Online forløb: 28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse - Kick off d. 20. april 2020 - pris 795 kr.

 BYG ET STÆRKT HELBRED MED DEN ANTIINFLAMMATORISKE LIVSSTIL 

VI GØR DET SAMMEN – HVER FOR SIG! 


OBS, OBS, OBS,
 

HELT EKSTRAORDINÆRT UDBYDER JEG MIT NÆSTE ANTIINFLAMMATORISKE ONLINE FORLØB PÅ FØLGENDE VILKÅR: 

VED KØB AF 1 PLADS FÅR DU 1 GRATIS EKSTRA PLADS, SOM DU KAN GIVE TIL EN, DU HOLDER AF.

HAR DU IKKE RÅD LIGE NU KAN DU DELTAGE GRATIS. 

GLÆD DIG/JER TIL MASSER AF MINE ABSOLUTTE FAVORIT-OPSKRIFTER, MOTIVERENDE TRÆNING OG VÆRKTØJER TIL DEN ANTIINFLAMMATORISKE LIVSSTIL 

 

Min viden om mad og bevægelse – vigtigere end nogensinde  

Jeg har de seneste 20 år hjulpet rigtig mange mennesker, med at finde frem til den bedste udgave af dem selv – til at blive sundere og stærkere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Den viden er blevet mit levebrød. Og jeg ved at den viden, kan hjælpe utroligt mange mennesker – også mennesker som måske lige nu ikke er i stand til at betale for at få glæde og gavn af den viden. Derfor har jeg lyst til at gøre noget særligt! 

Jeg har derfor besluttet, at mit næste online forløb ”28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse” med Kick off d. 20. april vil blive solgt på vilkår, som du kan høre mere om i videoen nedenfor eller læse mere om længere nede på siden.Mit næste online forløb med Kick off d. 20. april sættes ekstraordinært til salg på følgende vilkår:

1) GRATIS
For dem, som ikke er i stand til at betale de 795 kr. som forløbet normalt koster, tilbyder jeg GRATIS adgang. Jeg vil lade det være op til den enkeltes samvittighed at afgøre om man er berettiget til gratis deltagelse. Du skal sende os en mail på online@louisebruun.dk med din mailadresse, så vil vi sørge for, at du får en plads på mit næste online forløb. Skriv venligst ”GRATIS” i emnefeltet. 


2) 2 DELTAGERE TIL 1 DELTAGERS PRIS.
Ved køb af en plads får du får mulighed for at invitere din ægtefælle, en af dine forældre, en kollega, din ven eller veninde med HELT GRATIS. Efter din tilmelding i min webshop skal du forwarde din ordrebekræftelse til  online@louisebruun.dk med navn og mailadresse på din ledsager. Så sørger vi for resten (og du din ledsager modtager en mail med en bekræftelse på jeres tilmelding). Skriv venligst ”2 FOR 1” i emnefeltet. 


3) 50% TIL MINE TIDLIGERE ONLINE FORLØBSDELTAGERE
Endelig er der alle jer, der tidligere har gennemført et af min online forløb. I får 50% i rabat på mit næste online forløb. Anvend rabatkoden: LBgengangeronline20042020. PSSSST. Online forløbet er spækket med masser af mine favorit-opskrifter. 


28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse 

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv og dit helbred, men ved ikke rigtigt hvordan du skal komme i gang?

På mit 28 dages antiinflammatoriske online forløb vil jeg tage dig i hånden og guide dig gennem en masse fantastisk antiinflammatorisk mad og motiverende træning. Jeg vil hjælpe dig med at bygge et super stærkt immunforsvar og til at få et sundt helbred samtidig med at du slipper af med det inflammatoriske fedt omkring taljen og omkring dine indre organer.

Jeg har de sidste 20 år hjulpet rigtig mange mennesker, med at finde frem til den bedste udgave af dem selv – til at blive gladere, sundere og stærkere – bare ved at lære dem at spise og bevæge sig rigtigt. Det jeg kalder intelligent mad og bevægelse. Og ja, jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig.

 


Antiinflammatorisk livsstil er sund logik – ikke kompliceret videnskab

Det at ‘spise rigtigt’ er i de senere år blevet ophøjet til at være en kompliceret videnskab med mange, ofte modstridende, budskaber. Det skal det ikke være. Jeg vil igennem forløbets 28 dage på en simpel og overskuelig måde guide dig til, at spise en masse naturlig og velsmagende mad – velsmagende mad som bygger dit immunforsvar og dit helbred op. Og så skal du ikke måle eller veje maden. Du skal bare spise den!

Igennem forløbets 28 dage vil jeg også hjælpe dig med at få mere træning og bevægelse ind i din hverdag. Træning og bevægelse er simpelthen så vigtig for din krop og dit helbred, og jeg vil igennem forløbet 28 dage inspirere dig til, hvordan du kan gøre træning og bevægelse til en helt naturlig – og sjov – del af din hverdag.

Det er mit mål, på bare 28 dage, at hjælpe dig med at få den antiinflammatoriske livsstil helt ind under huden. Mit mål er at den antiinflammatoriske livsstil bliver DIN nye livsstil, og at det efter forløbet bliver helt naturligt for dig, at tilvælge alle de ting, der bygger din krop og dit helbred op. Og husk nu – vi gør det i fællesskab – jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook med alle de andre forløbsdeltagere.
 

JEG ER KLAR. GÅ TIL TILMELDING

Hvis du er i tvivl om forløbet er noget for dig håber jeg, at du kan finde inspiration i hvad nogle af mine mere end 2500 tidligere forløbsdeltagere på deres egne kroppe har oplevet ved at deltage på mit online forløb: 28 dages antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse: 

”Jeg lider normalt af hormonel migræne en gang om måneden, når det er menstruationstid. 2 dage ligger jeg normalt brak, nedrullede gardiner, sygemelding fra arbejde etc. Men hvis kosten hjælper på dette fremover, kan det måske også hjælpe på overgangsalderens hormonelle angreb”. Anonym.

Min konklusion: "Antiinflammatorisk kost er super godt, når man lever med senfølger af kræft, så det vil jeg helt klart blive ved med. En stor tak til dig, Louise. Og mange tak til alle jer i FB-gruppen. Det har været skønt at have dette fællesskab her til opstart på vores nye livsstil”. Janni, 40 år. 

“Det er helt vildt - mit blodsukker er totalt i balance”. Anonym.

”Mit kolesteroltal er blevet normalt. Og min irritation i tarmen (divertikel sygdom) er nu fuldstændig i ro og infektionstallet normalt. Jeg har tabt 12 kg og smidt fedt i form af 14 cm”. Mogens 62 år.

”Har virkelig nydt dette forløb. Jeg har fået det meget bedre fysisk. Mine fingre er mindre stive, jeg kan bukke dem helt igen. Smerterne i hoften er væk, så den dybe squat er ingen sag mere. Og jeg sover hele natten. Anonym.  

"Januar har ikke været så lang og mørk som den plejer- mere grøn og mere frisk. Jeg har minus 5 cm i taljen - men bedst af alt - jeg har ikke ligget vågen om natten, siden jeg har indført yoga mellem 21-22. Jeg har vågnet op, men faldet i søvn igen. Det har hjulpet mig. Tusinde tak". Benthe, 44 år.

”Mit blodtryk var for en måned siden 154/105, i går 137/85!! Ingen oppustet mave, vægttab til både min mand og jeg”. Anonym.

”Jeg er nu trappet helt ud af hormonbehandling, og det går fint. Gynækologen er vildt begejstret, og roser livsstilsændringen, og taler kun for. Vægttab på 6 kg og 12 cm fordelt på mave, ben og arme. Og nu masser af motion uden træthed, ømhed i muskler og led”. Jette, 55 år.

”Det er imponerende, hvad man kan nå på en lille måned. Jeg syntes jeg spiste ok sundt i forvejen, men først efter dette forløb er det lykkedes mig at komme af med de lidt for mange kopper kaffe, det søde til kaffen og småspiseriet. Men bedst af alt så har jeg fået nedsat min blodtryksmedicin og den daglige dosis af antihistamin, jeg har taget for angioødem”. Anonym.


TILMELD MIG NU

 

Når du tilmelder dig, får du adgang til


Bemærk, at nedtælling til online forløbet starter d. 13/4 2020 med tips og tricks til, hvordan du kommer optimalt fra start! Selve Kick off er d. 20/4 2020.


Normalpris
Prisen for ONLINE forløbet: 28 antiinflammatoriske dage med mad og bevægelse er 795 kr. 

Mit næste online forløb med Kick off d. 20. april sættes ekstraordinært til salg på følgende vilkår:

1) GRATIS.
For dem, som ikke er i stand til at betale de 795 kr. som forløbet normalt koster, tilbyder jeg GRATIS adgang. Jeg vil lade det være op til den enkeltes samvittighed at afgøre om man er berettiget til gratis deltagelse. Du skal sende os en mail til online@louisebruun.dk med din mailadresse, så vil vi sørge for, at du får en plads på mit næste online forløb. Skriv venligst ”GRATIS” i emnefeltet.

 
2) 2 DELTAGERE FOR 1 DELTAGERS PRIS.
Ved køb af en plads får du får mulighed for at invitere din ægtefælle, en af dine forældre, en kollega, din ven eller veninde med HELT GRATIS. Efter din tilmelding i min webshop skal du forwarde din ordebekræftelse til online@louisebruun.dk med navn og mailadresse på din ledsager. Så sørger vi for resten (og du din ledsager modtager en mail med en bekræftelse på jeres tilmelding).  

Skriv venligst ”2 FOR 1” i emnefeltet.


3) 50% TIL MINE TIDLIGERE ONLINE FORLØBSDELTAGERE.
Endelig er der alle jer, der tidligere har gennemført et af min online forløb. I får 50% i rabat på mit næste online forløb. LBgengangeronline20042020 – indtastes i feltet med Gavekort eller rabatkode efterfulgt af Anvend i forbindelse med køb i min webshop.
PSSSST. Online forløbet er spækket med masser af mine favorit-opskrifter. 


Hvad sker der efter din tilmelding?


GÅ TIL TILMELDING


Nye datoer i 2020
Hvis du gerne vil kontaktes automatisk med nye datoer for online forløbet: 28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse, kan du skrive dig op på vores interesseliste.

 

Spørgsmål 

Skriv til sanne@louisebruun.dk