Virksomheder

Til virksomheder tilbyder jeg blandt andet:

Bootcamp’s: 

Jeg har udbudt succesfulde Bootcamp’s hos bl.a. DONG Energy (Ørsted), Vipp og 3 mobil.

Foredrag:

På en Maersk Line Leadership konference har jeg afholdt et kæmpe oplæg om Brain Food, energi og Body Work. Derudover var jeg ansvarlig for al maden, som bestod af masser af grønt, fisk og gode fedtstoffer – næsten ingen sukker og brød.

For Maersk har jeg også lavet et oplæg hos Maersk Drilling Offshore Leadership Forum  samt til Maersk APMM Sales Master Awards.

Jeg har gennem årene afholdt en lang  foredragsrække med mit signatur-foredrag om den lykkelige krop samt sammen med læge & forfatter Jerk V. Langer, som jeg lavede programserien “En kur der dur” og har udgivet bøgerne “SUPER 5:2″, "21 helbredende dage med  antiinflammatorisk kost" og "21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost" sammen med.

Konsulentbistand: 

Jeg arbejder ad hoc på spændende cafe- samt restaurantkoncepter. 

Reference-virksomheder: 

Af tidligere samarbejdspartnere kan nævnes Maersk Line, Maersk Drilling, Dong Energy, 3 mobil, Hotel Skt. Petri, 42°Raw, Spies, Vipp, Danske Bank og Implement Consulting Group

For mere info, spørgsmål eller booking af et møde om en Bootcamp, foredrag eller konsulentbistand i din virksomhed, kan jeg kontaktes på tlf. 29 25 84 38 eller på e-mail info@louisebruun.dk.