Certificering i Intelligent Mad med Louise Bruun forår 2020

Louise Bruuns Akademi tilbyder:

"Certificering i Intelligent Mad med Louise Bruun" Opstart januar 2020

FULDT BOOKET

Få besked om næste uddannelse (efterår 2020)

”Certificering i Intelligent Mad” er en 3-måneders uddannelse i mine unikke principper omkring intelligent mad og bevægelse. 

Om uddannelsen

Uddannelsens fokusområde er optimal ernæring, og giver dig mulighed for at tilegne dig indgående viden om hvordan du kan forebygge og afhjælpe/helbrede en lang række livsstilssygdomme gennem intelligent mad. Dette uanset om du tager uddannelsen af personlige årsager, eller om du påtænker at bruge uddannelsen i dit arbejde som farmakonom, sygeplejerske, fysioterapeut, jordemoder, personlig træner, fitness-instruktør eller lignende.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. 


Hvad får du ud af certificerings-uddannelsen


Uddannelsen vil give dig mulighed for at:


Uddannelsens forløb

Uddannelsen består af 4 moduler á 2 dage. Plus eksamen.

Hvert modul har sit eget fokus som fx inflammation, fordøjelsen, organuret, hormoner og søvn – med maden som omdrejningspunkt.

Mellem modulerne arbejder du hjemme med fokuspunkter (fordøjelsen, hormoner, inflammationer, faste etc) og hjemmeopgaver (cases, udvikling af måltider, madprogrammer etc.) med særlige sigter, for at dygtiggøre dig og som vil fylde dig med viden og personlig såvel som faglig udvikling.

Mit håndplukkede hold af gæsteundervisere, læge, forfatter og foredragsholder, Jerk Langer, læge og forfatter, Tobias Schmidt Hansen, samt karrierecoach, Tina Kaare, vil bidrage med indlæg  på uddannelsen for at skabe dynamik og give dig en bredere viden,

Du får på uddannelsen udleveret grundigt undervisningsmateriale, 2 af mine bøger og uddannelsen, samt mulighed for at købe mine øvrige udgivelser med 15 % rabat.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen på baggrund af en skriftlig eksamensopgave.

Du vil efter uddannelsen modtage et certifikat ved bestået mundtlig eksamen (og bestået skriftlig opgave).

 

Om Louise Bruun

”Jeg ser det som min vigtigste opgave, at lære folk om intelligent mad og bevægelse – intelligent mad og bevægelse som gør os sunde og raske.”

Louise Bruun er uddannet personlig træner og ernæringsterapeut ved CET. Igennem sit arbejde som personlig træner og ernæringsterapeut har Louise i de seneste 15 år hjulpet i 1000-vis af mennesker – mennesker som typisk har været igennem en lang række forløb i det traditionelle sundhedssystem, uden den ønskede effekt.


”Jeg har i gennem årene hjulpet rigtig, rigtig mange mennesker. I begyndelsen var det typisk mennesker, som gerne ville af med nogle af de overflødige kilo. Jeg erfarede tidligt, at mine klienter gennem den rigtige træning og ved at spise rigtigt, udover at tabe sig, oplevede markante forbedringer ift. f.eks. deres gigtsmerter, deres fordøjelse, deres hormonelle ubalancer, deres hovedpine, deres smerte i kroppen (inflammationer) mm.

Jeg har f.eks. set mennesker, der har været helt nede med inflammationer, stress og depression, som kommer ovenpå igen - tilbage til livet, bare ved at spise den gode intelligente mad og ved at bevæge sig rigtigt.”

Louise Bruun har med udgangspunkt i sine omfattende praktiske erfaringer sammenholdt med den nyeste forskning indenfor ernæring og bevægelse, udviklet principperne bag ”Intelligent mad og bevægelse”.

Louise Bruun ser det som sin vigtigste opgave, at udbrede sin viden om ”intelligent mad og bevægelse”, der gør os sunde og raske, og dermed for at hjælpe til med at forebygge og afhjælpe/helbrede en lang række livsstilssygdomme.

Louise Bruun er forfatter til 10 bøger – bl.a. bestselleren ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”.

Louise Bruun har været anvendt som ekspert i flere TV-programmer, bl.a. i ”En kur der du’r” på TV2, Go’ Aften Danmark, Madmagasinet og flere temalørdage på DR.

Louise en efterspurgt foredragsholder og virksomhedskonsulent. Som virksomhedskonsulent har Louise bl.a. arbejdet med forandringsforløb med fokus på intelligent mad og bevægelse i en lang række mellemstore og store virksomheder, heriblandt i 3Mobil, Ørsted (Tidl. Dong), Spies og Maersk.

Seneste lancering er ONLINE-forløbet: 28 dage med antiinflammatorisk mad og bevægelse.

Moduloversigt/undervisningsdage opstart januar 2020 

Modul 1 Louises filosofi: Det selvhelbredende menneske, antiinflammatorisk livsstil og tallerkenmodellen.
Den 16. – 17. januar 2020

Modul 2 Fordøjelsen og den antiinflammatoriske livsstil
6. – 7. februar 2020

Modul 3 Stress, binyretræthed, hormoner & praktisk køkkenøvelse 
Den 5. – 6. marts 2020*

Modul 4 Søvn, hjernen, stofstiftet og vaner/mønstre          
Den 26. – 27. marts 2020

Tidsrum/dage 08.30-15.30 torsdag og fredag på Stokkerup.

*Den praktiske køkkenøvelse på modul 3 foregår fra kl. 13.30 – 20.00 torsdag den 5. marts. 

Louise Bruuns Akademi forbeholder sig ret til at ændre i modulbeskrivelsen samt de oplyste gæsteundervisere.

Mundtlig eksamen
    
Mandag den 20. eller tirsdag den 21. april 2020.


Uddannelsessted

Uddannelsen foregår på Stokkerup i idylliske omgivelser med udsigt ud over Øresund og Dyrehaven i baggrunden. Se mere her.

Adressen er: Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg.

Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden og bussen kører lige til døren. Nærmeste station er Klampenborg St.

 

Pris og betaling

Uddannelsens pris er 14.495 kr.

Betalingen afvikles på følgende måde*:
Tilmeldingsgebyr: 4.495 kr. Indbetales ved tilmelding (sikrer dig en plads). 

Rate 1: 5.000 kr. Betales senest 13. januar 2020.

Rate 2: 5.000 kr. Betales senest 16. marts 2020.


Bankoplysninger:
Nordea Bank
Reg. nr.: 2148
Konto nr.: 8983926852 

 

Det med småt

Tilmeldingsgebyr tilbagebetales ved framelding i op til 8 uger inden uddannelses opstart. Fra 8 uger før uddannelsesopstart og frem er din tilmelding til uddannelsen er bindende.

Prisen er eksklusiv mad (fælles frokostordning som går på skift blandt deltagerne er en obligatorisk del af uddannelsen).

 

Tilmelding til uddannelsen 

Skriv til sanne@louisebruun.dk angående tilmelding.

Bemærk at din plads på uddannelsen først er sikret, når din overførsel af tilmeldingsgebyr er modtaget på vores konto og du har modtaget en bekræftelse pr.mail.

 

Spørgsmål om uddannelsen 

Spørgsmål angående indholdet i uddannelsen – skriv til Louise på info@louisebruun.dk.


Spørgsmål angående alt det praktiske omkring uddannelsen - skriv til Sanne
sanne@louisebruun.dk.

Nye datoer (efterår 2020) 

Vil du have besked, når der er nyt om uddannelsen med opstart til efteråret 2020,
kan du signe up her, så kontakter vi dig automatisk.
 

Læs hvad tidligere kursister synes om uddannelsen

Mit navn er Kamilla

...jeg er 45 år gammel, men føler mig som en på 25 år, har det bedre og ser bedre ud end jeg nogen sinde har gjort.
Jeg tog Louises første uddannelseshold der startede i januar 2016 og den har ændret mit liv, samt livet for de mennesker omkring mig til det bedre.
Personligt har jeg altid haft en interesse i sundhed og mad. Jeg har rodet rundt i den livsstilsjungle af gode råd der eksisterer i disse dage. Jeg har aldrig være på slankekur eller holdt en eller anden diet i længere tid, for det har jeg ikke kunne finde ud af - og nu ved jeg hvorfor. I løbet af Louises uddannelse faldt alle brikkerne på plads: Hvorfor spiser man som man gør. Hvorfor har man trang til fødevarer der ikke er gode for én. Hvad gør maden ved dig og din krop. Hvordan vi reagerer på forskellige fødevarer og hvordan man kan helbrede sin krop og sind ved det man putter i munden.

For over 2 år siden gik jeg rundt med dårlig samvittighed fordi jeg ikke kunne modstå en lækker pizza eller burger. I dag tænker jeg slet ikke over det. Jeg har lært at hvis jeg giver min krop det den har brug for, så forsvinder alle former fra trang til usunde fødevare. Jeg har mere energi end nogen sinde. Jeg får aldrig perioder på dagen hvor jeg bliver træt. Jeg får aldrigt trang til slik, kage og sukker. Det troede jeg ikke selv var muligt, men det er det. Og som en dejlig sideeffekt har jeg tabt 25 kg og tænker slet ikke over min vægt mere. Det behøver man ikke hvis man spiser den rigtige mad.

Der er også kommet medicinsk bevis på min sundhed. Jeg deltog i Østerbro Undersøgelsen, som er en stor offentlig sundhedsundersøgelse der foregår på Herlev Hospital, hvor jeg fik topkarakter på alle sundhedsparametre. Jeg er også blevet undersøgt for, om jeg mangler noget - vitaminer, mineraler, et eller andet, men der topper alle tal også med 10 ud af 10.

Jeg arbejder ikke med sundhed til dagligt men det kommer jeg til. Jeg er til dagligt Art Director i et reklamebureau. Hele min fantastiske rejse, som startede hos Louise, er endt ud i at jeg er ved at skrive en bog: 'Survival guide to healthy living'. Ud over det, har et tocifret antal mennesker omkring mig haft godt af min viden fra Louises uddannelse. Jeg har hjulpet alle fra min bror med sin tennisalbue, til min veninde der fik konstateret kræft, til naboen der havde oppustet mave og dårlig fordøjelse med at komme sig og få det bedre - kun via kosten!

Jeg er Louise dybt taknemmelig og ville ønske at hendes tilgang til kosten kom på dagsordenen i folkeskolen! Jeg kan kun anbefale at tage Louises uddannelse både hvis du er i sundhedsbranchen og for din og dine pårørendes skyld.

AF HJERTET TAK!

- Kamilla Blæsbjerg

Kristine Bernhoft

Teacher • mom • yoga teacher • health & food fan • green kitchener • traveler • reader • yoga & mindfulness lover – in good balance with it all
Da jeg mødte Louise Bruun for mange år siden igennem en fælles veninde, var jeg så imponeret over al den energi og hengivenhed som Louise havde til sit fag, at det straks motiverede mig til at begynde at dykke ned i den holistiske tankegang om den selvhelbredende krop – ikke mindst fordi jeg på det tidspunkt var stærkt plaget af lændesmerter. Og det optog mig meget i de efterfølgende år. Så da Louise så et par år efter udbød sin Lykkemad- & Yoga Certificering var jeg ikke i tvivl om at det passede præcis til mig og min nysgerrighed omkring den selvhelbredende krop, intelligent bevægelse og mentale balance, det passede godt til min undervisning og at jeg herefter kunne formidle min viden videre på forskellige retreats.
Og uddannelsen blev fuldstændigt som forventet. Louises dedikation smittede af på os deltagere og vi fik en fantastisk indsigt i hvad intelligent kost og bevægelse kan gøre ved dig, din krop og din mentale tilstand og hvordan man vedligeholder det og også hvordan man videreformidler det på retreats. Det, Louise indeholder, som ingen anden jeg har mødt har indeholdt, er den oprigtige lyst til at lære fra sig af alt den viden hun har, til at opfordre, hjælpe og motivere andre mennesker og til sidst dele den glæde med dig, når du er nået i mål.

I det halve år jeg gik på Louise Bruun’s Akademi lærte jeg så meget om mig selv. Men mest af alt så nyder jeg at dele den viden jeg har opnået i min uddannelse her og som jeg videregiver til de deltagere som jeg møder på mine Escapes.

Tak, Louise.  

 

Skriv dig op til nyheder omkring Louise Bruuns akademi

* er påkrævet