 1  7-8/10 2021

Modul 2  4–5/11 2021

Modul 3  2-3/12 2021

Modul 4 13-14/1 2022

Modul 5 10-11/2 2022

Modul 6 10-11/3 2022

Modul 7 7-8/4 2022

Modul 8 5-6/5 2022

Modul 9 2-3/6 2022

 

Mødetidspunkter

Torsdag og fredag fra kl. 08.30-16.00.

 

Eksamen

Mandag eller tirsdag den 13. eller 14. juni 2022.

 

Forberedelse/eksamen

Vi foreslår, at der dannes studiegrupper, som kan mødes mellem hvert modul.

Der må påregnes tid til forberedelse og lektier (ca. 25 timer). Yogapraksis er ikke inkluderet i dette vejledende timeantal til forberedelse.

Der skal desuden afleveres en større skriftlig opgave i forbindelse med eksamensmodulet. 


Uddannelsessted

Uddannelsen afholdes hos iLunden på Charlottenlund Travbane. 


Adresse & parkering

Adressen er iLunden på Charlottenlund Travbane, Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund. 

Der er masser af gratis og ubegrænset parkering lige foran indgangen (kør næsten helt ”ind på travbanen”).


Pris

Uddannelsens pris er 34.900 kr. Betalingen afvikles således*:

Tilmeldingsgebyr        7.915 kr. Indbetales ved tilmelding (og sikrer dig en plads).

Rate 1                                  8.995 kr. Betales senest d. 1/10 2021.

Rate 2                                  8.995 kr. Betales senest d. 15/1 2022.

Rate 3                                  8.995 kr. Betales senest d. 1/5 2022.

*Kontakt os, hvis du har behov for at afvikle din betaling over en ekstra rate, så finder vi ud af det.

Bankoplysninger 

Nordea Bank
Reg. nr.:     2148
Konto nr.:   8983926852
 

Det med småt

Såfremt det pga. en Corona-nedlukning/ændring af restriktioner alligevel ikke er muligt at afholde uddannelsen på de ovenfor planlagte datoer, vil de enkelte moduler blive afholdt, så snart det er sundhedsmæssigt forsvarligt.

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ved framelding i op til 8 uger inden uddannelses opstart. Fra 8 uger før uddannelsesopstart og frem er din tilmelding til uddannelsen er bindende.

 

Påregn udgifter til 


Bemærk at, der i uddannelsens pris indgår


Tilmelding til uddannelsen 

Skriv til sanne@louisebruun.dk angående tilmelding.

Bemærk at din plads på uddannelsen først er sikret, når din overførsel af tilmeldingsgebyr er modtaget på vores konto.

 

Spørgsmål om uddannelsen 

Spørgsmål angående indholdet i uddannelsen – skriv til Sisse sisse@sisseyoga.dk eller til Louise på info@louisebruun.dk.


Spørgsmål angående alt det praktiske omkring uddannelsen - skriv til Sanne på 
sanne@louisebruun.dk
.

 

 

Om Louise Bruun

Yogainstruktør, Ernæringsterapeut, forfatter til 10 bøger, foredragsholder og har sit eget akademi, hvor hun afholder kurser og udbyder 2 uddannelser indenfor intelligent mad og bevægelse.
Har kørt sundheds-Bootcamps i virksomheder som Mærsk, DONG Energy, 3 mobil og Vipp.
Louise har udviklet sit eget koncept “Health & Yoga Retreats”, som afholdes i hendes ødegård samt tidligere også i samarbejde med Spies flere gange om året.
I dag arbejder Louise udelukkende med uddannelser, events, foredrag og sit eget online univers med samme udgangspunkt – intelligent mad og bevægelse.

Læs mere om Louise her.
 

Om Sisse Siegumfeldt


Sisse Siegumfeldt er Yogalærer, Børneyogalærer, mindfulness-instruktør, forfatter, og har indtil for nyligt haft sit eget yogastudie ”Blå Himmel Yoga” på Østerbro i København. 
Hun har dyrket yoga siden 2000 og undervist hold, workshops, retreats, kurser og uddannelser siden 2004. Sisses tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjenhøjde med et smil på læben og formidle yoga, så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem.  
Sisse er frontløber herhjemme, både indenfor Børneyoga og Aerial Yoga, og hun har siden 2014 uddannet mange hundrede Børneyoga- og Børnemindfulness-instruktører og Aerialyogalærere.  
Sisse og Louise mødtes første gang i 2010 på et retreat i Grækenland og har siden samarbejdet på forskellige projekter. 
Sisse har desuden skrevet bøgerne: “YOGA – et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind”(Gyldendal 2013) og “Yoga for Børn – og deres voksne” (Gyldendal 2016) samt lavet DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” (SisseYoga 2011). 

Prøv Sisses yoga af gratis i 14 dage.

Læs mere om Sisse her.

 

Om iLunden 

Smuk beliggenhed i idylliske omgivelser kun 5 min. gang fra Øresund og Charlottenlund skov. Rammerne indendørs er store, smukke, lyse og højloftede lokaler med udsigt til den gamle travbane fra 1899.

Læs mere om iLunden her.