LIVSSTILSKLUBBEN

LIVSSTILSKLUBBEN – vejen til den antiinflammatoriske livsstil hele året rundt.
Skal du være med?
Der er kun åbent for tilmelding fire gange årligt, og 

Få besked når vi åbner op for tilmelding næste gang

I LIVSSTILSKLUBBEN får du bl.a.

 

Hvorfor LIVSSTILSKLUBBEN er noget for dig

Alt dette til kun 295 kr pr. måned.

 


Drømmer du om at leve efter en sund livsstil til glæde for både din krop, dit helbred og dit velvære, hver dag året rundt? Drømmer du om at spise mad, der bygger din krop og dit helbred op? Drømmer du om at få træning og bevægelse til at fylde mere i dit liv? Til dig har jeg skabt LIVSSTILSKLUBBEN. 

I min helt nye LIVSSTILSKLUB gør jeg det så nemt for dig som overhovedet muligt at leve efter en sund og helbredsopbyggende livsstil – den antiinflammatoriske livsstil - hver dag, året rundt.

I LIVSSTILSKLUBBEN vil jeg være “helt tæt på dig”. Jeg vil være ”din personlige livsstilsekspert” – og så vil jeg gøre mit allerbedste for både at inspirere og motivere dig til, på en nem og enkel måde, at spise sundt og få bevæget dig en masse hele året rundt.

LIVSSTILSKLUBBEN er for dig, der gerne vil tages i hånden og guides til at leve efter en sund livsstil, uanset om du gerne vil inspireres og motiveres i 3 mdr. eller om det skal være hver dag hele året rundt.  

Måske har du allerede flere gange før forsøgt at lægge din livsstil om til en sundere livsstil, men efter kort tid oplevet, at du er faldet tilbage i de gamle vaner og mønstre?

Måske har du allerede været med på et af mine forløb (ikke et krav), og vil gerne fortsætte livsstilen?

LIVSSTILSKLUBBEN startede op med sommer-sæsonen d. 1. juni 2021 - og du kan komme med, når der åbnes op for vinter-sæsonen, som løber fra d. 1/12 2021 - 28/2 2022.

Få besked når vi åbner op for tilmelding næste gang

 ”En sund krop og et stærkt helbred gør livet meget sjovere”

Louise Bruun

 

LIVSSTILSKLUBBEN er bygget op over de 4 årstider.

Det får du: 

VINTER

- Inspirerende video-flows om vinterens antiinflammatoriske spisekammer med mig i køkkenet. Her vil jeg vise dig, hvordan du kan lave lækre antiinflammatoriske juleretter, nytårsmad og sund slankemad i januar/ februar. I mine video-flows får du også helt fundamental viden om, hvilken betydning maden har for vores kroppe og helbred.

- Effektive træningsprogrammer, som passer til mørke dage, kolde temperaturer og indendørs hygge. Vinterens tema er 'Du er stærkere, end du tror'. Der vil både være styrketræning, konditionstræning og yogatræning, og du kan vælge mellem forskellige sværhedsgrader.

- Adgang til vores lukkede Facebook-gruppe, hvor både jeg selv og mit team vil motivere og inspirere dig på daglig basis med masser af tips til en vinter med antiinflammatorisk mad og bevægelse. En vinter med masser af sunde lækkerier - også til den søde tand.

I Facebook-gruppen vil du også kunne få svar på dine spørgsmål.

 

FORÅR

- Inspirerende video-flows om forårets antiinflammatoriske spisekammer med mig i køkkenet. Her vil jeg vise dig, hvordan du kan lave lækker antiinflammatorisk mad med forårets spirende råvarer, og hvordan du laver den lækreste antiinflammatoriske påskefrokost. I mine video-flows får du også helt fundamental viden om, hvilken betydning maden har for vores kroppe og for helbred.

- Effektive træningsprogrammer, som passer til både kølige og milde forårsdage. Forårets tema i 2022 er 'Full body empowerment'. Der vil både være styrketræning, konditionstræning og yogatræning, og du kan vælge mellem forskellige sværhedsgrader.

- Adgang til vores lukkede Facebook-gruppe, hvor både jeg selv og mit team vil motivere og inspirere dig på daglig basis med masser af tips til et forår med antiinflammatorisk mad og bevægelse, som følger de tiltagende lysere og varmere dage med mere og mere udendørsliv.

I Facebook-gruppen vil du også kunne få svar på dine spørgsmål.

 

SOMMER

- Inspirerende video-flows om bl.a. sommerens antiinflammatoriske spisekammer med mig i køkkenet, om antiinflammatorisk mad, som kan laves på grillen eller om hvordan du prioriterer den sunde livsstil i din sommerferie - også hvis du skal ud og rejse. Du får også video-flows med helt fundamental viden om, hvilken betydning maden har for vores kroppe og for helbred. 

- Effektive træningsprogrammer, som passer til sommerens udeliv, og som er nemme at tage med på ferien, uanset ferieform.

- Sommerens træningstema er 'den universelle kropskerne' (Rygsøjle og mave herunder bækken og baller). Der vil både være styrketræning, konditionstræning og yogatræning, og der er træningsprogrammer både til dig, som skal i gang med træning, og til dig, som er vant til at træne.

- Adgang til vores lukkede Facebook-gruppe, hvor både jeg selv og mit team vil motivere og inspirere dig på daglig basis med masser af tips til en sommer med antiinflammatorisk mad og bevægelse. En sommer, hvor du lever sundt uden at gå på kompromis med sommerens sociale liv.

I Facebook-gruppen vil du også kunne få svar på dine spørgsmål.

 

EFTERÅR

- Inspirerende video-flows om efterårets antiinflammatoriske spisekammer med mig i køkkenet. Her vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge efterårets mange lækre råvarer såsom svampe, græskar, æbler og masser af andet godt. I mine video-flows får du også helt fundamental viden om, hvilken betydning maden har for vores kroppe og for helbred.

- Effektive træningsprogrammer, både til udendørs træning til et efterår præget af “Indian summer” eller til indendørs træning, hvis det rusker og regner udenfor. Efterårets tema er 'små skridt - store resultater' Der vil både være styrketræning, konditionstræning og yogatræning, og du kan selvfølgelig vælge mellem forskellige sværhedsgrader.

- Adgang til vores lukkede Facebook-gruppe, hvor både jeg selv og mit team vil motivere og inspirere dig på daglig basis med masser af tips til et efterår med antiinflammatorisk mad og bevægelse. Et efterår med masser af sunde lækkerier - også til den søde tand.

I Facebook-gruppen vil du også kunne få svar på dine spørgsmål.

 

 

ALT DETTE FÅR DU!


Basismateriale
:

Nyt inspirerende og motiverende materiale hver måned:


Hvad sker der efter din tilmelding


Det med småt

LIVSSTILSKLUBBEN er et abonnement, hvor du binder dig for minimum 3 måneder ad gangen. 

Dit medlemskab fornyes automatisk for de næste tre måneder efter endt sæson. Ønsker du at opsige medlemskabet, skal dette gøres inden dit medlemskabs udløb. Du binder dig til enten en hel sæson eller et helt år ad gangen, og en eventuel opsigelse træder derfor først i kraft, når medlemskabet udløber.

Husk, at din fortrydelsesret bortfalder, når du har modtaget materialet. 

Læs mere her.
 

Ved eventuelle spørgsmål skriv til sanne@louisebruun.dk.

Få besked når vi åbner op for tilmelding næste gang


Hvis du er i tvivl, om LIVSSTILSKLUBBEN er noget for dig, håber jeg, at du kan finde inspiration i, hvad nogle af mine mere end 7.000 tidligere forløbsdeltagere har oplevet ved at deltage på mine online forløb: 

”Min AHA oplevelse med hensyn til træning og bevægelse har især været knyttet til styrketræning. Jeg har løbet i mange år, og da den første skade kom blev løb suppleret med yin yoga. Styrketræning/coretræning har indtil nu ikke været min kop the. Men det er det blevet nu! Sikken en god fornemmelse at mærke sine muskler arbejde, og hvor har man det godt bagefter også selvom det ”værker i det gamle skrog”. Anonym

”Louise, du ved liige hvornår og hvordan du skal trykke på hvilke knapper. Tilpas mix af udfordring og “så gør du det bare så godt du kan”. Dejligt! Tak!”. Anonym

”Også en kæmpe tak fra mig for et super givende forløb. Længe har jeg ledt efter et program som netop var så fleksibelt, at jeg kan have det med alle vegne: ferie, hjemme, på rejse med arbejdet etc. Selvom det er online, har det været virkelig motiverende hver dag at få en mail med gode råd og et udførligt program. Nu vil jeg køre det videre og så springer jeg på igen senere”. Anonym 

”Du har på den gode måde holdt os alle sammen i hånden - og hevet os lidt op i kraven når/hvis/da vi faldt ‘lidt omkuld’. Jeg må bare sige - jeg er vild med det hele. Opskrifterne, de daglige mails inklusive og bl.a. opmuntring, udfordringerne, ‘den løftede pegefinger’, den positive indstilling, dig og hele forløbet. Så endnu engang TAK for hjælpen og for at være en øjenåbner”. Anonym

”Jeg kan nu lave hele styrketræningsprogrammet og jeg kan løbe tre kilometer. Jeg troede aldrig jeg skulle løbe igen på den måde.” Anonym 

”Tak Louise for et fantastisk inspirerende forløb, som fuldt ud har indfriet mine forventninger og de mål, jeg satte mig ved forløbets start. Og Louise, tak for din fantastiske opfølgning på det, du sætter i værk. Det har været en fornøjelse, at få forklaringer, begrundelser og blive taget ved hånden. Din smittende energi gør godt . Og stor tak til alle for et dejligt fælleskab og masser af inspiration”. Anonym 

”Jeg er så glad for mit nye liv med bevægelse hver dag og træning 2 gange om ugen. Er sikker på jeg fortsætter og nok også kommer i gang med mere træning, har købt et sjippetov og klarede 3 minutter med lidt pause , min kondition er betydeligt forbedret”. Anonym

”Det går så godt med den antiinflammatoriske mad. Det falder mig meget let og jeg kan godt lide forberedelsen og planlægningen - før havde jeg svært ved at få ideer til madlavning og derfor blev det tit dårlig mad. Nu er fryseren fuld af muligheder - og jeg elsker salaterne. Jeg har så mange flere muligheder nu, og maden bliver mere varieret fremover ”. Anonym 

”Kære Louise Bruun & team”. Tak for fantastisk intro og kickoff, flotte planer, der er realistiske at følge, lækker mad, udfordringer og daglig motivation og peptalks. Tiden er fløjet afsted og hvilken rejse, at opleve kroppen, humør, energi og velvære ændre sig på så kort tid. Af hjertet tak”. Anonym 

”Hej Louise. Tak for et super godt forløb, dejlige med dine videoer hver dag og denne gruppe. Jeg har fulgt 4 uger madplanen. Tabt 2,5 kg og 5 cm om maven. Mit kolesteroltal er faldet og ligger, hvor de skal. Har fået meget energi og kan gå flere km end jeg plejer. Maven fungerer fint igen. Min mand har også fulgt med i forløbet og vi har lavet mad sammen og træne sammen og han har tabt 7 kg”.

”Du er fantastisk inspirerende. Af hjertet tak Det er den letteste kostomlægning, som jeg har forsøgt. Jeg ved, jeg kommer til at holde fast i den. Den giver mig meget bedre søvn, bedre energi og overskud, mere velvære i kroppen generelt. Og den giver så meget mening. Jeg synes ikke, det er svært at freestyle overhovedet, fordi tallerkenmodellen er så nem at forholde sig til, både når man køber ind, planlægger og anretter”. Anonym

”Jeg har fået masser af inspiration af alle de dejlige opskrifter, og jeg elsker at lave de skønne retter, der både smager godt og ser godt ud. Min frokost er i den grad blevet opgraderet, hvilket jeg nyder. Spændende og varierede morgenmads-opskrifter er blevet/ bliver et dejligt alternativ til en grovbolle med ost. Jeg vil fortsætte med model 80-20 - Jeg ved også, jeg vil møde udfordringer, men med dette skønne forløb i bagagen, føler jeg mig klædt på til også at møde dem”. Anonym

”Endelig 2 kilo på vægten og 3 cm i taljen - og det er uden ret meget træning og slet ingen gåture. Jeg meldte mig til kurset grundet begyndende gigt i venstre hofte - de smerter er væk nu! RET VILDT! og fantastisk... OG. meget bedre søvn, fordøjelse og humør - men det sidste hænger vel sammen med det første? . Tak til dig Louise Bruun for at få mig hertil”. Anonym  

”Dette er mit andet forløb, havde det første forløb i november. Startede da jeg nærmede mig grænsen for sukkersyge. Har lige været hos lægen og mine tal er faldet 10 procent . Har ikke fyldt forløbet 100 procent, men kan mærke i min krop når jeg ikke spiser efter AI, så jeg vender altid tilbage til det igen. Tak til Louise og alle jer andre for motivation og opskrifter”. Anonym

”Kære Louise Bruun & team”. Tak for fantastisk intro og kickoff, flotte planer, der er realistiske at følge, lækker mad, udfordringer og daglig motivation og peptalks. Tiden er fløjet afsted og hvilken rejse, at opleve kroppen, humør, energi og velvære ændre sig på så kort tid. Af hjertet tak”. Anonym