ErnæringsterapiI mange tilfælde handler det ikke kun om træning, men også om kosten. Jeg tror dog på, at træning og kost hænger uløseligt sammen - og jeg elsker tanken om, at hele vores krop arbejder sammen på kryds og tværs.

Qua min erfaring som ernæringsterapeut, forfatter til 8 bøger samt mangeårige interesse og studier indenfor ernæring og sundhed, kan jeg sikre dig de bedst mulige resultater - med intelligent mad og bevægelse og antiinflammatorisk livsstil.

I forbindelse med et ernæringsterapi-forløb hos mig får din søvn, energi, fordøjelse, stressniveau og hormonbalance et eftersyn. Jeg har også hjulpet mange kvinder med at blive gravide!  

 

Det her får du:

 

Pris for ernæringsterapi-forløb:

 

Kontakt mig på info@louisebruun.dk eller telefon 29 25 84 38, hvis du ønsker at booke tid til et ernæringsterapi-forløb.

 

Ernæringsterapi foregår hos mig privat (adresse oplyses ved booking).

For mig er maden meget mere end mad; det er liv, kærlighed og lyst. Og jeg har så meget på hjerte. Jeg elsker tanken om, at den mad, vi skal spise, gør noget godt for os. Det er smukt, at maden kan helbrede os og gøre os til lykkelige og hele mennesker.  

Min uddannelsesmæssige baggrund samt erfaring indenfor ernæring og sundhed: