Fysisk forløb: Antiinflammatorisk forløb - Oktober 2019

ANTIINFLAMMATORISK FORLØB

7 ugers forløb i en lukket gruppe

Opstart d. 23/10 el. d. 27/10 2019

NYHED:

Mere indendørs træning, mere yoga og søndags-holdene er tilbage

7 ugers forløb - for dig, som vil give din krop masser af

intelligent mad og bevægelse og kickstarte din

nye antiinflammatoriske livsstil. 

På mit antiinflammatoriske 7 ugers forløb, som byder på masser af intelligent mad og bevægelse, får du inspiration til en ny antiinflammatorisk livsstil.

Vi mødes en gang ugentlig til funktionel træning med masser af intelligent bevægelse – træning der på alle måder bygger dig op og ikke på nogen måder er belastende. Som noget nyt indgår der mere yoga i træningen - og vi træner primært indendørs på Stokkerup.

Fysisk forløb indeholder

 

Det siger tidligere deltagere på mit 7 ugers forløb

"Jeg har fulgt forløbet i 7 uger og nu er det ”hverdag” igen og min hverdag er blevet ændret markant. Jeg sover bedre, jeg er ikke oppustet og jeg er 6,5 cm slankere i taljen og jeg taber mig faktisk hver uge fortsat..." -  Lotte 

"Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb.” - Susanne

"Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis."
 - Jannie

"TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen." - Annika

"...Jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad." - Susan  

Nederst på siden kan du læse ovenstående deltageres udtalelser i deres fulde længde.


Vælg mellem onsdags- eller søndagshold 
(Fysisk forløb)

Onsdage kl. 08.30-09.30. Opstart d. 23/10
Tilmeld dig her

Onsdage kl. 09.40-10.40. Opstart d. 23/10
Tilmeld dig her

Søndage kl. 09.00-10.00. Opstart d. 27/10
HØJ PULS/FORBEHOLDT ØVEDE
Tilmeld dig her

Søndage kl. 10.10-11.10. Opstart d. 27/10
Tilmeld dig her


Praktiske oplysninger

Alle niveauer, kvinder og mænd, er velkomne!

Søndagsholdet kl. 09.00 er dog forbeholdt øvede/deltagere, der ønsker at træne med høj puls.

Træningen vil fortrinsvis foregå indendørs, men medbring for en sikkerheds en windbreaker el. lign., så du også kan være ude i den smukke natur i Dyrehaven og/eller ved havet, hvis vejret er til det!

  

Pris


7 ugers antiinflammatorisk forløb koster 1.500 kr.

 

Mødested  

Vi mødes på P-pladsen ved Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg. 

FÅ HELE PAKKEN

Du har mulighed for at deltage i ONLINE forløbet med Kick Off d. 28/10 sideløbende med dit fysiske forløb:

Hvad vil det sige? 

Det vil sige, at du kan tilkøbe mit nyudviklede 28 dages antiinflammatoriske ONLINE forløb samtidig med mit fysiske forløb for kun 495 kr. mere!

Hvem kan deltage? Alle uanset erfaringsniveau.

28 dages intens læring om antiinflammatorisk mad og bevægelse, som du kan supplere op med dit fysiske forløb.

Jeg giver dig en lang række værktøjer til at opnå en øget kropsbevidsthed og til at kunne navigere og træffe de mest hensigtsmæssige valg inden for mad og bevægelse, i en ofte travl hverdag. Vi gør det sammen, jeg er med dig hele vejen, og derudover får du adgang til et lukket antiinflammatorisk fællesskab på Facebook.

JEG ER KLAR. GÅ TIL TILMELDING NU.


Alt dette får du ved tilkøb af antiinflammatorisk ONLINE forløb:

 

Drømmer du om et quickfix til en “perfekt krop” eller fanatiske udrensninger?

- Så må jeg desværre skuffe dig. 

Ønsker du derimod at lytte til din krop og sinds behov? At navigere og træffe hensigtsmæssige valg inden for mad og bevægelse i en travl hverdag? Så er du kommet til rette sted. 

Det er mit håb, at jeg vil kunne lære mange flere mennesker, hvad vores krop fra naturens side er i stand til at gøre – bare ved, at vi spiser og bevæger os intelligent! Mit udgangspunkt er aldrig et ensidigt fokus på vægttab, men derimod er mit fokus på et stærkt og velfungerende helbred. 

Læs alt om mit ONLINE forløb her

TILMELD MIG NU

 

Det sker efter din tilmelding (ved køb af hhv. fysisk forløb og ONLINE forløb):

  • Så snart du har tilmeldt dig mit 7 ugers antiinflammatoriske forløb og/eller har tilkøbt mit ONLINE forløb, får du en bekræftelse pr. e-mail
  • 1 uge inden opstart på både fysisk og ONLINE forløb starter nedtællingen til Kick Off og du modtager meget mere praktisk information pr. e-mail, herunder personlig log in til din adgang til forløbsmaterialet, bl.a. E-bogen samt FB-gruppen 

Spørgsmål

Skriv til sanne@louisebruun.dk.


Jeg vil gerne skrives på venteliste 

Skriv dig op på venteliste i forbindelse med udsolgte hold på august forløbet på sanne@louisebruun.dk. Så kontakter vi dig, hvis der  bliver en ledig plads.

 

Vil du gerne være en af de første, der får besked næste gang jeg afholder mine fysiske antiinflammatoriske forløb (opstart i 2020)? 
Tilmeld dig her.

  

Læs herunder hvad tidligere forløbsdeltagerne har fået ud af deltage på mine antiinflammatoriske forløb: 

Fra Lotte
"Jeg har fulgt forløbet i 7 uger og nu er det ”hverdag” igen og min hverdag er blevet ændret markant. Jeg sover bedre, jeg er ikke oppustet og jeg er 6,5 cm slankere i taljen og jeg taber mig faktisk hver uge fortsat....

Min trang til slik, kager, kaffe og brød er væk. Jeg har ikke lyst til det længere…. Nogen gange må jeg lige knibe mig selv i armen, kan det være rigtigt? Jeg har fokus på friske råvarer, masser af grønt og frugt og gør en del ud af, at forberede noget lækkert til mine måltider og at det er flotte farver og at det toppes med nødder, kerner og friske krydderurter. Har jeg lyst til sødt tager jeg en dadel eller lidt mørk chokolade. Jeg får stadig kølig vin på terrassen, men får ingen chips eller peanuts. Har ikke lyst til at skulle genopleve følelsen af at være opspilet i maven. 

Så tak for et mega inspirerende forløb, hvor Louise har så meget entusiasme og glæde for antiinflammatorisk og sund livsstil, som brænder igennem. Den energi som videregives er en kæmpe støtte til denne livsstil. Ligesom det træning i Dyrehaven er fantastisk motiverende, både fordi jeg mødte andre med samme mål for øje og fordi fællesskabet blev venskabeligt og sjovt. Kan kun anbefale Louise og hendes Antiinflammatoriske Forløb på det varmeste.

Fra Susanne
”Selvom jeg altid har levet relativ sundt, har jeg fået en langt større kropsbevidsthed efter Louises antiinflammatoriske forløb. Louise har givet mig masser af inspiration til at fortsætte den antiinflammatoriske livsstil. Forløbet rykker ved ens grænser, og nogle af de ugentlige udfordringer satte mig også på prøve. Men, jeg opdagede, at det faktisk ikke var så svært at slippe de dårlige vaner. Louises udstråling, nærhed, humor og engagement er enormt inspirerende – så jeg skal helt sikkert på flere antiinflammatoriske forløb.”

Fra Jannie
”Da jeg mødte op på platformen d. 20. august, var det med stor spænding, og vildt ondt i min ryg som trak om i maven, lidt energi, meget let søvn med mange afbrydelser og åbenbart en skidt fordøjelse. Jeg troede ikke, at jeg ville kunne gennemføre dagens træning på platformen med mine rygsmerter og min oplevelse af lille styrke i min krop.
Jeg har altid trænet og løbet meget, men for tre år fik jeg et akut atack i en hælspore, som jeg havde overhørt og lystigt løbet videre på, hvilket resulterede i et akut løbestop - og i kølvandet af den begyndte mine rygproblemer. 
Den morgen på platformen ændrede alt. Jeg oplevede rigtig nok, at min krop ikke var særlig stærk, men da jeg gik fra dig den morgen, var min krop og sjæl høj på lykke - dog lidt bævrende i min gang op ad trapperne fra platformen. Og jeg besluttede, at jeg ville gå all in på alt hvad du anbefalede.

Det blev den vildeste og skønneste rejse. Jeg fulgte alle udfordringerne, kosten og alle øvelser, og min krop ændrede sig på vildeste vis. Jeg oplevede hurtigt min energi stige, min søvn blev dybere og uden mange afbrydelser og smerterne i min ryg gik fra 100% ondt til 20%. Min fordøjelse ændrede sig vildt og min vægt faldt hurtigt - og det uden alle de tunge kød, proteiner som jeg førhen har spist mig slank i. Faktisk spiser jeg og min familie meget lidt kød, og når jeg gør er det kylling og fisk. Meget plantebaseret kost, og periodiske faster er nu implementeret som en let og naturlig del af mit liv. Træning hver morgen, og lange gåture og som noget helt nyt små løbeture og træning sammen med veninder på stranden. Det er som at møde mig selv igen i en ny, gladere og stærkere udgave. Det blev til 9 cm. mindre omkring maven på de 7 uger, og i skrivende stund er det blevet til 11 cm. Louise jeg er dig dybt taknemmelig for din vilde inspiration og fantastiske guiden - vi ses forhåbentlig til foråret til endnu et af dine skønne forløb på platformen.
 
Fra Annika
"Kære Louise, TAK for et fantastisk forløb på hold 4 de sidste måneder. Jeg fik forløbet i julegave af min mand efter et par år med virkelig træg mave efter et længerevarende stressforløb for et par år siden. Jeg tænkte, at det hele lød lidt "hokus-pokus", men gik ind til forløbet med åbent sind.
Jeg må bare sige, at der er intet "hokus-pokus" over de resultater, jeg har opnået siden jeg startede i januar: jeg har ikke længere forstoppelse på samme måde, jeg har mere energi i løbet af dagen pga. et stabilt blodsukker og jeg sover bedre end jeg har gjort i flere år. TAK for inspiration og en vild øjenåbner for mig ift. hvad kost og mindset kan gøre ved kroppen."
 
Fra Susan
”Jeg har været meget glad for Louises anti-inflammatoriske forløb. De ugentlige tjek-ins har været meget motiverende. Og så har det givet resultater! Mest bemærkelsesværdigt og overraskende var at jeg efter bare to uger slap af med de lændesmerter, der har plaget mig i mere end et halvt år, og som jeg ikke har været i stand til at træne væk. Men jeg oplevede også at jeg fik jeg mere energi, sov bedre og min oppustede mave, blev flad, og at jeg holdt op med at crave sukkerholdig mad.”
  
Fra Pernille
”Kære Louise - tak for skøn træning, gode ord og fantastisk energi i søndags. Du er bare en bombe af alt det gode! Det har været så dejligt at være ude, komme igennem hele sin krop, prøve udfordringerne af og lære sig selv bedre at kende. Hvad virker for mig? Hvad er godt? Etc. etc. En større kropsbevidsthed i det hele taget, fordi så meget hele tiden foregår oppe i vores hoveder. Det er SÅ nødvendigt at få kroppen - og sjælen - mere med i vores liv. Og så er der maden. Vores naturlige helbredende kilde til at komme så meget til livs. Masser af grønt, lette proteiner og vand skal der til. Så ligetil og dog så svært nogen gange!!Tak for inspirationen og gejsten. Tak for opskrifter og yoga burbies. Tak for gode stræk og ømme baller. Tak for grin og Vita Biosa shots.”