Herbal Power Cleanse

Herbal power cleanse - januar 2019

Herbal Power Cleanse er 5 dage i total luksus i Wellcome Spa med yoga og saunagus med Louise Bruun

Alle dage i uge 4 - mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag - i tidsrummet fra kl. 07.00 til 8.45 (1 time og 45 minutter) bliver du guidet igennem den lækreste yoga med styrke og afspænding, efterfulgt af en saunagus med olier og urter til det selvhelbredende menneske.

Hver dag vil du blive præsenteret for et særligt emne, udvalgt af Louise. Yoga, saunagus, urter og olier vil være i overensstemmelse med emnet og øge effekten for deltageren. Du vil blive renset igennem og slippe afflad fra tarmene og efterfølgende mærke effekten af en krop, der fungerer bedre.

Herbal Power Cleanse med Louise Bruun er for dig, der:

Hvad kan yoga?

Yoga for Louise er intelligent bevægelse. Der en mening med hver en bevægelse og de kan noget hver især både for krop og sind. Det er fantastisk som du kan stimulere vitale organer, sindsstemninger, hormoner og kropslig forståelse med så enkelt et værktøj og det vil blive både hårdt, udfordrende og vidunderligt!

Hvad kan saunagus?

Saunagus har en fantastisk effekt, der sætter gang i en masse kropslige processer. Kroppen bliver sat på overarbejde i varmen, hvilket styrker immunforsvaret; hjertet pumper hurtigere og skubber blodet ud i alle dele af kroppen, blodkarrene udvides, og når du samtidig arbejder med vejrtrækningen, kommer der mere ilt ud til din krop og dine muskler. Det har en let udrensende effekt, fordi du styrker alle vitale organer. Vekselvirkningen mellem det iskolde og det brandvarme er fuldstændig vidunderligt og du vil producere et væld af lykkehormoner.

Hvad får du? 

Hvor og hvornår?

Alt foregår i Wellcome Fitness og Spa, Phillip Heymann´s Alle 17, 2900 Hellerup i uge 4 - mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag - d. 21, 22, 23, 24 og 25 januar 2019. Tidsrummet er alle dage: kl. 07.00 til 08.45 

 

 

Pris 3.500,-

Du kan sikre dig en plads ved at tilmelde dig her

Kun 20 pladser