Online forløb: 28 dage med fokus på den intelligente bevægelse - NYE DATOER PÅ VEJ

BRUG SOMMEREN SAMMEN MED MIG PÅ AT FÅ GJORT DEN INTELLIGENTE BEVÆGELSE TIL EN FAST DEL AF DIN HVERDAG

Kontakt mig automatisk angående næste forløb
Masser af bevægelse – din krop vil elske det.  

Drømmer du også om at passe bedre på dig selv? Drømmer du om at bevægelse bliver en helt naturlig og sjov ting i din hverdag? På mit helt nye online forløb "28 dage med fokus på intelligent bevægelse" vil jeg tage dig i hånden og gøre mit allerbedste for at hjælpe dig med at blive bedre til at passe på dig selv og samtidig sikre at bevægelse bliver en naturlig og sjov del af din hverdag. Det er mit mål at gøre bevægelse til en fast del af din dagligdag – at bevægelse bliver noget du ser frem til og ikke noget der bare skal overstås.

Jeg vil i løbet af de 28 dage forløbet varer give dig en forståelse for hvorfor bevægelse er så vigtig for vores krop og vores helbred. Bevægelse er vigtigt for dine muskler, dine celler, din hjerne, dine led, dit hjerte og dit kredsløb, men også for din fordøjelse, din søvn, dit stressniveau, dit energiniveau – jeg kunne blive ved. Bevægelse er så vigtig!!! 

På mit online træningsforløb vil du komme igennem hele kroppen

Du vil skulle arbejde med styrketræning, pulstræning, funktionel træning, yoga og daglig bevægelse. Programmerne er bygget op omkring det jeg kalder intelligent bevægelse - dvs. træning, der udover at gøre dig stærk og at du kommer i god form, gør din krop i stand til at bevæge sig frit uden smerter eller nedsat bevægelighed. 

Du vil i løbet af forløbet modtage mails hver dag. I mine daglige mails vil jeg først og fremmest tage dig i hånden og guide dig igennem træningen, men jeg vil også gennemgå forskellige temaer. Det er bl.a. temaer som ”daglig bevægelse”, ”evnen til at mærke efter”, ”find motivationen”, ”bryd de dårlige vaner”, ”få en bedre søvn”, ”få en bedre fordøjelse”, ”få en bedre balance”, ”lær at håndtere stress” mm. 

Alt sammen noget, som du sagtens kan tage med på din sommerferie og klare fra sommerhuset, campingpladsen, i naturen eller derhjemme.

Alle kan deltage - og hvis du fx synes, at løb er en udfordring, så fortvivl ikke – du kan sagtens være med alligevel!

 

Når du tilmelder dig, får du adgang til

 

Du får også

Dette forløb har "kun" fokus på fysisk aktivitet (og ikke på både mad og træning). 


Pris
Online forløbet "28 dage med fokus på intelligent bevægelse" koster 495 kr. 
 

Hvad sker der efter din tilmelding?

 

Spørgsmål 

Skriv til sanne@louisebruun.dk.

 

Kommende forløb

Vil du gerne være en af de første, der får besked næste gang jeg afholder mit online trænings forløb?  Skriv dig op her.