Certificering i Intelligent mad med Louise Bruun - Januar 2019

Louise Bruuns Akademi tilbyder:

"Certificering i Intelligent Mad med Louise Bruun." 

                                                     
3-måneders uddannelse i Intelligent Mad - mad der forebygger og
afhjælper sygdom. 
 

“Arbejder du med mennesker fx som personlig træner, behandler, fysioterapeut, men mangler du viden om, hvordan kosten kan støtte op om dit arbejde og hjælpe klienter med at forebygge og afhjælpe livsstilssygdomme? Så er Certificeringen i Intelligent Mad noget for dig.”

Om uddannelsen "Intelligent mad":

”Intelligent Mad” er en 3-måneders uddannelse i mine unikke principper omkring intelligent mad og bevægelse. Uddannelsens fokusområde er optimal ernæring, og giver dig mulighed for at tilegne dig indgående viden om hvordan du kan forebygge og afhjælpe/helbrede en lang række livsstilssygdomme gennem intelligent mad. Dette uanset om du tager uddannelsen af personlige årsager eller om du påtænker at bruge uddannelsen i dit arbejde som farmakonom, sygeplejerske, fysioterapeut, jordemoder, personlig træner, fitness-instruktør eller lignende. 

Marie Louise Bundgaard Nathan. Fysioterapeut og indehaver af Fysmo siger om uddannelsen bl.a.: …”jeg har efter min certificering opdaget, at stort set alle patienter kan optimere deres kost og ved hjælp af få ændringer responderer de bedre og hurtigere på min fysioterapeutiske behandling. Det er en kæmpe tilfredsstillelse både for mine patienter, men også for mig som behandler.”   

 

Hvad får du ud af certificerings-uddannelsen:


Uddannelsen vil give dig mulighed for at:

 

”Louise Bruun er et energibundt og en ildsjæl, der virkelig brænder for at oplyse sine medmennesker om, hvor fantastisk sund mad kan være – og hvad det kan gøre for ens sundhed og velvære.” Pia Brixvad, Colonic Copenhagen

Uddannelsen Certificering i Intelligent Mad ”har ændret mit liv, samt livet for de mennesker omkring mig til det bedre.”. Kamilla Blæsbjerg, Art Director. Tog uddannelsen af personlig interesse.

 

Uddannelsens forløb

Uddannelsen består af 4 moduler á 2 dage. PLUS EKSAMEN.

Hvert modul har sit eget fokus som fx inflammation, fordøjelsen, organuret, hormoner, søvn – med maden som omdrejningspunkt.

Mellem modulerne arbejder du hjemme med fokuspunkter (fordøjelsen, hormoner, inflammationer, faste etc) og hjemmeopgaver (cases, udvikling af måltider, madprogrammer etc.) med særlige sigter, for at dygtiggøre dig og som vil fylde dig med viden og personlig såvel som faglig udvikling.
Der vil være gæsteundervisere på uddannelsen for at skabe dynamik og give dig en bredere viden.

Du får på uddannelsen udleveret grundigt undervisningsmateriale og uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen.

Du vil efter uddannelsen modtage certifikat ved bestået mundtlig eksamen (og bestået skriftlig opgave).

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.

 

Vil du gerne tilmelde dig uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad"? 

Synes du at uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad" er noget for dig, kan du tilmelde dig uddannelsen ved at overføre depositum på 4.495 kr. til vores konto i Nordea.

Reg. nr.: 2148
Konto nr.: 8983926852

Du må samtidig gerne sende mig en mail på hello@louisebruun.dk med dine kontaktoplysninger.

Den samlede pris for uddannelsen er 14.495 (Depositum + 2 rater á 5.000 kr.)

 

Er du interesseret i uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad", men gerne vil høre mere inden du beslutter dig?  

Synes du at uddannelsen "Certificering i intelligent mad" lyder som noget for dig, men du har brug for yderligere information, så send mig en mail på info@louisebruun.dk. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.   

  

Datoer opstart januar 2019 

 

 

 

 

 

Tidsrum/dage 08.30-15.30 torsdag og fredag (undtaget er dog eksamen den 29. og 30. april, som er en mandag og en tirsdag) 

Modul 1

10. - 11. januar 2019

Modul 2

31. januar - 1. februar 2019

Modul 3

7. - 8. marts 2019

Modul 4

4. - 5. april 2019

Eksamen

2. - 3 maj 2019

 

Uddannelsessted

Uddannelsen foregår på Stokkerup i idylliske omgivelser med udsigt ud over Øresund og Dyrehaven i baggrunden. Se mere her.

Adressen er: Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg.

Der er fri parkering og bus lige til døren. Nærmeste station er Klampenborg St.

 

Pris og betaling

Uddannelsens pris er 14.495 kr.

Betalingen afvikles på følgende måde*:
Depositum 4.495 kr. Indbetales ved tilmelding (og sikrer dig en plads).
Rate 1: 5.000 kr. Betales senest 1. januar 2019.
Rate 2: 5.000 kr. Betales senest 1. marts 2019.


Bankoplysninger:
Nordea Bank
Reg. nr.: 2148
Konto nr.: 8983926852 

 

Vil du gerne tilmelde dig uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad"? 

Synes du at uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad" er noget for dig, kan du tilmelde dig uddannelsen ved at overføre depositum på 4.495 kr. til vores konto i Nordea.

Reg. nr.: 2148
Konto nr.: 8983926852

Du må samtidig gerne sende mig en mail på hello@louisebruun.dk med dine kontaktoplysninger.

Den samlede pris for uddannelsen er 14.495 (Depositum + 2 rater á 5.000 kr.)

 

Er du interesseret i uddannelsen "Certificering i Intelligent Mad", men gerne vil høre mere inden du beslutter dig?  

Synes du at uddannelsen "Certificering i intelligent mad" lyder som noget for dig, men du har brug for yderligere information, så send mig en mail på info@louisebruun.dk. Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt. 

 

 

Det med småt

Depositum tilbagebetales ikke ved framelding, 4 uger inden uddannelses opstart.
Prisen er eksklusiv mad på uddannelsen.

 

Har du behov for yderligere information

Du er velkommen til at kontakte mig direkte på mail info@louisebruun.dk

 

Om Louise Bruun

”Jeg ser det som min vigtigste opgave, at lære folk om intelligent mad og bevægelse – intelligent mad og bevægelse som gør os sunde og raske.”
Louise Bruun er uddannet personlig træner og ernæringsterapeut ved CET. Igennem sit arbejde som personlig træner og ernæringsterapeut har Louise i de seneste 15 år hjulpet i 1000-vis af mennesker – mennesker som typisk har været igennem en lang række forløb i det traditionelle sundhedssystem, uden den ønskede effekt.



”Jeg har i gennem årene hjulpet rigtig, rigtig mange mennesker. I begyndelsen var det typisk mennesker, som gerne ville af med nogle af de overflødige kilo. Jeg erfarede tidligt, at mine klienter gennem den rigtige træning og ved at spise rigtigt, udover at tabe sig, oplevede markante forbedringer ift. f.eks. deres gigtsmerter, deres fordøjelse, deres hormonelle ubalancer, deres hovedpine, deres smerte i kroppen (inflammationer) mm.

Jeg har f.eks. set mennesker, der har været helt nede med inflammationer, stress og depression, som kommer ovenpå igen - tilbage til livet, bare ved at spise den gode intelligente mad og ved at bevæge sig rigtigt.”

Louise Bruun har med udgangspunkt i sine omfattende praktiske erfaringer sammenholdt med den nyeste forskning indenfor ernæring og bevægelse, udviklet principperne bag ”Intelligent mad og bevægelse”.

Louise Bruun ser det som sin vigtigste opgave, at udbrede sin viden om ”intelligent mad og bevægelse”, der gør os sunde og raske, og dermed for at hjælpe til med at forebygge og afhjælpe/helbrede en lang række livsstilssygdomme.

Louise Bruun er forfatter til 8 bestseller-bøger – senest ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” som er solgt i mere end 30.000 eksemplarer.

Louise Bruun har været anvendt som ekspert i flere TV-programmer, bl.a. i ”En kur der du’r” på TV2, Go’ Aften Danmark, Madmagasinet og flere temalørdage på DR.

Louise en efterspurgt foredragsholder og virksomhedskonsulent. Som virksomhedskonsulent har Louise bl.a. arbejdet med forandringsforløb med fokus på intelligent mad og bevægelse i en lang række mellemstore og store virksomheder, heriblandt i 3Mobil, Ørsted (Tidl. Dong), Spies og Maersk.

 

 

Læs hvad tidligere kursister siger om uddannelsen

 

Marie Louise Bundgaard Nathan, Fysioterapeut og indhaver af Fysmo

Jeg deltog i Louise Bruuns ”Certificering i intelligent mad” i foråret 2018 og har haft meget glæde af uddannelsen lige siden. Både personligt og i mit erhverv som privatpraktiserende fysioterapeut.

Som fysioterapeut møder man mange forskellige patienter der fejler alt fra fx ondt i foden til nakketraumer fra trafikuheld. Der er patienter med akutte skader og dem med kroniske lidelser gennem mange år. Den manuelle behandling er meget forskellig, men jeg har efter min certificering opdaget, at stort set alle patienter kan optimere deres kost og ved hjælp af få ændringer responderer de bedre og hurtigere på min fysioterapeutiske behandling. Det er en kæmpe tilfredsstillelse både for mine patienter, men også for mig som behandler.

Uddannelsen er relativ kort, kun 4 x 2 sammenhængende dage, men man er tildelt en studiegruppe, hvor man sparrer sammen og det er en stor fordel. Alle kommer med forskellig baggrund og tilgang til uddannelsen og sammen diskuterer og afprøver man de principper vi bliver undervist i. Desuden er der dygtige gæsteundervisere med stor faglig viden indenfor deres lægelige og erhvervsmæssige arbejdsfelt, så man står stærkt rustet til at kunne implementere budskaberne i sin egen praksis efterfølgende.

Jeg bruger min viden om intelligent mad hver dag på min klinik i større eller mindre omfang. Sundheden i Danmark halter gevaldigt og mange sundhedsfaglige personer aner ikke noget som helst om kost og sundhed anno 2018. Hvis jeg sad på øverste pind i Sundhedsministeriet eller Uddannelsesministeriet, så lagde jeg et sådant kursus ind på alle sundhedsfaglige uddannelser og glædede mig over at kunne høste frugt af den positive konsekvens på ganske kort tid.

Jeg elsker forebyggelse fremfor varig behandling og derfor har denne uddannelse givet mig rigtigt meget. Tak Louise!

 

Pia Brixvad, Indehaver af Colonic Copenhagen

Louise Bruun er et energibundt og en ildsjæl, der virkelig brænder for at oplyse sine medmennesker om, hvor fantastisk sund mad kan være – og hvad det kan gøre for ens sundhed og velvære.

Det gør hun uden løftede pegefingre eller fanatisme – men i øjenhøjde hele vejen igennem. Hendes begejstring og smittende tilgang til livet – generelt, er som en fantastisk vitamindosis – tilsat viden omkring, hvorfor der er noget mad, vi kan kalde ”intelligent mad” frem for andet.

Jeg har drevet Colonic – en tarmskylningsklinik siden 2005, og da en af årsagerne til folks fordøjelsesproblemer er forkert kost, så appellerede Louises kursus, ”Certificering i intelligent mad”, til mig. Jeg er af den holdning, at det altid er sundt at blive ved med at være nysgerrig inden for sit felt, selvom man har arbejdet med det i mange år.

Jeg er stor fan af Louise – hele hendes væsen og det, hun giver til omverden – tak for dig!

 

Kamilla Blæsbjerg, Art Director. Tog uddannelsen af personlig interesse.

Jeg er 45 år gammel, men føler mig som en på 25 år, har det bedre og ser bedre ud end jeg nogen sinde har gjort.

Jeg tog Louises første uddannelseshold der startede i januar 2016 og den har ændret mit liv, samt livet for de mennesker omkring mig til det bedre. Personligt har jeg altid haft en interesse i sundhed og mad. Jeg har rodet rundt i den livsstilsjungle af gode råd der eksisterer i disse dage. Jeg har aldrig være på slankekur eller holdt en eller anden diet i længere tid, for det har jeg ikke kunne finde ud af - og nu ved jeg hvorfor. I løbet af Louises uddannelse faldt alle brikkerne på plads: Hvorfor spiser man som man gør. Hvorfor har man trang til fødevarer der ikke er gode for én. Hvad gør maden ved dig og din krop. Hvordan vi reagerer på forskellige fødevarer og hvordan man kan helbrede sin krop og sind ved det man putter i munden.

For over 2 år siden gik jeg rundt med dårlig samvittighed fordi jeg ikke kunne modstå en lækker pizza eller burger. I dag tænker jeg slet ikke over det. Jeg har lært at hvis jeg giver min krop det den har brug for, så forsvinder alle former fra trang til usunde fødevare. Jeg har mere energi end nogen sinde. Jeg får aldrig perioder på dagen hvor jeg bliver træt. Jeg får aldrigt trang til slik, kage og sukker. Det troede jeg ikke selv var muligt, men det er det. Og som en dejlig sideeffekt har jeg tabt 25 kg og tænker slet ikke over min vægt mere. Det behøver man ikke hvis man spiser den rigtige mad.

Der er også kommet medicinsk bevis på min sundhed. Jeg deltog i Østerbro Undersøgelsen, som er en stor offentlig sundhedsundersøgelse der foregår på Herlev Hospital, hvor jeg fik topkarakter på alle sundhedsparametre. Jeg er også blevet undersøgt for, om jeg mangler noget - vitaminer, mineraler, et eller andet, men der topper alle tal også med 10 ud af 10.

Jeg arbejder ikke med sundhed til dagligt men det kommer jeg til. Jeg er til dagligt Art Director i et reklamebureau. Hele min fantastiske rejse, som startede hos Louise, er endt ud i at jeg er ved at skrive en bog: 'Survival guide to healthy living'. Ud over det, har et tocifret antal mennesker omkring mig haft godt af min viden fra Louises uddannelse. Jeg har hjulpet alle fra min bror med sin tennisalbue, til min veninde der fik konstateret kræft, til naboen der havde oppustet mave og dårlig fordøjelse med at komme sig og få det bedre - kun via kosten!

Jeg er Louise dybt taknemmelig og ville ønske at hendes tilgang til kosten kom på dagsordenen i folkeskolen! Jeg kan kun anbefale at tage Louises uddannelse både hvis du er i sundhedsbranchen og for din og dine pårørendes skyld.

AF HJERTET TAK!